Livka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 :cunao::cunao::cunao: Wielkie brawa dla wszystkich !!!!! :Rose: Gratuluję wytrwałości w poszukiwaniach. Miszeńko nie rób tego więcej - błagam ! A wszystkim proponuję dzisiaj wypić toaścik za Miszkę i Orphę :popcorn::drink1: Quote
UBOCZE Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ufffffffff !!!!!!! Kochana Miszeńka.......... Quote
Kociabanda2 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Wspaniale!!!!!! :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: Oby więcej takich dobrych wiadomości na dogo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ludzie! jesteśmy najszczęśliwsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje Wszystkim i każdemu z osobna za WSZYSTKO!!!!!!!!!!!! Jesteście najlepsi! Własnie z Orphą obalamy winko, Miszka schnie po kapieli, np brak mi słów....... Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 My też będziemy dziś wznosić toasty za powrót Miszki do Was !!! Quote
Awit Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mam nadzieję, że z tego kleszcza nie zadzieje się nic Quote
Divi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Bardzo się ciesze,że rudzielec się znalazł kosu dzięki wielkiza smsa :) Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Co tam jeden kleszcz w obliczu absolutnego szczescia :):):):):):) Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No szczęście jest absolutne! pisałam juz wcześniej ale dogo odrzuciło, no trudno spróbuje jeszcze raz. Wiec było to tak: po porażce dzisiaj o swicie jak Miszka chciała a nie mogła, załamałam sie juz zupełnie, poszłysmy z Orpha, bez żadnej specjalnej nadziei, bardziej dlatego ze juz wcześniej umawiałysmy sie uprać Nikona( boski on jest bajdełej), idziemy idziemy, haszczaki oddaliły się a Orpha sie drze na nie, zajawia sie Miszka jakby nigdy nic i wdzieczy sie do Orphy..... szczęki do kolan, Orpha w szoku totalnym mówi,, ooo Miszka'' ja na to , wszoku totalnym ,, łap ja łap ja'' a ona ZAChWYCONA , wcale nie w głowie jej ucieczka , zapiełysmy jej smycz i do domu.....abstrakcja na maxa......Ledwo doszłysmy do mnie , bo nogi nam sie z euforii uginały, musiałysmy jedna rzecz załatwic na miescie , i psy zostały godzinkę same . Jak wróciłysmy wyszorowałysmy uciekinierkę i Nikona( obaje załamani tym delikatnie mówiąc) Miszka , teraz spi jak zabita, a my odpoczywamy , pijemy gadamy, Miszka ma jednego kleszcza, ranke na pyszczku i troche boli ja łapka, ale ogolnie jest w dobrej kondycji, w pn idziemy do weta , bo boimy sie tego kleszcza ale i tak cud że tylko tyle. Śpi jak kamień, jeszcze nie moge uwierzyć..... AJ LOWIU! Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 zapomniałąm dodać , mamy nowy fach w ręku, Orpha zostanie Łapaczem a ja Biegaczem.... Quote
Divi Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie do wiary co za rudzielec tyle dni poszukiwań, a ona jak gdyby nigdy nic , Cześ jestem znudziło ni się uciekanie :) dzięki Bogu ze już jest bezpieczna. Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 W koću Dogo było tak miłe, że pozwoliło mi wejść - w końcu ... Przyznam że stres mnie puszcza i padam powoli ze zmęczenia. Z tym winkiem to na spokojnie proszę, bo my tu wszyscy czekamy na fotki Miszki z powrotu do domu, a druga Pani "kamerzystka" ma być trzeźwa i nagrać na swą wypasioną komórkę film z Miszką w roli głównej. Quote
Nikus Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 niech szaleją dziewczyny:) należy im się:) Quote
L/Olka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Nikus']niech szaleją dziewczyny:) należy im się:)[/QUOTE] teraz to trzeba jakąś wspólną imprezę zorganiozwać ;-) Orpha, co na Miszkę dobrze działało? pamiętasz?? orgie!! :eviltong: tak się cieszę, że już możemy spać spokojnie. I że Miszka śpi spokojnie... Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Miszeńka podeszła, bo nie czula nagonki. Poczuła znajome psy i pomyślała, że jest po prostu na spacerze:-) Cokolwiek zresztą pomyślała, najważniejsze, że zdecydowała się podejść. Nareszcie może spać w cieple, bezpiecznie i z pełnym brzucholem. A czy wygląda na wychudzoną czy raczej jadła codziennie? Jak tak śpi, to przez te 10 dni musiala tylko podsypiać w chwilach totalnego zmęczenia, a tak, to czuwała albo biegała i szukala drogi do domu... Quote
Nikus Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='L/Olka']teraz to trzeba jakąś wspólną imprezę zorganiozwać ;-) Orpha, co na Miszkę dobrze działało? pamiętasz?? orgie!! :eviltong: tak się cieszę, że już możemy spać spokojnie. I że Miszka śpi spokojnie...[/QUOTE] Tak,tak to może jakiś zlot zorganizujemy?:):):) Quote
L/Olka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 koniecznie! Pierwszy Zlot Poszukiwaczy i Fanów Miszeńki :) Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/5352/imgp4235.jpg[/IMG] Wyjmowanie kleszczydła Quote
figa33 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 noooooooooo , dziś to będziemy spać jak zabite:multi: a zdjęcia KONIECZNIE i proszę się nie wymigiwać :cool3: matko , ile razy byliśmy od niej o krok...... i Miszka pewnie sobie czasem patrzyła z odległości jak jacyś wariaci łażą i łażą i psu spokoju nie dają:evil_lol: ale to jest mądra psinka , trzeba przyznać , mądra i piękna będzie mieli kiedyś z niej pociechę ale teraz to długo nie będzie można puszczać jej wolno , trudno , nie będzie swobodnych spacerów , może linka taka 5-10 m się przyda mam taką , mogę pożyczyć Quote
oska1983 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No nie, ja wracam po 14 godzinach pracy a tu taka wiadomość:D dobrze że nie poszłam spać tylko weszlam na dogo Quote
kasiulki Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Piękności... a jakie wyrozumiałe spojrzenie :) Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/7674/imgp4251.jpg[/IMG]Schnie po kapieli , wogóle nie schudła na tym gigancie Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Czy tylko mnie się wydaje, czy widać ulgę w jej oczach, że to koniec tej tułaczki? Taki spokój jest w niej... Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Zeby tak jeszcze chciala cos opowiedziec :):) Quote
Livka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Śliczna jest i nareszcie bezpieczna uff :) Quote
Recommended Posts