Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:cunao::cunao::cunao:

Wielkie brawa dla wszystkich !!!!! :Rose:

Gratuluję wytrwałości w poszukiwaniach.

Miszeńko nie rób tego więcej - błagam !
A wszystkim proponuję dzisiaj wypić toaścik za Miszkę i Orphę :popcorn::drink1:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale!!!!!!
:sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb:
Oby więcej takich dobrych wiadomości na dogo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ludzie! jesteśmy najszczęśliwsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje Wszystkim i każdemu z osobna za WSZYSTKO!!!!!!!!!!!! Jesteście najlepsi! Własnie z Orphą obalamy winko, Miszka schnie po kapieli, np brak mi słów.......

Posted

No szczęście jest absolutne! pisałam juz wcześniej ale dogo odrzuciło, no trudno spróbuje jeszcze raz. Wiec było to tak: po porażce dzisiaj o swicie jak Miszka chciała a nie mogła, załamałam sie juz zupełnie, poszłysmy z Orpha, bez żadnej specjalnej nadziei, bardziej dlatego ze juz wcześniej umawiałysmy sie uprać Nikona( boski on jest bajdełej), idziemy idziemy, haszczaki oddaliły się a Orpha sie drze na nie, zajawia sie Miszka jakby nigdy nic i wdzieczy sie do Orphy..... szczęki do kolan, Orpha w szoku totalnym mówi,, ooo Miszka'' ja na to , wszoku totalnym ,, łap ja łap ja'' a ona ZAChWYCONA , wcale nie w głowie jej ucieczka , zapiełysmy jej smycz i do domu.....abstrakcja na maxa......Ledwo doszłysmy do mnie , bo nogi nam sie z euforii uginały, musiałysmy jedna rzecz załatwic na miescie , i psy zostały godzinkę same . Jak wróciłysmy wyszorowałysmy uciekinierkę i Nikona( obaje załamani tym delikatnie mówiąc) Miszka , teraz spi jak zabita, a my odpoczywamy , pijemy gadamy, Miszka ma jednego kleszcza, ranke na pyszczku i troche boli ja łapka, ale ogolnie jest w dobrej kondycji, w pn idziemy do weta , bo boimy sie tego kleszcza ale i tak cud że tylko tyle. Śpi jak kamień, jeszcze nie moge uwierzyć..... AJ LOWIU!

Posted

Nie do wiary co za rudzielec tyle dni poszukiwań, a ona jak gdyby nigdy nic , Cześ jestem znudziło ni się uciekanie :) dzięki Bogu ze już jest bezpieczna.

Posted

W koću Dogo było tak miłe, że pozwoliło mi wejść - w końcu ...

Przyznam że stres mnie puszcza i padam powoli ze zmęczenia. Z tym winkiem to na spokojnie proszę, bo my tu wszyscy czekamy na fotki Miszki z powrotu do domu, a druga Pani "kamerzystka" ma być trzeźwa i nagrać na swą wypasioną komórkę film z Miszką w roli głównej.

Posted

[quote name='Nikus']niech szaleją dziewczyny:) należy im się:)[/QUOTE]
teraz to trzeba jakąś wspólną imprezę zorganiozwać ;-)
Orpha, co na Miszkę dobrze działało? pamiętasz?? orgie!! :eviltong:

tak się cieszę, że już możemy spać spokojnie. I że Miszka śpi spokojnie...

Posted

Miszeńka podeszła, bo nie czula nagonki. Poczuła znajome psy i pomyślała, że jest po prostu na spacerze:-) Cokolwiek zresztą pomyślała, najważniejsze, że zdecydowała się podejść. Nareszcie może spać w cieple, bezpiecznie i z pełnym brzucholem. A czy wygląda na wychudzoną czy raczej jadła codziennie? Jak tak śpi, to przez te 10 dni musiala tylko podsypiać w chwilach totalnego zmęczenia, a tak, to czuwała albo biegała i szukala drogi do domu...

Posted

[quote name='L/Olka']teraz to trzeba jakąś wspólną imprezę zorganiozwać ;-)
Orpha, co na Miszkę dobrze działało? pamiętasz?? orgie!! :eviltong:

tak się cieszę, że już możemy spać spokojnie. I że Miszka śpi spokojnie...[/QUOTE]

Tak,tak to może jakiś zlot zorganizujemy?:):):)

Posted

noooooooooo , dziś to będziemy spać jak zabite:multi:
a zdjęcia KONIECZNIE i proszę się nie wymigiwać :cool3:
matko , ile razy byliśmy od niej o krok......
i Miszka pewnie sobie czasem patrzyła z odległości jak jacyś wariaci łażą i łażą i psu spokoju nie dają:evil_lol:
ale to jest mądra psinka , trzeba przyznać , mądra i piękna
będzie mieli kiedyś z niej pociechę
ale teraz to długo nie będzie można puszczać jej wolno , trudno , nie będzie swobodnych spacerów , może linka taka 5-10 m się przyda
mam taką , mogę pożyczyć