Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, dobre wieści! dostałam telefon od Tomka, jest tam gdzie zostawilismy kocyk zarcie, i wodę, i na kocyku slady łap są i slady spiacego ciała, znikneła kiełbaska i troche suchej karmy, nasza mała nie głoduję , ksieżniczkowe nawyki zostały, może sie uda!

Posted

to ja na to miejsce na spokojnie wzięłabym psy Ophry , które zna i lubi i może wyczują jej zapach i zostawią swój , pomalutku działajcie i na pewno się uda , żadnej zbiorowej nagonki , i ta klatka schodowa ...szkoda że musi być zamknięta ......

Posted

dobry pomysł z psami orphy!

jeza, roleczka, jak juz ją złapiecie (postanowiłam to traktować jako pewnik), to wpraszam się z winem - zamierzam na przemian ściskać miszkę i na nią krzyczeć ;-).

nie wiem tylko, czy mi sie uda ja wyściskac, bo ona sie mnie boi....

Posted

Klatka to nie problem,gdybym miała pewnosc że Miszka wejdzie to bym trzymała ja otwarta chocby nie wiem co , ale nawet w ostatnich dniach , kiedy juz miałysmy z Miszka w miare komitywe, to i tak strasznie bała tych drzwi od klatki, imusiałam ja zaciagac przez nie. Niech juz lepiej siedzi w tych krzakach a nie łazi po ruchliwych jezdniach na Miłośc Boską

Posted

[quote name='figa33']Miszka jest bardzo charakterystyczna , taki fajny rudzielec[/QUOTE]

zeszlam i jestem trupem ... na tym kocyku ja tez sie moge polozyc i wytarzac jak to by mialo cos pomoc

Posted

[quote name='gusia0106']Sądzę, że plan jest dobry.
Jak będziemy wiedzieć gdzie jest, zbierzemy ekipę, obstawimy działki przy dziurach i poprosiły o pomoc Łapacza + Biegacza.
Uda się. Musi się udać.[/QUOTE]

Tylko trzeba najpierw bardzo dokładnie poznać wszystkie te dziury, by zabezpieczyć sobą lub czym innym każdą z nich

Posted

[quote name='roleczka']Kochani, dobre wieści! dostałam telefon od Tomka, jest tam gdzie zostawilismy kocyk zarcie, i wodę, i na kocyku slady łap są i slady spiacego ciała, znikneła kiełbaska i troche suchej karmy, nasza mała nie głoduję , ksieżniczkowe nawyki zostały, może sie uda![/QUOTE]

Niunia kochana, jaka wygodna:-) kocyczku jej się zachciało. Czytam sobie po kolei i proszę Boga by wszystko było tak jak chcemy by było...

Posted

obeszłam teraz działki obok Arkadii , tak na spokojnie , bez szumu , po ciemaku to i tak strach się bać , wszystkie horrory świata mi się przypomniały
bardzo duży ruch ludzi i samochodów , mimo późnej pory , myślę ,że jutro też będzie duży ruch , w sobotę ludzie dostają świra zakupowego, a jeszcze w niedzielę Mikołajki.....
duży teren i łąka i działki i te tereny PKP...kawał drogi...
fachowcy by się przydali...........