Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga-33-76']czy ktoś może mi wysłać zdjęcie Miszki? Proszę o kontakt na PM, podam maila.[/QUOTE]

Zdjęcia Miszki są na pierwszej stronie wątku.

Prześlij do mnie na private swój adres.

Posted

Pierdoła ze mnie, sorki, zdjęcia już mam i robię plakaty. Nie przekopywałam się przez cały wątek :( możecie mi tylko powiedzieć kiedy i w jakich okolichach zginęła? I koniecznie proszę o podanie na numerów pod które ludzie mają dzwonić.

Posted

[quote name='Aga-33-76']Pierdoła ze mnie, sorki, zdjęcia już mam i robię plakaty. Nie przekopywałam się przez cały wątek :( możecie mi tylko powiedzieć kiedy i w jakich okolichach zginęła? I koniecznie proszę o podanie na numerów pod które ludzie mają dzwonić.[/QUOTE]

Nie rób nowych plakatów - cofniń się dwie strony do tyłu -tak piękny plakat zaprojektowała Isadora7 (jest gotowy do ściągnięcia)

Posted

[quote name='Aga-33-76']wiem, na stronie 105 jest, no właśnie go nie mogę ściągnąć :([/QUOTE]

jak wejdziesz przez link na dole masz taki obrazek:
[IMG]http://www.sendspace.pl/media/img/pobierz_grey.gif[/IMG]

[B]Klikasz i się ściąga[/B]

Posted

[quote name='Aga-33-76']mam wysłać sms i wcisnąć pobierz plik? u mnie nie ma po prostu "pobierz" :([/QUOTE]

Tak jak napisałam, klikasz dokłądnie w to co pokazałam i zacznie sie pobieranie. Przecież to o smsach nie dotyczy tego kółeczka z napisem "pobierz" przeczytaj całość i zobaczysz że tak jest

Posted

[quote name='Isadora7']Tak jak napisałam, klikasz dokłądnie w to co pokazałam i zacznie sie pobieranie. Przecież to o smsach nie dotyczy tego kółeczka z napisem "pobierz" przeczytaj całość i zobaczysz że tak jest[/QUOTE]

Isadorko miła, oczopląsu dostałam a nie znalazłam nigdzie samego "pobierz". Ale Triptunia sierocie pomoże :)

Posted

[quote name='Aga-33-76']Isadorko miła, oczopląsu dostałam a nie znalazłam nigdzie samego "pobierz". Ale Triptunia sierocie pomoże :)[/QUOTE]

Tak wygląda strona któa sie otwiera jak klikniesz na link, zaznaczyłam na czerwono gdzie jest POBIERZ.
Kliknij w obrazek pokaże ci sie w naturalnym rozmiarze.

[URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=sendspacepldarmowyhosti.png"][/URL][URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=sendspacepldarmowyhosti.png"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6044/sendspacepldarmowyhosti.th.png[/IMG][/URL]

Posted

objeżdziłam ul Wileńska i ten kwartał do ul. Szwedzkiej i Namysłowskiej, potem okolice Dw Wsch, Mińska, Lubelska, Podkarbińska, Terspolska i nie spotkałam Miszki....
zastanawiam się czy ona przeszłąby z Wieleńskiej przez tory, może poszłą dalej na Kamionek i Bródno? a moze idzie do Celestynowa? :(

Posted

pisałam Orphie, że ja miałam noce wędrówki po Centrum wczoraj, z moją suką. Obeszłyśmy okolice od Politechniki, Alejami Niepodległości i bocznym uliczkami (Em.Plater, Poznańska, Nowogrodzka) i cały Pałac Kultury z każdej strony. Potem Marszałkowską do Pl.Konstytucji. Ale nic.
Jeśli chodzi o dziś - widziałam plakaty przy Rotundzie, natowmiast na Bankowym plakaty są ponadrywane niestety :/
ale widzę, że Miszka w drugą stronę teraz. Orpha, wypatruj jej...
płakać mi się chce :(

Posted

Przepraszam że dopiero teraz , ale nie byłam przy kompie, jeździmy praktycznie non stop. Ta informacja o wileńsiej jest jak dotad ostatnia, wiec pies w tej chwili znowu może byc wszedzie. Mięlismy wcześniej sporo namiarów na telefon od ludzi z ogłoszeń bo wydrukowalismy ponad 500, poszło do tramwajarzy i autobusiarzy, ciagle ponawiamy zgłoszenia na straz miejska, bardzo duzo ludzie dzwonia że wczoraj ją widzieli, ale to juz nam nic nie mówi, po korkach znowu wyruszamy , ale praktycznie na oslep.....błagam trzymajcie kciuki

Posted

Miszko przepraszam, ale dziś nie dam rady rozwiesić ogłoszeń i Cię szukać. Zacznę działać jutro rano, w dzień lepiej i więcej widać.

Mam nadzieję, że szybciutko się znajdziesz :(

Dajcie znać, jak będzie jakiś świeży trop...

Posted

To wiadomość od Renaty " ... mieszkam skrzyzowanie Terspolska z
Grochowska i tu wszyscy wiedza w obrebie co najmniej dwoch przystankow
wsio jest obstawione tylko jakby ktos mogl tu plakaty porozwieszac bo ja
juz nie mam czesc dalam mlodziezy swojej a czesc listonoszowi..." wiecie której.,prawda?