Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 czy ktoś może mi wysłać zdjęcie Miszki? Proszę o kontakt na PM, podam maila. Quote
kosu32 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Aga-33-76']czy ktoś może mi wysłać zdjęcie Miszki? Proszę o kontakt na PM, podam maila.[/QUOTE] Zdjęcia Miszki są na pierwszej stronie wątku. Prześlij do mnie na private swój adres. Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Pierdoła ze mnie, sorki, zdjęcia już mam i robię plakaty. Nie przekopywałam się przez cały wątek :( możecie mi tylko powiedzieć kiedy i w jakich okolichach zginęła? I koniecznie proszę o podanie na numerów pod które ludzie mają dzwonić. Quote
Divi Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To jest link do wątku Miszki nr 2 tam są wszystkie informacje :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174511-ZaginAE-A-a-miszka[/URL] Quote
kosu32 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Aga-33-76']Pierdoła ze mnie, sorki, zdjęcia już mam i robię plakaty. Nie przekopywałam się przez cały wątek :( możecie mi tylko powiedzieć kiedy i w jakich okolichach zginęła? I koniecznie proszę o podanie na numerów pod które ludzie mają dzwonić.[/QUOTE] Nie rób nowych plakatów - cofniń się dwie strony do tyłu -tak piękny plakat zaprojektowała Isadora7 (jest gotowy do ściągnięcia) Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiem, na stronie 105 jest, no właśnie go nie mogę ściągnąć :( Quote
kosu32 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Aga-33-76']wiem, na stronie 105 jest, no właśnie go nie mogę ściągnąć :([/QUOTE] dlaczego ? Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Aga-33-76']wiem, na stronie 105 jest, no właśnie go nie mogę ściągnąć :([/QUOTE] jak wejdziesz przez link na dole masz taki obrazek: [IMG]http://www.sendspace.pl/media/img/pobierz_grey.gif[/IMG] [B]Klikasz i się ściąga[/B] Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 mam wysłać sms i wcisnąć pobierz plik? u mnie nie ma po prostu "pobierz" :( Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Aga-33-76']mam wysłać sms i wcisnąć pobierz plik? u mnie nie ma po prostu "pobierz" :([/QUOTE] Tak jak napisałam, klikasz dokłądnie w to co pokazałam i zacznie sie pobieranie. Przecież to o smsach nie dotyczy tego kółeczka z napisem "pobierz" przeczytaj całość i zobaczysz że tak jest Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wieeeeeeeeeeelkie dzięki Tripti, aż mi się gorąco zrobiło, no nie mogę sobie z tym poradzić :( już ślę maila :) Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Isadora7']Tak jak napisałam, klikasz dokłądnie w to co pokazałam i zacznie sie pobieranie. Przecież to o smsach nie dotyczy tego kółeczka z napisem "pobierz" przeczytaj całość i zobaczysz że tak jest[/QUOTE] Isadorko miła, oczopląsu dostałam a nie znalazłam nigdzie samego "pobierz". Ale Triptunia sierocie pomoże :) Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Aga-33-76']Isadorko miła, oczopląsu dostałam a nie znalazłam nigdzie samego "pobierz". Ale Triptunia sierocie pomoże :)[/QUOTE] Tak wygląda strona któa sie otwiera jak klikniesz na link, zaznaczyłam na czerwono gdzie jest POBIERZ. Kliknij w obrazek pokaże ci sie w naturalnym rozmiarze. [URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=sendspacepldarmowyhosti.png"][/URL][URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=sendspacepldarmowyhosti.png"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6044/sendspacepldarmowyhosti.th.png[/IMG][/URL] Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jesuniu, do okulisty najwyższa pora się wybrać, nie widze tych szarości :( bardzo dziękuję za pomoc sierocie :) Mła Quote
Dzika_Figa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jej... Trzymam kciuki za Was, tylko tak niestety mogę pomóc... Quote
tanitka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 objeżdziłam ul Wileńska i ten kwartał do ul. Szwedzkiej i Namysłowskiej, potem okolice Dw Wsch, Mińska, Lubelska, Podkarbińska, Terspolska i nie spotkałam Miszki.... zastanawiam się czy ona przeszłąby z Wieleńskiej przez tory, może poszłą dalej na Kamionek i Bródno? a moze idzie do Celestynowa? :( Quote
Divi Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ja nie mogę gdzie ona jest do cholerki no. Quote
L/Olka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 pisałam Orphie, że ja miałam noce wędrówki po Centrum wczoraj, z moją suką. Obeszłyśmy okolice od Politechniki, Alejami Niepodległości i bocznym uliczkami (Em.Plater, Poznańska, Nowogrodzka) i cały Pałac Kultury z każdej strony. Potem Marszałkowską do Pl.Konstytucji. Ale nic. Jeśli chodzi o dziś - widziałam plakaty przy Rotundzie, natowmiast na Bankowym plakaty są ponadrywane niestety :/ ale widzę, że Miszka w drugą stronę teraz. Orpha, wypatruj jej... płakać mi się chce :( Quote
roleczka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Przepraszam że dopiero teraz , ale nie byłam przy kompie, jeździmy praktycznie non stop. Ta informacja o wileńsiej jest jak dotad ostatnia, wiec pies w tej chwili znowu może byc wszedzie. Mięlismy wcześniej sporo namiarów na telefon od ludzi z ogłoszeń bo wydrukowalismy ponad 500, poszło do tramwajarzy i autobusiarzy, ciagle ponawiamy zgłoszenia na straz miejska, bardzo duzo ludzie dzwonia że wczoraj ją widzieli, ale to juz nam nic nie mówi, po korkach znowu wyruszamy , ale praktycznie na oslep.....błagam trzymajcie kciuki Quote
Rudzia-Bianca Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 trzymam kciuki za Miszeńkę tylko tyle mogę na odległość :( Quote
L/Olka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='roleczka']błagam trzymajcie kciuki[/QUOTE] trzymamy, Roleczko, trzymamy:-( Quote
Rudzia-Bianca Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Najważniejsze ze jest sygnał ze jest widywana żywa , Miszko daj się złapać . Quote
Aga-33-76 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Miszko przepraszam, ale dziś nie dam rady rozwiesić ogłoszeń i Cię szukać. Zacznę działać jutro rano, w dzień lepiej i więcej widać. Mam nadzieję, że szybciutko się znajdziesz :( Dajcie znać, jak będzie jakiś świeży trop... Quote
Nikus Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To wiadomość od Renaty " ... mieszkam skrzyzowanie Terspolska z Grochowska i tu wszyscy wiedza w obrebie co najmniej dwoch przystankow wsio jest obstawione tylko jakby ktos mogl tu plakaty porozwieszac bo ja juz nie mam czesc dalam mlodziezy swojej a czesc listonoszowi..." wiecie której.,prawda? Quote
Recommended Posts