Jump to content
Dogomania

Perro de presa canario (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Gdańsk, pomaga mi trochę pani Agata Olejnik.

Komenda do mnie opanowana(póki co).

Luna jest dobrze zdominowana- bardzo pilnuję zasad "dobrego wychowania".

W niedziele mam się spotkać z jedną babką, ale ona ponoć wychowuje samymi nagrodami, ciepłym słówkiem i poklepaniem w pupcię, więc jadę się przekonać z kim mam doczynienia i czy miała juz w swojej karierze takiego małego bandytę!

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to już po Katowicach.

Serdeczne gratulacje dla Bocianowej Sfory, czyli Klekotek za Zw. Młodzieży FERO Koziołkowa Dolina!

kat1.jpg

A oto jeszcze kilka fotek moim zdaniem fajnych kanarków.

WOO-DOO SHOW Xanti Land (klasa championów - II lokata)

kat2.jpg

NEGA Wojtabreja (klasa championów - II lokata)

kat3.jpg

(po prawej) VETA Xanti Land (klasa championów - I lokata) i AQUA VIVA Vet Grand (młodzież - II lokata)

kat4.jpg

A na koniec powinienem wrzucić zdjęcie bohaterki dnia, Wioletty Villas polskiej kynologii, dzięki której ta wystawa była tak ciekawa :wink: :evilbat: :lol:

Posted

Tu męska część klekotków.BossTone dzięki za słowa uznania i piękne zdjęcia,fajnie było Cię nareszcie poznać .Było mi naprawde bardzo miło.Pozdrawiam i gratuluję wszystkim -Katowice to mój dotychczasowy największy sukces(nigdy nie miałem takiej konkuręcji)Jeszcze raz dziękuje. :D

Posted

Macie na prawdę fajnego, proporcjonalnego psiaka, który prezentuje się jeszcze lepiej w rzeczywistości. I zarazem bardzo sympatycznego.

Mi również było bardzo miło!!!! :D Z dumą będę nosił wasze logo 8) Dzięki jeszcze raz!!

Posted

Witam i gratuluję wszystkim osiągnięć. BossTone jeżeli masz jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia to pochwal się nimi :D możecie mi powiedziec ile DC było ogółem zgłoszonych?

Posted

Klekotki, po jakich rodzicach jest Iwan, bardzo mi się podoba, jeżeli będę miała drugiego kanarka to będzie właśnie takiej maści :question:

Tosia ma obcięte uszy(nie mogę się dopatrzeć).

Posted

Rodzicami Iwana są WOODOO Xanti Land i Fuerta Xanti Land, Tosia nie ma obciętych uszu i nie będzie miała,chcemy z nią pojeździć trochę za słup graniczny.Naszym zdaniem dobrze się zapowiada-ale to nasze zdanie.

Posted

Dzięki Klekotki

Ciekawa jestem strasznie Lunki, jak ona wypadnie. Będziemy w Warszawie to się okaże.

Miałam mieć Lunkę właśnie po Fuercie i Vanpie, ale nie wyszło.

Szkoda, że Iwam jest spokrewniony z Lunką :( , bo może w przeszłości fajne dzieciaki by mieli...He he

:smilecol::smilecol:

Posted

To, że Iwan jest spokrewniony z Lunką nic nie szkodzi. Trzeba obejrzeć rodowody i popatrzeć, czy to byłby mądry inbred.

Gosia

Posted

Komentować nie mogę, bo za mało się znam na kanarkach, "prawdziwych" widziałam tylko pare, ale VETA X.L. to na ten przykład bardzo mi się podoba.

Posted

rodowód Luny:

ojciec - VANPO syn GALANA de Casa del Presa

.......................i CAITAFY

matka - YAISA córka BARONA..........syn TAUCO i LAYCA

.......................i ARONY..........córka BRUCO..........syn SULTAN i TACHER

..................................................i DORADA De Nivara Sur..........córka CRUISE i TANIA

Jak nieczytelne to inaczej go zapiszę :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...