Hanya Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Gdańsk, pomaga mi trochę pani Agata Olejnik. Komenda do mnie opanowana(póki co). Luna jest dobrze zdominowana- bardzo pilnuję zasad "dobrego wychowania". W niedziele mam się spotkać z jedną babką, ale ona ponoć wychowuje samymi nagrodami, ciepłym słówkiem i poklepaniem w pupcię, więc jadę się przekonać z kim mam doczynienia i czy miała juz w swojej karierze takiego małego bandytę!
BossTone Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 No to już po Katowicach. Serdeczne gratulacje dla Bocianowej Sfory, czyli Klekotek za Zw. Młodzieży FERO Koziołkowa Dolina! A oto jeszcze kilka fotek moim zdaniem fajnych kanarków. WOO-DOO SHOW Xanti Land (klasa championów - II lokata) NEGA Wojtabreja (klasa championów - II lokata) (po prawej) VETA Xanti Land (klasa championów - I lokata) i AQUA VIVA Vet Grand (młodzież - II lokata) A na koniec powinienem wrzucić zdjęcie bohaterki dnia, Wioletty Villas polskiej kynologii, dzięki której ta wystawa była tak ciekawa :wink: :evilbat: :lol:
klekotki Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 i nie dodałeś że IWAN dostał również BEST JUNIOR pokonał wszystkie psy w młodzieży oraz suki w mlodzieży.
klekotki Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 i nie dodałeś że IWAN dostał również BEST JUNIOR pokonał wszystkie psy w młodzieży oraz suki w mlodzieży.
BossTone Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 Zgadza się! Gratuluję też BEST JUNIORA!!!! :D Przepiszę wyniki, obrobię foty i Wam podeślę.
klekotki Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 Tu męska część klekotków.BossTone dzięki za słowa uznania i piękne zdjęcia,fajnie było Cię nareszcie poznać .Było mi naprawde bardzo miło.Pozdrawiam i gratuluję wszystkim -Katowice to mój dotychczasowy największy sukces(nigdy nie miałem takiej konkuręcji)Jeszcze raz dziękuje. :D
BossTone Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 Macie na prawdę fajnego, proporcjonalnego psiaka, który prezentuje się jeszcze lepiej w rzeczywistości. I zarazem bardzo sympatycznego. Mi również było bardzo miło!!!! :D Z dumą będę nosił wasze logo 8) Dzięki jeszcze raz!!
Arek Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Witam i gratuluję wszystkim osiągnięć. BossTone jeżeli masz jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia to pochwal się nimi :D możecie mi powiedziec ile DC było ogółem zgłoszonych?
BossTone Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Zgłoszone były 32 kanarki, ocenianych było 25. Więcej zdjęć wkrótce :D
BossTone Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Kilka zdjęć kanarków z Bocianowej Sfory: Iwan (Best Junior Katowice `04) Galopująca Tosia Egon Capri
Hanya Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Klekotki, po jakich rodzicach jest Iwan, bardzo mi się podoba, jeżeli będę miała drugiego kanarka to będzie właśnie takiej maści :question: Tosia ma obcięte uszy(nie mogę się dopatrzeć).
klekotki Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Rodzicami Iwana są WOODOO Xanti Land i Fuerta Xanti Land, Tosia nie ma obciętych uszu i nie będzie miała,chcemy z nią pojeździć trochę za słup graniczny.Naszym zdaniem dobrze się zapowiada-ale to nasze zdanie.
Hanya Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Dzięki Klekotki Ciekawa jestem strasznie Lunki, jak ona wypadnie. Będziemy w Warszawie to się okaże. Miałam mieć Lunkę właśnie po Fuercie i Vanpie, ale nie wyszło. Szkoda, że Iwam jest spokrewniony z Lunką :( , bo może w przeszłości fajne dzieciaki by mieli...He he :smilecol::smilecol:
Carlos Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Witam, Gorąca prośba o zdjęcie Arico z Katowic, i komentarze dotyczące zwycięzców. Pozdrawiam,
Gosia Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 To, że Iwan jest spokrewniony z Lunką nic nie szkodzi. Trzeba obejrzeć rodowody i popatrzeć, czy to byłby mądry inbred. Gosia
klekotki Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Hanaya prześlij nam emailem rodowód albo napisz jakich rodziców ma Lunka.Pozdrawiamy
Hanya Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Sorki, klekotki, ale wpierw przeczytałam maila od was. Lunka jest po Yaisie i Vanpo. Arico można zabaczyć na str CENZURA
Hanya Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Komentować nie mogę, bo za mało się znam na kanarkach, "prawdziwych" widziałam tylko pare, ale VETA X.L. to na ten przykład bardzo mi się podoba.
Hanya Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 No to jak ktoś koniecznie chce ten adres to trzeba na priva.
BossTone Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 rodowód Luny: ojciec - VANPO syn GALANA de Casa del Presa .......................i CAITAFY matka - YAISA córka BARONA..........syn TAUCO i LAYCA .......................i ARONY..........córka BRUCO..........syn SULTAN i TACHER ..................................................i DORADA De Nivara Sur..........córka CRUISE i TANIA Jak nieczytelne to inaczej go zapiszę :)
Recommended Posts