Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agat21']Dzisiaj wreszcie puściłam przelew na wszystkie trzy suńki - przepraszam, że tak późno, ale służbowe wojaże mię się trafiły :roll:[/QUOTE]

Dziękujemy za wsparcie dziewczynek! Przelew dotarł. Na pierwszej stronie zrobiłam aktualizację finansów. Wszystko podliczę jak dostanę wszystkie deklaracje.

Pozdrawiam ciepło

Posted

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Wyściskałam dziś Tinkę przy okazji wizyty u Borysa - mała jest niezmiennie bardzo radosna i żywa. Biega sobie z innymi psiakami i zachowuje jak główna szycha;-)
Niestety, zdjęcia robiłam jak już było ciemnawo, więc muszę przejrzeć, czy na którymś wyszła ładnie.[/QUOTE]

Dziękujemy za wieści live z Serocka i za osobiste wyściskanie Tinusi! :loveu: Czekamy na zdjęcia!

Posted

Tinka zaczyna przypominać sporą foczkę takze zima jej nie straszna - postaram się do pokazać na zdjęciach w weekend:) A poza tym ma ocieplaną budę, w środku dużo słomy, a wejscie jest osłonięte takim czymś w stylu drzywiczek także ma cieplutko:)

Posted

To chyba takie paski z grubego przezroczystego tworzywa jak guma (o ile dobrze pamiętam).
Dla szczeniaka to pewnie też fajna zabawka do gryzienia;-)

Posted

I pokazuje swoją budę:)

chciałam jeszcze dodać, ze Tinka uwielbia mojego Darka i jak jego nie ma nie chce specjalnie pozować, miziać się i w ogóle nie podoba jej się że my chcemy jej koniecznie zrobić zdjęcie:)

Posted

To prawda, Darek jest do zdjęć konieczny. Bez niego jest ganianie z obiektywem za psem, który się trochę boczy - co widać po minie na fotkach:-)

Posted

no ja szczeniaczkom ptez już przybiłam plastik na wejściu
poszłam za radą
plastik na razie jest nie zniszczony i nie zjedzony

czyli tina nie marznie?
a może by trzeba o ciuszku pomyśleć dla niej

Posted

lilith27 napisał(a):
no ja szczeniaczkom ptez już przybiłam plastik na wejściu
poszłam za radą
plastik na razie jest nie zniszczony i nie zjedzony

czyli tina nie marznie?
a może by trzeba o ciuszku pomyśleć dla niej

Wiesz, na zdjęciach może tego nie widać ale Tinka jest dość pulchna:) Chyba nie jest jej za zimno:)

Posted

Tinka kochana już w hoteliku jest. Tak dawno nie zaglądałam na dogo i aż stęskniłam sie za psiakami.
Bardzo sie cieszę, ze dziewczynka ma ciepłą budę bo teraz takie mrozy są! A jak się czuje? jak zachowuje?

Posted

No niestety ciągle jest w stosunku do człowieka nieufna - da się pogłaskać, wziąć na ręce, lubi być przy człowieku ale np. smycz to istna trauma. Byłaby idealna do domu z dużym ogrodem, zeby miałą swój teren ale nie musiała spacerować nigdzie poza:)

Posted

Moja praca polega na spędzaniu z nią jak najwięcej czasu. Właściwie ciągle jest z moim Darkiem i jego uwielbia -z wzajemnoscią. Gdyby nie nasz pełen stan zapsienia byłaby już nasza:) Wiesz, to nie jest dzikus ale ona czuje się dobrze tylko w towarzystwie ludzi, których zna.

Posted

rozumiem.
A jak u Ciebie z miejscami w hotelu? trzeba długo zcekać czy jak?jaki koszt? to moze na priwa odpowiedz zeby wątku nie zaśmiecać.
A Tinka niech sie zdrowo na Święta trzyma, moze cos przemówi do Ciebie Megii.