Ewelina.w38 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Na zakończenie bazarku, mam dla wszystkich "jesienną promocję Książkową". Obniżam ceny pozostałych książek! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147819 Quote
Ammounie Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 obraczus87 napisał(a):A ile Tina ma lat tak mniej więcej?? Dzisiaj ma być vet u Tinki więc się dowiemy, pewnie nie więcej niż 1-2 latka. Quote
Piromanka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cioteczki kochane, która umie napisać ładny, wzruszający tekst do ogłoszeń Tinki? Tina jest fajnym psem i nie mam sensu trzymać jej w hotelu, jeśli nadaje się do adopcji. Tym bardziej, że sporo brakuje na hotel... :placz: Quote
Ammounie Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Kochani, Miałam dziś wybrać się w odwiedziny do Tiny, ale niestety mój tata nie mógł ze mną pojechać. Poprosiłam męża Meggi, który cały dzień przebywa z pieskami żeby napisał trochę o tym jaka jest Tina, jak się zachowuje, co lubi etc żebyśmy mogli napisać dobre ogłoszenie. Więc jutro będziemy mieli więcej info do ogłoszenia. Pozdrawiam ciepło, Ola Quote
Ammounie Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Zbliża się koniec miesiąca a Tina nie ma na hotelik! Mamy 365zł stałych deklaracji na 3 sunie! Potrzeba 690zł na tymczasy + karma dla Lusi + szczepienia + PILNIE! vet dla Pyzuni. Kto pomoże? Quote
Leyla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ammounie napisał(a):Zbliża się koniec miesiąca a Tina nie ma na hotelik! Mamy 365zł stałych deklaracji na 3 sunie! Potrzeba 690zł na tymczasy + karma dla Lusi + szczepienia + PILNIE! vet dla Pyzuni. Kto pomoże? Dorzucę Tinie 50 zł stałych deklaracji Quote
lilith27 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Leyla napisał(a):Dorzucę Tinie 50 zł stałych deklaracji zbawicielka:loveu: Quote
megii1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 U Tinki była dziś Pani weterynarz - sunia zdrowa i młoda - od roku do trzech lat. Miała badane węzły chłonne i temperature. To mierzenie temperatury szczególnie ją zbulwersowało bo stała sztywna jak posąg:evil_lol: Ale tak jak napisał wszystko ok - szczepienie też zostało zrobione. Tinka już zadomowiła się w hoteliku - ma tylko jeden problem:diabloti: - nie umie spać w budzie. Wskakuje na dach największej i tam się układa - moze przekona się jak będzie chłodniej. Poza tym rozstawia wszystkie psy i suki po kątach. Nie żeby była agresywna ale warknąć sobie potrafi:evil_lol: i wszystkie się boją;) tak z przymrużeniem oka;) Quote
Leyla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Widać ,że z Tinką nie ma kłopotu na wybiegu ,żeby zrobić zdjęcie. Ona jak zwykle jest przy człowieku:p Ja sobie ją czasem wyobrażam jako ludzką dziewczynkę w np. szkole..... to taka prawa ręka pani wychowawczyni - kabelek i podlizuch:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Leyla napisał(a): Ja sobie ją czasem wyobrażam jako ludzką dziewczynkę w np. szkole..... to taka prawa ręka pani wychowawczyni - kabelek i podlizuch:evil_lol: Twoje wizje są zarąbiste:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lilith27 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Leyla napisał(a):Widać ,że z Tinką nie ma kłopotu na wybiegu ,żeby zrobić zdjęcie. Ona jak zwykle jest przy człowieku:p Ja sobie ją czasem wyobrażam jako ludzką dziewczynkę w np. szkole..... to taka prawa ręka pani wychowawczyni - kabelek i podlizuch:evil_lol: skąd takie skojarzenie? Quote
Leyla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 lilith27 napisał(a):skąd takie skojarzenie? ...pisałam już wcześniej,że moim zdaniem Tina nie wie że jest psem:p Myśli ,że jest człowiekiem i nawet powiem Wam ,że Tina za psami nie przepada:eviltong: Oczywiście ich nie gryzie ,ale odgania. Zawsze chce być tu gdzie człowiek. Na wybiegu nie biega ,tylko robi to co Magda. W budzie nie śpi ,ponieważ w budzie śpią tylko psy :roflt: Quote
lilith27 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 linkuje jeszcze raz bazarki teraz powinno działać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149186 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149186 Quote
Ammounie Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Leyla napisał(a):Dorzucę Tinie 50 zł stałych deklaracji Leyla dziękuję w imieniu swoim i Tinki! :loveu: Quote
Ammounie Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Kochani, będąc na warsztatach opowiedziałam o suniach i postawiłam skarbonkę z prośbą o wsparcie. Dobrzy ludzie wsparli sunie kwotą 190zł! :loveu: Quote
Leyla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ammounie napisał(a):Kochani, będąc na warsztatach opowiedziałam o suniach i postawiłam skarbonkę z prośbą o wsparcie. Dobrzy ludzie wsparli sunie kwotą 190zł! :loveu: jesteś niesamowita:p pomysł eksssstra:razz: Quote
megii1 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A ja chcciałam poinformować że Tina polubiła budę:) Ale tu niespodzianka - nie swoją. Buda Tiny ustawiona jest w kojcu; obok niej stoi duża pusta buda i Tina do tej pory spała na dachu tej dużej budy. Ale jakoś jej to nie pasowało... Parę dni temu inna budę, która była niezagospodarowana postawiliśmy na terenie z kojcami. Ale ta buda nie jest w zadnym kojcu tylko stoi obok, pod chmurką. I Tina śpi właśnie w niej:loveu: Może nie pasowało jej że buda była w kojcu. Tyle , że jej kojec i tak jest zawsze otwarty. Nie wiem o co chodzi ale tak sobie wybrała Mądralina;) Quote
Piromanka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cały czas pamiętam o Allego i ogloszeniach dla Tiny. Tylko jaki tekst do ogłoszeń? Jest o niej napisane 2 zdania.... Quote
Leyla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 megii1 napisał(a):A ja chcciałam poinformować że Tina polubiła budę:) Ale tu niespodzianka - nie swoją. Buda Tiny ustawiona jest w kojcu; obok niej stoi duża pusta buda i Tina do tej pory spała na dachu tej dużej budy. Ale jakoś jej to nie pasowało... Parę dni temu inna budę, która była niezagospodarowana postawiliśmy na terenie z kojcami. Ale ta buda nie jest w zadnym kojcu tylko stoi obok, pod chmurką. I Tina śpi właśnie w niej:loveu: Może nie pasowało jej że buda była w kojcu. Tyle , że jej kojec i tak jest zawsze otwarty. Nie wiem o co chodzi ale tak sobie wybrała Mądralina;) Kochana sunia, ma własne zdanie i gust;) Nikt nie będzie jej gadał gdzie i kiedy ma spać:eviltong: Quote
megii1 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Piromanka napisał(a):Cały czas pamiętam o Allego i ogloszeniach dla Tiny. Tylko jaki tekst do ogłoszeń? Jest o niej napisane 2 zdania.... Napsz coś od siebie:) tylko żeby miała juz to allegro. I telefon do mnie:) Quote
Leyla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 megii1 napisał(a):Napsz coś od siebie:) tylko żeby miała juz to allegro. I telefon do mnie:) spać szoruj!!!jutro o 5 wstajesz:diabloti: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!! Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Książeczki i płytki ciągle czekaja na nabywców a sunie czekaja na pieniążki. Wszystkich zapraszam. [FONT=Arial][/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13368873#post13368873 Quote
Piromanka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Allegro dla Tiny: http://www.allegro.pl/item797510752_ratunku_uratowana_z_ulicy_tina_potrzebuje_domu.html Quote
Recommended Posts