Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewelina.w38']DZiewczyny dzis zrobiłam przelew na sunie. Razem wyszło aż 247 zł:crazyeye:

Mam nadzieję, ze pomoże to w hotelowaniu suń i zapewni im szybsze adopcje!

Kupującym jeszcze raz dziekuję:Rose:

Ewelino jeszcze raz dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: Zaraz zrobię update finansów na pierwszej stronie

Posted

Megii sama przedłużyła już Tinki Allegro

Magda:

[/QUOTE]

(...)Jutro wstawię nowe , fajne zdjęcia Tinki i Piromanka mogłaby podmienić trochę zdjęc na allegro na ładniejsze. (...) [/QUOTE]

Posted

Tinka ostatnio ma odpuszczone spacerki bo bardzo przeżywa tą smycz, wyciąganie jej poza jej teren i w ogóle nie jest szczęśliwa z powodu tych spacerów - naprawdę. Bidna boi się do nas podchodzić jak mamy smycz w ręku bo myśli, ze znowu będzie ten straszny spacer. Nie mogę jej tak ciągle stresować. Ona przecież jest w hotelu - wypoczywa Dziewczyna:)

Posted

Piromanka napisał(a):
Super te nowe zdjęcia. Pozmieniam w Allegro.

Super jest parę ale przy następnej sesji wyprowadzimy Tinkę gdzieś w ładny teren i zmienimy jej obroże na bardziej wyjściową bo ta kiepsko wypada:) Moze już za tydzień:)

Posted

Mi się podoba ale po następnej sesji zdjęciowej wyrzuciłabym te wszystkie gdzie widać w tle siatkę i płytki chodnikowe. Dajcie mi czas do następnej sesji. A da się zmienić to zdjęcie główne na to na rękach? byłoby fajniej.