Ammounie Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Piromanka napisał(a):Tina, czy ktoś się Tobą interesuje? Czy był chociaż jeden telefon? Piromanko, Tinusia i Pyza to bardzo wyjątkowe suczki ( jak wszystkie pieski zresztą ) więc Święty Mikołaj ( choć z małym opóźnieniem ) szykuje dla nich cudowne, kochające domki. Bądźmy dobrej myśli i tak się stanie! :-) Tego naszym suńkom i wszystkim pieskom i kotkom na dogo życzę. Quote
Ammounie Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 megii1 napisał(a):Moja praca polega na spędzaniu z nią jak najwięcej czasu. Właściwie ciągle jest z moim Darkiem i jego uwielbia -z wzajemnoscią. Gdyby nie nasz pełen stan zapsienia byłaby już nasza:) Wiesz, to nie jest dzikus ale ona czuje się dobrze tylko w towarzystwie ludzi, których zna. Jaka szkoda że pełen stan zapsienia nie pozwala Wam na zatrzymanie Tinusi! Święty Mikołaju czekamy cierpliwie na domki dla naszych suniek! :-) Tylko proszę niech to będzie już niedługo! Quote
Ammounie Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Tinusiu, masz już cudowny kochający DT więc teraz tylko cudownego, kochającego domku i moc miłości dla Ciebie i Wszystkich stałych mieszkańców i tymczasowiczów u Megii i Darka! Wszystkim pieskom i kotkom takiego domku jak u Megii i Darka życzę! :-) Quote
megii1 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Pozdrowienia od Tinki - która najpierw w porozumieniu z Lilu pożarła kapcia od mojej teściowej.... a potem uciekła nie dając sobie jak zwykle zrobić zdjęcia:) Quote
Piromanka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tinko, w ostatnich dniach już 3 psy od megii1 znalazły domki. Teraz twoja kolej! Quote
Ammounie Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Piromanka']Tinko, w ostatnich dniach już 3 psy od megii1 znalazły domki. Teraz twoja kolej! Niech tak się stanie! Cudowny, kochający domku dla Tinusi pokaż się! Quote
Ewelina.w38 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tinka, Lusia i Pyza niech każda w tym roku znajdzie kochajacy domek! Quote
Piromanka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Martwi mnie ta cisza w adopcji Tiny.... Quote
Piromanka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tina ma regularnie odnawiane Allegro. Ogłoszenia były robione już jakiś czas temu i przydałoby się zrobić nową partię. Quote
megii1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Oto sesja zdjęciowa z dnia dzisiejszego naszej Tinki vel Foczki:) Quote
lilith27 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 faktycznie ona chyba przytyła taką ma mikro głowę (hihihi) Quote
megii1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przepraszam za jakość zdjęć ale ciągle pracuje na nowy aparat:) Piromanka dałoby się odnowić Tince ogłoszenia? Od czwartku będzie częstym gościem u nas w domu także może dodasz zdjęcia z mieszkania? Tu Tinka jedząca uszko zajęcze od Cioci Gusi, która ją wczoraj odwiedziła:) Quote
megii1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bardzo przytyła:) Dla mnie aż za bardzo ale w sumie jest dziewczyna w hotelu więc niech używa sobie - przynajmniej jej ciepło:) Ponieważ jest jeszcze nieufna od przyszłego czwartku popołudnia będzie spędzać w domu, żeby przestała być takim dzikiem:) Teraz uznaje tylko mojego Darka i nikt inny dla niej nie istnieje. Quote
Ammounie Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Kochani wklejam update finansów dziewczynek z 1 strony: Znów jesteśmy na plusie dzięki jednorazowym datkom i bazarkowi Lilith, który był możliwy dzięki darom AnnyA! Czekam jeszcze tylko na 2 stałe deklaracje, które wiem że są w drodze :-) Wszystkim dziękujemy w imieniu suniek! Stałe deklaracje dla Tiny i Pyzy, miesiąc Styczeń 2010: Dotarły pieniążki od Ammounie - 50zł - dziękujemy! Dotarł przelew od Darka - 50 zł - dziękujemy! Dotarł przelew od taty Ammounie - 50zł - dziękujemy! Dotarły pieniążki od Elli - 50zł - dziękujemy! Dotarł przelew od agat21 - 20zł - dziękujemy! Dotarł przelew od MTF Zalesie - 50zł - dziękujemy! Dotarł przelew od Laury1108 - 15zł - dziękujemy! Jednorazowe wpłaty w Styczniu 2010: Z bazarku Lilith, który zorganizowała z darów podarowanych przez AnnaA - 230zł - dziękujemy AniuA i Lilith! Pieniążki zebrane na warsztatach przez Ammounie - 70zł - Dziękujemy wszystkim! Wydatki: 8.01.2010 Przelałam pieniądze Cioci Piromance za DT dla Pyzuni za okres 9.01.2010-9.02.2010 - 360zł - dziękujemy za cudowną opiekę! Przelałam pieniądze za hotelik Tiny za okres 9.12.2009-9.01.2010 - 330zł - dziękujemy za cudowną opiekę! SALDO +115zł Quote
Piromanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 meggi1, czy wiesz kogo można poprosić o napisanie nowego tekstu do ogłoszeń? Z nowym tekstem ruszę z akcja ogłoszeniową. Po cichu są plany umieszczenia Tiny w "Moim psie" - o ile finanse na to pozwolą. Quote
megii1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Piromanka napisał(a):meggi1, czy wiesz kogo można poprosić o napisanie nowego tekstu do ogłoszeń? Z nowym tekstem ruszę z akcja ogłoszeniową. Po cichu są plany umieszczenia Tiny w "Moim psie" - o ile finanse na to pozwolą. Poprosze Gos - ona ma telent do takich rzeczy:) Quote
Piromanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 megii1 napisał(a):Poprosze Gos - ona ma telent do takich rzeczy:) Super, gdyby się zgodziła. Czas już Tinę wysłać do domu... Quote
Ammounie Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Piromanka napisał(a):Super, gdyby się zgodziła. Czas już Tinę wysłać do domu... Aniu wiadomo już ile kosztuje to ogłoszenie w "Moim Psie"? Quote
Ammounie Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Chciałam wkleić zdjęcia Tinusi z naszej poniedziałkowej wizyty, ale kiedy próbuję je wgrać pokazuje się czerwony wykrzyknik. Czy to znaczy że są duże? Quote
Piromanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ammounie napisał(a):Aniu wiadomo już ile kosztuje to ogłoszenie w "Moim Psie"? Oku, nie moge Ci wyslac wiadomosci, bo masz zapchana skrzynke... Quote
Recommended Posts