Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piromanka napisał(a):
Tina, czy ktoś się Tobą interesuje? Czy był chociaż jeden telefon?

Piromanko,

Tinusia i Pyza to bardzo wyjątkowe suczki ( jak wszystkie pieski zresztą ) więc Święty Mikołaj ( choć z małym opóźnieniem ) szykuje dla nich cudowne, kochające domki. Bądźmy dobrej myśli i tak się stanie! :-) Tego naszym suńkom i wszystkim pieskom i kotkom na dogo życzę.

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megii1 napisał(a):
Moja praca polega na spędzaniu z nią jak najwięcej czasu. Właściwie ciągle jest z moim Darkiem i jego uwielbia -z wzajemnoscią. Gdyby nie nasz pełen stan zapsienia byłaby już nasza:) Wiesz, to nie jest dzikus ale ona czuje się dobrze tylko w towarzystwie ludzi, których zna.

Jaka szkoda że pełen stan zapsienia nie pozwala Wam na zatrzymanie Tinusi! Święty Mikołaju czekamy cierpliwie na domki dla naszych suniek! :-) Tylko proszę niech to będzie już niedługo!

Posted

Tinusiu, masz już cudowny kochający DT więc teraz tylko cudownego, kochającego domku i moc miłości dla Ciebie i Wszystkich stałych mieszkańców i tymczasowiczów u Megii i Darka! Wszystkim pieskom i kotkom takiego domku jak u Megii i Darka życzę! :-)

Posted

Pozdrowienia od Tinki - która najpierw w porozumieniu z Lilu pożarła kapcia od mojej teściowej....

a potem uciekła nie dając sobie jak zwykle zrobić zdjęcia:)

Posted

[quote name='Piromanka']Tinko, w ostatnich dniach już 3 psy od megii1 znalazły domki. Teraz twoja kolej!

Niech tak się stanie! Cudowny, kochający domku dla Tinusi pokaż się!

Posted

Przepraszam za jakość zdjęć ale ciągle pracuje na nowy aparat:) Piromanka dałoby się odnowić Tince ogłoszenia? Od czwartku będzie częstym gościem u nas w domu także może dodasz zdjęcia z mieszkania?

Tu Tinka jedząca uszko zajęcze od Cioci Gusi, która ją wczoraj odwiedziła:)

Posted

Bardzo przytyła:) Dla mnie aż za bardzo ale w sumie jest dziewczyna w hotelu więc niech używa sobie - przynajmniej jej ciepło:) Ponieważ jest jeszcze nieufna od przyszłego czwartku popołudnia będzie spędzać w domu, żeby przestała być takim dzikiem:) Teraz uznaje tylko mojego Darka i nikt inny dla niej nie istnieje.

Posted

Kochani wklejam update finansów dziewczynek z 1 strony:

Znów jesteśmy na plusie dzięki jednorazowym datkom i bazarkowi Lilith, który był możliwy dzięki darom AnnyA! Czekam jeszcze tylko na 2 stałe deklaracje, które wiem że są w drodze :-)

Wszystkim dziękujemy w imieniu suniek!

Stałe deklaracje dla Tiny i Pyzy, miesiąc Styczeń 2010:

Dotarły pieniążki od Ammounie - 50zł - dziękujemy!
Dotarł przelew od Darka - 50 zł - dziękujemy!
Dotarł przelew od taty Ammounie - 50zł - dziękujemy!
Dotarły pieniążki od Elli - 50zł - dziękujemy!
Dotarł przelew od agat21 - 20zł - dziękujemy!
Dotarł przelew od MTF Zalesie - 50zł - dziękujemy!
Dotarł przelew od Laury1108 - 15zł - dziękujemy!

Jednorazowe wpłaty w Styczniu 2010:

Z bazarku Lilith, który zorganizowała z darów podarowanych przez AnnaA - 230zł - dziękujemy AniuA i Lilith!

Pieniążki zebrane na warsztatach przez Ammounie - 70zł - Dziękujemy wszystkim!

Wydatki:

8.01.2010

Przelałam pieniądze Cioci Piromance za DT dla Pyzuni za okres 9.01.2010-9.02.2010 - 360zł - dziękujemy za cudowną opiekę!

Przelałam pieniądze za hotelik Tiny za okres 9.12.2009-9.01.2010 - 330 - dziękujemy za cudowną opiekę!

SALDO +115zł

Posted

meggi1, czy wiesz kogo można poprosić o napisanie nowego tekstu do ogłoszeń?
Z nowym tekstem ruszę z akcja ogłoszeniową.
Po cichu są plany umieszczenia Tiny w "Moim psie" - o ile finanse na to pozwolą.

Posted

Piromanka napisał(a):
meggi1, czy wiesz kogo można poprosić o napisanie nowego tekstu do ogłoszeń?
Z nowym tekstem ruszę z akcja ogłoszeniową.
Po cichu są plany umieszczenia Tiny w "Moim psie" - o ile finanse na to pozwolą.

Poprosze Gos - ona ma telent do takich rzeczy:)