Ammounie Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 lilith27 napisał(a):Olu a przysłał Ci kaskę ten ktoś z forum molosowego? Ten ktoś z forum molosowego jeszcze nic nie przesłał :mad: Quote
Ammounie Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Megii jak tam kolejne spacerki Tinki? Quote
lilith27 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ammounie napisał(a):Ten ktoś z forum molosowego jeszcze nic nie przesłał :mad: ehhsssssss Quote
Ammounie Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Uśmiechamy się do męża Megii o więcej informacji o Tince :loveu: Quote
Piromanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Olu, przeklej proszę, ogłoszenia i link do Allegro ze strony 8 na 1 stronę. To bardzo ułatwi szukanie, jeśli będziemy wnzawiać ogłoszenia. Quote
Ammounie Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Piromanka napisał(a):Olu, przeklej proszę, ogłoszenia i link do Allegro ze strony 8 na 1 stronę. To bardzo ułatwi szukanie, jeśli będziemy wnzawiać ogłoszenia. Ogłoszenia przeklejone na pierwszą stronę! Wybrałam też parę cytatów Megii i Leyli które przybliżają charakter Tiny i wkleiłam na pierwszą stronę. Quote
Piromanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ammounie napisał(a):Ogłoszenia przeklejone na pierwszą stronę! Wybrałam też parę cytatów Megii i Leyli które przybliżają charakter Tiny i wkleiłam na pierwszą stronę. Super! Zaraz zerknę. Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepraszam za OT: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/potrzebny-transport-budy-wym-78x78x75-serock-zabki-pilne-172860/ Quote
Leyla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tinusiu, tak bym chciala żeby spełniło się Twoje marzenie i Mikołaj przyniósł Ci w worku wspaniałego człowieka .... Zostawiłam w hoteliku 100 zł, bedzie na Tinkę. Quote
Ammounie Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Leyla napisał(a):Tinusiu, tak bym chciala żeby spełniło się Twoje marzenie i Mikołaj przyniósł Ci w worku wspaniałego człowieka ..... Niech się spełni Leylo... niech się spełni... Leyla napisał(a): Zostawiłam w hoteliku 100 zł, bedzie na Tinkę. Dziękujemy za wsparcie Tinki. :loveu: Czy to na dwa miesiące? Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Leyla napisał(a):za jeden miesiąc. 50 stale i 50 górką Leyla dziękujemy! :loveu: Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 lilith27 napisał(a):ale dziewczyny będą bogate Oh taaaaaaaaaak! Ze wszystkich stron płynie obfitość dla naszych suniek, teraz jeszcze tylko cudowne stałe domki z kochającymi ludźmi poprosimy! :loveu: Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Deklaracje dla Tiny i Pyzy za miesiąc Listopad [FONT=Verdana]Dotarł przelew od Dariusza 50zł - dziękujemy[/FONT] [FONT=Verdana]Dotarł przelew od MTF Zalesie 50zł - dziękujemy [/FONT] Dotarł przelew od Agat21 20zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Leyli na Tinę na konto hoteliku 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od mamy Ammounie 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Elli 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Dominiki 30zł - dziękujemy Jednorazowe wpłaty Dotarł przelew od DORKI 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Leyli na Tinę na konto hoteliku 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od babci Ammounie 20zł na leczenie Pyzy - dziękujemy 7.11.2009 Przelałam pieniądze Cioci Piromance za DT dla Pyzuni za okres 9.11-9.12.2009 360zł - dziękujemy za cudowną opiekę! Przelałam pieniądze Cioci Piromance na leczenie Pyzuni 120zł Przelałam pieniądze za hotelik Tiny za okres 9.10-9.11.2009 230zł ( Ciocia Leyla zostawiła już w hoteliku 100zł dla Tinusi ) + 20zł na ponowne odrobaczenie - dziękujemy za cudowną opiekę! Quote
megii1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tinka cały czas ma otwarty kojec i możliwość biegania na wybiegu. Jest psiakiem, który z jednej strony bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem z drugiej natomiast troszeczkę tego konatktu sie obawia:shake: Wchodząc do "Królestwa naszych psiaków" czyli na teren kojcy i wybiegu - Tinka zawsze miło nas wita, często sama zaczepia, skaczac z tyłu na nasze nogi :evil_lol: uwielbia jeść z ręki i robi to bardzo czujnie zostawiając sobie możliwość "ucieczki" od miziania. Boi się głaskania po całym ciele - radość i brak strachu wykazuje przy głaskaniu po głowie i pyszczku:loveu: Quote
Ammounie Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 megii1 napisał(a):Tinka cały czas ma otwarty kojec i możliwość biegania na wybiegu. Jest psiakiem, który z jednej strony bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem z drugiej natomiast troszeczkę tego konatktu sie obawia:shake: Wchodząc do "Królestwa naszych psiaków" czyli na teren kojcy i wybiegu - Tinka zawsze miło nas wita, często sama zaczepia, skaczac z tyłu na nasze nogi :evil_lol: uwielbia jeść z ręki i robi to bardzo czujnie zostawiając sobie możliwość "ucieczki" od miziania. Boi się głaskania po całym ciele - radość i brak strachu wykazuje przy głaskaniu po głowie i pyszczku:loveu: Dziękujemy za update info o Tinusi! :loveu: Ciocia Ola głaska Tinusie po pyszczku Quote
lilith27 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 antykwariat do 30.11 - fantastyka, poradniki, d.brown - Dogomania Forum antykwariat do 30.11 - czyli kolekcja A. Christie - Dogomania Forum zapraszam Quote
Ammounie Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='lilith27']antykwariat do 30.11 - fantastyka, poradniki, d.brown - Dogomania Forum antykwariat do 30.11 - czyli kolekcja A. Christie - Dogomania Forum zapraszam AniuA i Lilith kochane Cioteczki. Dziękujemy!:loveu: Quote
Leyla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ...tak sobie myślę,że właściciel Tinki będzie farciarzem....Tylko pewnie o tym nie wie, nie przeczytał ogłoszenia jeszcze... U mnie są myszy, kota nie mogę mieć bo mam psy, zabić też nie zabiję bo sumienie mi nie pozwala, trutka i pułapki nie wchodzą w grę...:shake: piątego psa mieć nie mogę. A tak poważnie, to wspaniała z niej psina. Pomaga człowiekowi jak umie, bo chce udowodnić ,że zaszła pomyłka - ona nie powinna mieszkać w boksie z psami:roll: Quote
lilith27 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Leyla'].. ,że zaszła pomyłka - ona nie powinna mieszkać w boksie z psami:roll: dobre ;):lol: Quote
Ammounie Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Leyla napisał(a):...tak sobie myślę,że właściciel Tinki będzie farciarzem....Tylko pewnie o tym nie wie, nie przeczytał ogłoszenia jeszcze... U mnie są myszy, kota nie mogę mieć bo mam psy, zabić też nie zabiję bo sumienie mi nie pozwala, trutka i pułapki nie wchodzą w grę...:shake: piątego psa mieć nie mogę. A tak poważnie, to wspaniała z niej psina. Pomaga człowiekowi jak umie, bo chce udowodnić ,że zaszła pomyłka - ona nie powinna mieszkać w boksie z psami:roll: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ammounie Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Co porabiała nasza kochana Tinusia w weekend? :loveu::loveu::loveu: Quote
megii1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tinka ja codzień - pilnuje, dozoruje, karci :evil_lol: Generalnie to ona ma władze w okojcach i nie odda jej nikomu - ostatnio podgryza miksa kaukaza jak za wolno idzie na wybieg:evil_lol: Martwi mnie tylko, ze ona ciągle się boi. niby jak się idzie zaczepia skacząc od tyłu na nogi, niby garnie się do człowieka ale pogłaskać można ją tylko po głowie, smycz i spacer to mega wrogowie...:shake: Jak na dzień dzisiejszy najlepszy dla niej byłby dom z ogrodem bez spacerów. Ona nie znosi spacerować:angryy::-(:loveu: Quote
Recommended Posts