Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Olu, przeklej proszę, ogłoszenia i link do Allegro ze strony 8 na 1 stronę. To bardzo ułatwi szukanie, jeśli będziemy wnzawiać ogłoszenia.

Ogłoszenia przeklejone na pierwszą stronę!

Wybrałam też parę cytatów Megii i Leyli które przybliżają charakter Tiny i wkleiłam na pierwszą stronę.

Posted

Ammounie napisał(a):
Ogłoszenia przeklejone na pierwszą stronę!

Wybrałam też parę cytatów Megii i Leyli które przybliżają charakter Tiny i wkleiłam na pierwszą stronę.

Super! Zaraz zerknę.

Posted

Tinusiu, tak bym chciala żeby spełniło się Twoje marzenie i Mikołaj przyniósł Ci w worku wspaniałego człowieka ....

Zostawiłam w hoteliku 100 zł, bedzie na Tinkę.

Posted

Leyla napisał(a):
Tinusiu, tak bym chciala żeby spełniło się Twoje marzenie i Mikołaj przyniósł Ci w worku wspaniałego człowieka .....

Niech się spełni Leylo... niech się spełni...

Leyla napisał(a):
Zostawiłam w hoteliku 100 zł, bedzie na Tinkę.

Dziękujemy za wsparcie Tinki. :loveu: Czy to na dwa miesiące?

Posted

lilith27 napisał(a):
ale dziewczyny będą bogate

Oh taaaaaaaaaak! Ze wszystkich stron płynie obfitość dla naszych suniek, teraz jeszcze tylko cudowne stałe domki z kochającymi ludźmi poprosimy! :loveu:

Posted

Deklaracje dla Tiny i Pyzy za miesiąc Listopad

[FONT=Verdana]Dotarł przelew od Dariusza 50zł - dziękujemy[/FONT]
[FONT=Verdana]Dotarł przelew od MTF Zalesie 50zł - dziękujemy [/FONT]
Dotarł przelew od Agat21 20zł - dziękujemy
Dotarła wpłata od Leyli na Tinę na konto hoteliku 50zł - dziękujemy
Dotarła wpłata od mamy Ammounie 50zł - dziękujemy

Dotarła wpłata od Elli 50zł - dziękujemy
Dotarła wpłata od Dominiki 30zł - dziękujemy

Jednorazowe wpłaty

Dotarł przelew od DORKI 50zł - dziękujemy
Dotarła wpłata od Leyli na Tinę na konto hoteliku 50zł - dziękujemy
Dotarła wpłata od babci Ammounie 20zł na leczenie Pyzy - dziękujemy

7.11.2009

Przelałam pieniądze Cioci Piromance za DT dla Pyzuni za okres 9.11-9.12.2009 360zł - dziękujemy za cudowną opiekę!

Przelałam pieniądze Cioci Piromance na leczenie Pyzuni 120zł

Przelałam pieniądze za hotelik Tiny za okres 9.10-9.11.2009 230 ( Ciocia Leyla zostawiła już w hoteliku 100zł dla Tinusi ) + 20zł na ponowne odrobaczenie - dziękujemy za cudowną opiekę!

Posted

Tinka cały czas ma otwarty kojec i możliwość biegania na wybiegu. Jest psiakiem, który z jednej strony bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem z drugiej natomiast troszeczkę tego konatktu sie obawia:shake: Wchodząc do "Królestwa naszych psiaków" czyli na teren kojcy i wybiegu - Tinka zawsze miło nas wita, często sama zaczepia, skaczac z tyłu na nasze nogi :evil_lol: uwielbia jeść z ręki i robi to bardzo czujnie zostawiając sobie możliwość "ucieczki" od miziania. Boi się głaskania po całym ciele - radość i brak strachu wykazuje przy głaskaniu po głowie i pyszczku:loveu:

Posted

megii1 napisał(a):
Tinka cały czas ma otwarty kojec i możliwość biegania na wybiegu. Jest psiakiem, który z jednej strony bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem z drugiej natomiast troszeczkę tego konatktu sie obawia:shake: Wchodząc do "Królestwa naszych psiaków" czyli na teren kojcy i wybiegu - Tinka zawsze miło nas wita, często sama zaczepia, skaczac z tyłu na nasze nogi :evil_lol: uwielbia jeść z ręki i robi to bardzo czujnie zostawiając sobie możliwość "ucieczki" od miziania. Boi się głaskania po całym ciele - radość i brak strachu wykazuje przy głaskaniu po głowie i pyszczku:loveu:

Dziękujemy za update info o Tinusi! :loveu: Ciocia Ola głaska Tinusie po pyszczku

Posted

...tak sobie myślę,że właściciel Tinki będzie farciarzem....Tylko pewnie o tym nie wie, nie przeczytał ogłoszenia jeszcze...
U mnie są myszy, kota nie mogę mieć bo mam psy, zabić też nie zabiję bo sumienie mi nie pozwala, trutka i pułapki nie wchodzą w grę...:shake: piątego psa mieć nie mogę.
A tak poważnie, to wspaniała z niej psina. Pomaga człowiekowi jak umie, bo chce udowodnić ,że zaszła pomyłka - ona nie powinna mieszkać w boksie z psami:roll:

Posted

Leyla napisał(a):
...tak sobie myślę,że właściciel Tinki będzie farciarzem....Tylko pewnie o tym nie wie, nie przeczytał ogłoszenia jeszcze...
U mnie są myszy, kota nie mogę mieć bo mam psy, zabić też nie zabiję bo sumienie mi nie pozwala, trutka i pułapki nie wchodzą w grę...:shake: piątego psa mieć nie mogę.
A tak poważnie, to wspaniała z niej psina. Pomaga człowiekowi jak umie, bo chce udowodnić ,że zaszła pomyłka - ona nie powinna mieszkać w boksie z psami:roll:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tinka ja codzień - pilnuje, dozoruje, karci :evil_lol: Generalnie to ona ma władze w okojcach i nie odda jej nikomu - ostatnio podgryza miksa kaukaza jak za wolno idzie na wybieg:evil_lol: Martwi mnie tylko, ze ona ciągle się boi. niby jak się idzie zaczepia skacząc od tyłu na nogi, niby garnie się do człowieka ale pogłaskać można ją tylko po głowie, smycz i spacer to mega wrogowie...:shake: Jak na dzień dzisiejszy najlepszy dla niej byłby dom z ogrodem bez spacerów. Ona nie znosi spacerować:angryy::-(:loveu: