Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
To jest straszne: od początku nie było ani jednego telefonu w sprawie Tiny. Nie wiem po co chodzi...

Ciociu Piromanko, jeśli dla Tinusi szykuje się taki wspaniały domek jak dla Pyzuni to z pewnością warto uzbroić się w cierpliwość! Nie wspaniałe domki nas nie interesują! ;-)

Posted

Piromanka napisał(a):
To jest straszne: od początku nie było ani jednego telefonu w sprawie Tiny. Nie wiem po co chodzi...

tak jak z dorką nikt nie dzwoni
tyle, że tinka przynajmniej ma deklaracje finansowe

Posted

Lusia jak zwykle przemiła, Kora jak zwykle śpi a Kaktus najlepiej się czuje na moim łóżku i też śpi. No cóż to wszystko emeryci tak jak ich pani. Przybył nam też starutki, dreptający Rudzik. Biedne maleńkie, schorowane psisko i tak jak Buba nie odstępuje mnie na krok. Czekamy na wiosnę, a dni są coraz piękniejsze i psiska dużo wylegują się na słońcu.

Posted

Przepraszam, ze ostatnio zaniedbywałam ten watek ale Tinki nie:) Dziewczynka odwiedza nas codziennie w domu, przekonujemy ją, ze nie musi ciągle bronić terenu i wszystkich pilnować - może też czasami odpocząć. Na razie w domu jest mocno wystraszona i dziwi ją wszystko - chyba najbardziej telewizor. Jak zadomowi się trochę w domu - a już daje się głąskać po całym ciele:) - zaczniemy intensywniej męczyć ją na smyczy bo na razie to dla niej po prostu walka:(