Piromanka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 lilith27 napisał(a):zrobie jej allegro bo chyba nie ma Ma Allegro: http://www.allegro.pl/item915680796_potrzebuje_kochajacego_domu_niezwykla_tina.html Tina ma cały czas odnawiane Allegro z wyróżnieniem. Sponsoruje zawsze megii1. Quote
anhata Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 strasznie dawno nie było mnie na wątku.....zgubiłam go...... przynajmniej podbiję wątek Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To jest straszne: od początku nie było ani jednego telefonu w sprawie Tiny. Nie wiem po co chodzi... Quote
Ammounie Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Piromanka napisał(a):To jest straszne: od początku nie było ani jednego telefonu w sprawie Tiny. Nie wiem po co chodzi... Ciociu Piromanko, jeśli dla Tinusi szykuje się taki wspaniały domek jak dla Pyzuni to z pewnością warto uzbroić się w cierpliwość! Nie wspaniałe domki nas nie interesują! ;-) Quote
Ammounie Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 anhata napisał(a):strasznie dawno nie było mnie na wątku.....zgubiłam go...... przynajmniej podbiję wątek Dziękujemy za odwiedziny :-) Quote
Ammounie Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 AnnaA napisał(a):Wracaj Tinusiu na początek . Dziękujemy za odwiedziny :-) Co u naszej pięknej Lusieńki i całej Twojej gromadki Aniu? Quote
lilith27 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Piromanka napisał(a):To jest straszne: od początku nie było ani jednego telefonu w sprawie Tiny. Nie wiem po co chodzi... tak jak z dorką nikt nie dzwoni tyle, że tinka przynajmniej ma deklaracje finansowe Quote
AnnaA Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Lusia jak zwykle przemiła, Kora jak zwykle śpi a Kaktus najlepiej się czuje na moim łóżku i też śpi. No cóż to wszystko emeryci tak jak ich pani. Przybył nam też starutki, dreptający Rudzik. Biedne maleńkie, schorowane psisko i tak jak Buba nie odstępuje mnie na krok. Czekamy na wiosnę, a dni są coraz piękniejsze i psiska dużo wylegują się na słońcu. Quote
Ewelina.w38 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 oj Tinko kochana! Wracam do zlaeglosci watkowych ale wiesci z adobrych nie ma. Tinko hopaj an gore i po domek! A jak psinka z ogloszenaimi stoi, teraz czytalam ze allegro jej zrobicie nowe. Quote
megii1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przepraszam, ze ostatnio zaniedbywałam ten watek ale Tinki nie:) Dziewczynka odwiedza nas codziennie w domu, przekonujemy ją, ze nie musi ciągle bronić terenu i wszystkich pilnować - może też czasami odpocząć. Na razie w domu jest mocno wystraszona i dziwi ją wszystko - chyba najbardziej telewizor. Jak zadomowi się trochę w domu - a już daje się głąskać po całym ciele:) - zaczniemy intensywniej męczyć ją na smyczy bo na razie to dla niej po prostu walka:( Quote
megii1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Piromanka napisał(a):megii1, dzięki za świeże fotki. Kiepskie, bo robione w nocy z mojego kiepskiego aparatu ale zawsze coś:) Quote
Ammounie Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Megii dziękujemy za wieści i fotki! Tak się cieszę że Tinusia daje się już głaskać po całym ciele! :-) Gratulacje! Quote
lilith27 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ................................................................................ Quote
Recommended Posts