Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dałam go na wątek Barda, Clo pisała o domku chętnym na borderowatego, może akurat się spodoba, jeśli jeszcze aktualne.

W środę jest wolne to pojedziemy zobaczyć czy jeszcze tam jest, a potem to już tylko w weekend będziemy mogli podjechać i nakarmić go :shake:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej mag.da odp ci na watku barda podalam maila do tej pani chetnej..ale nie wiem czy wezmie piecha z lasu do dzieci:(sluchajcie..trzeba mu pilnie pomoc on jest b.adopcyjny moim zdaniem..wiec moze piszcie dzwoncie do takiej pani z mielca hotelterier.pl slyszalam ze tam warunki super i cena 8zl doba..?moze by sie udalo zeby tam jechal w srode?

Posted

O matko, co za cudna mordeczka:lol:. Może go dać do hotelu, chociaż na parę dni, a potem zastanowimy się co robić.

Przecież on taki cudny i widać milutki, z pewnością cos się dla niego znajdzie.

Posted

nazywam go[U][B][COLOR=Black] [SIZE=4]Taro[/SIZE][/COLOR][/B][/U] (Taruś) i od razu allegro sklecę. namiary na erkę dam chwilowo.
jak coś ustalicie to zmienię.
Magdo łapaj gooooo

[URL="http://img254.imageshack.us/i/tn2w.jpg/"][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/1020/tn2w.jpg[/IMG][/URL]

Posted

allegro dla Taro :p

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=811345043]TARO -młody, piękny,nieduży piesek szuka domu!! (811345043) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Jutro skoro świt jedziemy po malucha.
Niezastąpiona Erka uprosiła panią z hoteliku, aby go przyjęła choć na kilka dni :Rose:
Ale to naprawdę tylko kilka dni, więc pilnie trzeba szukać czegoś na później.

Od-Nowa, dzięki za Allegro. :)
Jeśli Erka się zgodzi, to niech zostaną Jej namiary.

Clo, dzięki, wyślę zdjęcia do tej Pani.
Po kilku dniach w hotelu na pewno będzie można coś więcej powiedzieć o charakterku.

Teraz najważniejsze, żeby psiak jeszcze tam jutro był...

Posted

[quote name='ewelinka_m']mag.do może biedakowi nowy wątek założyć..tu jak zwykle mało osób wchodzi...

zaraz mu też machnę ogłoszenia, tylko na kogo namiary? nie wiadomo ile ma ? :oops:[/QUOTE]

Dzięki Ewelinko.
Namiary niech będą na Erkę (mam nadzieję, że się zgodzi :lol:).
Co do wieku - w ząbki zajrzałam tylko tak pobieżnie, bo się wiercił, ma bielutkie. A tak z zachowania to młodziak, nie umiem dokładnie ocenić, myślę, że poniżej roku.

Posted

wpisałam mu 8 miesięcy :diabloti:
jutro zadzwonię do jednego Pana, do którego Erka dała mi kiedyś numer.
Koleżanki proponowały Panu psy ale na nic się nie zdecydował.
Może właśnie na tego śliczniocha... :cool3:

Posted

Taro już w hoteliku :p

Miałam stracha, że go nie ma, bo jak podjechaliśmy to go nie było nigdzie widać, ale jak tylko otworzyłam drzwi, to pojawił się nie wiadomo skąd obok samochodu z roześmianym pyziorem :lol:

Bez problemu dał się złapać na ręce.
W samochodzie jechał pięknie - leżał sobie, tylko jak już wjechaliśmy do Kielc i zaczęły się postoje na światłach, to się trochę kręcił.

W hoteliku oszczekał nas z boksu labek - hotelowicz, ale Taruś nie odwzajemnił szczeków, patrzył tylko z zainteresowaniem.
Trochę bał się, jak zamykaliśmy go w boksie, ale nie panikował jakoś szczególnie tylko przywierał do ziemi - zero agresji.

Myślę, że Pani z hoteliku będzie mogła coś więcej powiedzieć na jego temat, jak już się chłopak zadomowi i rozkręci.
Póki co, to sama radość i łagodność.

Hotelik prawdopodobnie ma tylko do weekendu, więc trzeba intensywnie szukać domu.

Posted

[B]Wątek Taro - zapraszam:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13468534&posted=1#post13468534]Taro - prawie border collie z lasu - pilnie potrzebny DT! - Dogomania Forum[/url][/B]

Posted

Kajtuś w drodze do DT :loveu::loveu: troszeczke popiskuje w samochodzie, ale Beatka mówi do niego "nie martw się ciocia zabiera cie do domeczku, będziesz kochany":evil_lol::evil_lol: Cała Beatka:loveu::loveu:

Posted

Całe szczęście że maluch już hoteliku .

[quote name='Basia1968']Kajtuś w drodze do DT :loveu::loveu: troszeczke popiskuje w samochodzie, ale Beatka mówi do niego "nie martw się ciocia zabiera cie do domeczku, będziesz kochany":evil_lol::evil_lol: Cała Beatka:loveu::loveu:[/QUOTE]

Słodko :loveu:

Posted

[quote name='justysiek']jak cos napisz mi pw i ja jaka kwote zalicytowac dalej,:cool3::evil_lol:[/QUOTE]

HIhihi chciałam Cie własnie poinformowac ze wygrałas licytacje :eviltong:;)

Dzieki za pomoc :lol:

Posted

Nawysyłałam się zdjęć i zero efektów:shake:. Chociaz jest facet zainteresowany Taro, ale decyzji jeszcze nie podjął.

Nie wiem też dlaczego Kropelka , taka fajna sunieczka tak długo już czeka.