Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Sorry, przed chwilą był tel od faceta spod Kielc o Pusia. Suka mu się oszczeniła i dwa szczeniaki umarły, więc szuka jakiegoś szczeniaka dla niej, bo chodzi i szuka:diabloti:.

Erko a ty narzekasz ze nie ma zainteresowania... No wiesz co, przeciez co chwlika ktos dzwoni :diabloti::evil_lol:

Posted

erka napisał(a):
Sorry, przed chwilą był tel od faceta spod Kielc o Pusia. Suka mu się oszczeniła i dwa szczeniaki umarły, więc szuka jakiegoś szczeniaka dla niej, bo chodzi i szuka:diabloti:.

Facet ma szczęście,że to rozmowa telefoniczna tylko była...:evil_lol:
Nie wiedział biedak gdzie dzwoni...:evil_lol: i o jakiego pieska...;) Moze ludzie czekają na wiosnę? Bedziemy je ogłaszać do skutku, tylko czy erka wytrzyma :watpliwy:
A te pieski słodkokwaśnej to razem czy osobno ogłaszać? Chiba razem, co? Czy nie?
I na kogo kontakt? Tak jak zawsze przy schroniskowych na enedę i Andzię czy jakiś inny?:hmmmm:

Posted

Do domku poszedł dzisiaj Gucio od Jaagi:).

To jakaś niesprawiedliwość jest :diabloti:! Wszystkie szczeniorki z tego miotu poszły do domów oprócz moich:mad:.

Dzisiaj dzwoniły dwie osoby o Czoko. Facet starszy z Olkusza, już oczami wyobraźni widziałam Czoko w mordowni Olkuskiej, jakby im za bardzo dała w kość. W dodatku powiedział,ze nie będzie sterylizował , bo nie chce jej krzywdzić:cool3:.

Dzwoniła też pani spod Warszawy, bardzo miła i dałabym jej sunię , gdyby nie to,że nie ma jej w domu 9 godz. dziennie , a czasami dłużej i niestety to za długo dla tak małego szczeniaka.

Posted

erka napisał(a):

Dzisiaj dzwoniły dwie osoby o Czoko. Facet starszy z Olkusza, już oczami wyobraźni widziałam Czoko w mordowni Olkuskiej, jakby im za bardzo dała w kość. W dodatku powiedział,ze nie będzie sterylizował , bo nie chce jej krzywdzić:cool3:.

Erko, z jakiego nr dzwonił Olkusz ? Bo do mnie też dzwonili chyba, dziś odszedł im psiak. Pytali o psiaka, jestem z nimi umówiona na jutro, bo niestety to adopcje obniżonych wymagań - tej 7 z ZUKu - lepsze to niż wywiezienie do lasu do czego są zdolni pracownicy ...

Masz pełną skrzynkę pw ;)

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Ależ ci ludzie są debilni :evil_lol:

A tam, od razu debilni...:eviltong:
Ja dostałam takiego maila:
chciała bym wziąś tego psa ale z dostawą zapłace za dostawę 5 zł
i takiego:Cze możliwa jest dostawa

Nie będę pisać,że to o PUSIA chodziło, bo nie chcę denerwować erki... Agnieszka a ja sobie pomyślałam,że tobie za takie szybkie wyadoptowanie szczylków to się gratisik należy...:evil_lol: Moze Czoko?:siara:

Posted

[quote name='savahna']A tam, od razu debilni...:eviltong:

Nie będę pisać,że to o PUSIA chodziło, bo nie chcę denerwować erki... Agnieszka a ja sobie pomyślałam,że tobie za takie szybkie wyadoptowanie szczylków to się gratisik należy...:evil_lol: Moze Czoko?:siara:

eee..Aga wyadoptowuje szybko, bo nie grymasi:evil_lol: Erka wybrzydza w tych super domkach to i siedzą łobuziory:eviltong:

ze szczeniorów u nas jeszcze 3 mies. suczynka ala jajnik i czarny jak smoła piesek ok. 2 mies z 7-sztukowego miotu - jedna wczoraj sunia poszła do fajnego domku, dzisiaj 5 sztuków pojechało na tymczas do Krakowa i jednego zostawiłam, coby mała łobuzica miała się z kim bawić:p

Posted

Tego jamnikowatego szczeniaczka to możnaby Soemie podrzucić, bo ona niedawno wyadoptowała właśnie jamnisiowatego szczylka a ludzie mogą jeszcze dzwonić, więc jakby było zdjęcie to mogłabym podrzucić na wątek...;)

Posted

Już rozmawiałam z erką na temat Czoko. Viva jest straszną łobuzicą - dziewuchy pozagryzałyby się ;)

A oto i urocza diablica Viva :)

więcej fotek i opis na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/200847-Czoko-Pusio-Gucio-Agatka-i-Viva-szczylki-SZUKAJ%C4%84-DOM%C3%93W!-Nero-ma-WSPANIA%C5%81Y-DOM!-%29?p=16349318&viewfull=1#post16349318

Byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby ktoś mógłby ogłosić małą na Warszawę. Szukam transportu dla Agatki, to może udałoby się wysłać tam obie dziewczynki? ;)

A co do domku, który dzwonił o Agatkę nie miałam żadnych wątpliwości! Był to pierwszy telefon o małą i od razu ten właściwy! :)

Posted

[quote name='savahna']A tam, od razu debilni...:eviltong:

a z jakiego adresu meilowego to przyszło? :razz: dziwnie podobnie brzmiące meile dostałam tyle, że o Czoko :eviltong:

Posted

To jest wprost nie do uwierzenia, moje szczeniory nie chcą mnie opuścić:diabloti:.

Dzisiaj rano zadzwoniła dziewczyna z Krakowa, pytając o Czoko dla rodziców, którzy stracili pieska w wypadku . Powiedziałam ,że sunia b.żywiołowa, itd., mieli przemysleć.
Po południu zadzwoniła ,że się zdecydowali. Rozmawiałam z mamą, bardzo miła pani, dom z ogrodem, dla żywiołowej Czoko akurat.
Państwo chcieli przyjechać jeszcze dzisiaj o 22-ej.
No więc Czoko juz nie dostała jeść przed wyjazdem, spakowałam jej zabaweczki, gryzaczki, umowa naszykowana i czekam.
Przed 22 tel od pani,ze są juz pod Kielcami, ale mama, która została w Krakowie, przeszukiwała jeszcze internet i zobaczyła sunię czarną z Kielc, czyli Vivę od Agnieszki24 i jednak wolałaby tamtą, bo jest podobna do ich pieska.
Zadzwoniłam do Agnieszki, była na imprezie i powiedziała,żeby raczej wzięli Czoko. Państwo przyjechali, ale jednak uparli sie przy Vivie , powiedzieli,ze na Agnieszkę zaczekają.

No i Czoko dalej bez domu:evil_lol:. Ja już nie wiem, czy ktos je zaczarował, czy co:diabloti:.
W każdym razie wynika z tego,że Agnieszka24 może brać szczeniorki na dt, ja się muszę tego wystrzegać:eviltong:.

Posted

Surikatka - sunieczka ala jajnik, ok. 3 mies, "znaleziona" podobno na prostej przez faceta, który wyjeżdżał za granicę:cool3:...ale siakoś mu nie wierzę...

Erka...wiesz co? wydaje mi sie, ze to bedzie taka druga Berusia;) i ma adhd:diabloti:

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Viva pojechała do domu :) Nie wiem erko, jak ty to robisz, dzwonią o twoje psiaki a zabierają moje.

No to jeszcze Agatkę trza upchać do transportu i...masz wolne!:).......na chwilkę;):)

O szczeniorki u Edytki dzwonią same osoby albo z łódzkiego...albo dzisiaj miałam 3 tel. z opolskiego..jak mówię o możliwosci pomocy w transporcie to milkną ...widać to nie te domki:(

Posted

andzia69 napisał(a):

Erka...wiesz co? wydaje mi sie, ze to bedzie taka druga Berusia;) i ma adhd:diabloti:

Które drzwi zjadła?:mad:

Agnieszka to teraz chyba nie masz wyjścia - tylko wziąć Czoko od Erki. Już się z Vivą nie pogryzą. A jest szansa, że jak Erka znajdzie domek dla Pusia, to pójdzie do niego Czoko:evil_lol:

Posted

ewab napisał(a):

Agnieszka to teraz chyba nie masz wyjścia - tylko wziąć Czoko od Erki. Już się z Vivą nie pogryzą. A jest szansa, że jak Erka znajdzie domek dla Pusia, to pójdzie do niego Czoko:evil_lol:

A przepraszam, czy Tylko ja mam takie wrażenie,że Agnieszka sie broni ręcami i nogami przed Czoko ?:evil_lol:

Posted

Wrzuciłam szczeniaki na wątek adopcyjny, ale tutaj chyba jest ich miejsce, więc też wrzucam :)

Ten podpalany od razu wyczuł, że mam smakołyki w kieszeni i ciągle wyczekiwał momentu, kiedy kucnę, żeby mi ją rozszarpać i dostać się do smacznego jedzonka. Ogólnie cały czas zachowywał się jak mały wariat z ADHD. Czarny natomiast z początku wydawał się wystraszony i niezainteresowany, ale kiedy mnie już poznał, też się rozkręcił. A później to już się tylko zagryzały i w ferworze walki zapomniały, że z nimi jestem. Słodziaki straszne

Posted

Wilczka, ale moze zamiast Agatki zaproponować jakiegos szczylka? A jak już by nie było co, to wiem,ze w Starachowicach szczylki w szczerym polu. Jakieś miały jechać na dt do Jagi, ale nie wiem ile...więc nie dobrze by było cósik zaproponować.;) Bo szkoda tak puszczać człowieka...:razz: