Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
http://images44.fotosik.pl/315/93556ef4660a9d31med.jpg
hahaha interesujące :D

http://images36.fotosik.pl/201/d411d41f5a843297med.jpg
kto by pomyślał ,że wilki w dziiejszych czasach noszą kitki na głowie i pozują do zdjęć :evil_lol::loveu:

hi hi ...ewolucja :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Widac z podlogi lepiej smakuje :)

Pewnie tak;)
FredziaFredzia napisał(a):
Eris napewno nie, ale narazie ja nie przygotowana emocjonalnie na drugiego włochacza. Może kiedyś...? :evil_lol:

Jasne, że decyzja o drugim psie nie jest tak ot podejmowana;) to tylko moja drobna aluzja na przyszłość:cool3:;)

Ppx napisał(a):
Przynajmniej podłogę wylizują i czysta. ;D

Dokładnie;)
M&S napisał(a):
Cześć:)

Super zdjęcia, ślicznie dziewczyna wygląda!!!!

Paula03 napisał(a):

Cześć ;)
Dziękujemy :loveu:

Kilka fotek z wczorajszego ogniska na którym Gaja i Majka były głównymi atrakcjami:evil_lol:

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]I zupełnie mnie to nie dziwi[/FONT] ;):lol:

kudłate zwierzaki zawsze robią furrorę, a jak jeszcze są przytulaśnie jak Gajka to już w ogóle:evil_lol:
zuzolandia napisał(a):
Witankoo..

nie dziwota ze były atrakcją wieczoru hihih

co do boksiow to fakt....chorowite strasznie ........

buziam;-)

Hej :hand:

Ppx napisał(a):
Kiedy nowe fociszony?
Widzę, że jakaś dżampreska była. ^^

ta imprezka to raczej dzieci z klasy mojej mamy;) ja tam byłam tylko w roli opiekuna:evil_lol:

Co do fotek to wstawię jakieś koło niedzieli;) Wracam teraz na tydzień do domu to odpicuję ferajnę i biorę aparat;)

Posted

A teraz kilka fotek burków;) Spacerowe plany miałam ambitne ( spacer z Fuksem i Audikiem:eviltong: wycieczka do lasu) a tu cała trójca chora:mad: Zaczęło się od tego, że Majka się przeziębiła, zaraziła Sabę a ta Gaję i gotowe:shake: Na szczęście tylko kichają i katar mają, czyli raczej nic poważnego, ale spacery ograniczone do minimum:shake: Co jest trochę męczące, gdyż Gajka bez odpowiednio długiego i męczącego spaceru jest dość upierdliwa w domu:diabloti:

Posted

Przeziębienie już za nami. Ale to by było zbyt piekne jakbym wreszcie miała spokój:shake:

Ostatnio z Sabą jest źle. Biedaczka nie podnosi się, jak wstanie to z trudem chodzi. Nic nie je, dobrze chociaż, że wodę pije. Widać, że się źle czuje:-( Od wtorku jest na lekach przeciwbólowych i dostaje codziennie kroplówki z glukozą na wzmocnienie. Jutro znowu jedziemy z nią do weta i zobaczymy co dalej, ale kazał nam się przygotować na najgorsze:-( Wiek robi swoje. Ja nie mogę patrzeć jak ona cierpi:shake:

Do tego jeszcze wieczne uważanie na Gajkę co by nie zjadła czegoś co jej nie wolno i żeby leki połykała. Gadzina się wycwaniła i chowa tabletkę pod język jakoś a potem wypluwa :diabloti: no i problemy gotowe:shake:

A, że jeszcze do tego teraz mój brat miał zabieg i w szpitalu był to już na prawdę na nic czasu nie było tylko szpital wet, wet szpital.

[SIZE="1"]PS. sorry za narzekanie:oops:
Dzieki wszystkim za odwiedziny w mojej mocno zaniedbanej galerii:loveu:
Jak wszystko się unormuje to postaram się zaległości nadrobić;)

Co do spacerku to musimy się Ola jakoś umówić, ale na razie nie mam jak za bardzo, jeszcze że czekają mnie 3 kolokwia w najbliższym czasie i pasowaloby je zaliczyć:roll::lol:

Posted

[quote name='Foxowa']To nie dobrze... Pozostaje mi trzymać kciuki za Sabę!

[quote name='Paula03']Biedna Sabcia... Trzymam za nią kciuki!

Dziki Dziewczyny ;)

Dziś jest już lepiej, okazało się że to stan zapalny w jelitach. Dostaje leki i już widać, że jej się poprawia:multi: Chrapie teraz sobie smacznie na kocyku;)
Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie;)