Moniek193 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dzielna Gajka :loveu: Muszę przyznać, że jej futerko jest mega miękkie :diabloti: Jeszcze raz wieelkie gratki dla Was ! Quote
gusia1972 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 wow gratulacje !! wspaniały debiut :) a fotki macie z wystawy ?? :) Quote
mimi_91 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Darianna']Fajnie czary nad Gajką na ringu odprawiasz ;) Czaruje małą co by grzeczna była:evil_lol: [quote name='Feigned']suuuper! :loveu: [quote name='Kaya93']http://www.fothost.pl/upload/10/07/8bcfeedb.jpg świetna jest! Gratulujemy i my! :loveu: Dziękuję:loveu::loveu: [quote name='Moniek193']Dzielna Gajka :loveu: Muszę przyznać, że jej futerko jest mega miękkie :diabloti: Jeszcze raz wieelkie gratki dla Was ! Oj tak futerko ma mięciutkie, ale to dlatego że ciągle szczenięce;) potem już take nie będzie:evil_lol: [quote name='gusia1972']wow gratulacje !! wspaniały debiut :) a fotki macie z wystawy ?? :) Dzięki:loveu: Co do fotek to mam tylko kilka Gaji z ringu;) Było zbyt duże zamieszanie żebym poszła focić inne psiaki;):oops: Quote
WeronikaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 super ! gratuluję bardzo pięknej małej damie i tobie :D :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 mimi_91 napisał(a): Co do fotek to mam tylko kilka Gaji z ringu;) [FONT=Comic Sans MS]To czekamy na nie :cool3:[/FONT] Quote
mimi_91 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='Anima@ls']Piękna Sunia :) Dziękuję:loveu: [quote name='Niufciak']Hejka:) co tam u was???:P Dziękuję, dobrze;) Mam ferie, które niestety zbyt szybko mijają:mad::evil_lol: [quote name='Foxowa']Zapraszamy do Mielca :) Bardzo chętnie, tylko niech ta ciapa się skończy bo na razaie nie mam psów w domu tylko jakieś stwory błotne:diabloti::mad: [quote name='WeronikaM']super ! gratuluję bardzo pięknej małej damie i tobie :D :loveu: Dziękuję;) [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To czekamy na nie :cool3:[/FONT] :p Quote
Moniek193 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kocham tego Twojego (czyt.mojego) kudłacza :loveu: Quote
gusia1972 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 super ma tą grzywę :) potem gumeczki i spineczki w ruch pójdą :) jak wiecej urośnie :) piękne są beardedy ale kurcze to czesanie ... nie dla mnie :) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witankkoo;-) no to se Gajusia ringowo poszalała ;-) Quote
mimi_91 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 zuzolandia napisał(a):Witankkoo;-) no to se Gajusia ringowo poszalała ;-) Witam :) ano poszalała :lol: gusia1972 napisał(a):super ma tą grzywę :) potem gumeczki i spineczki w ruch pójdą :) jak wiecej urośnie :) piękne są beardedy ale kurcze to czesanie ... nie dla mnie :) już kucyki się pojawiają, ale długo nie wytrzymują :lol: puki co na czesanie nie narzekam;) zobaczymy co będzie potem :lol: Moniek193 napisał(a):Kocham tego Twojego (czyt.mojego) kudłacza :loveu: Ja też ją kocham:lol: Będziesz na wystawie w Jarosławiu w niedzielę?? Pogoda teraz nie sprzyja spacerom :x wszędzie chlapa, ciapa i błoto :evil: Gajce to jednak nie przeszkadza :lol: Quote
Foxowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ahh ta piękność :loveu::loveu: Kurcze, pojechałabym zobaczyć ją na ringu ale nie mam jak... Goście i wgl. Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 mimi_91 napisał(a): już kucyki się pojawiają, ale długo nie wytrzymują :lol: puki co na czesanie nie narzekam;) zobaczymy co będzie potem :lol: [FONT=Comic Sans MS]Mój maluch też już z gumkami śmiga ale zazwyczaj ze spaceru wraca bez nich[/FONT] :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Śliczna jest :loveu: [/FONT] Quote
Moniek193 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 U nas pogoda identyczna :mdleje: Ale ważne, że już wiosna idzie :loveu: Zdjęcia świetne ! Quote
Iza. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://www.fothost.pl/upload/10/07/8bcfeedb.jpg imponująco taki wielki kudłacz wygląda :loveu::loveu: Ale kąpania i suszenia nie zazdroszcze :evil_lol: Mój smrodek mały zdecydowanie mniejszy od twojej Gai, a czasem brak mi cierpliwości do suszenia :shake::lol: Quote
KT Arts Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://images39.fotosik.pl/259/041840d75316cf35med.jpg Słodka:loveu: Quote
Darianna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Gdzie się po Jarosławiu wybieracie? :) Quote
mimi_91 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Moniek193 napisał(a):U nas pogoda identyczna :mdleje: Ale ważne, że już wiosna idzie :loveu: Zdjęcia świetne ! Też się tą myślą pocieszam;) Ppx napisał(a):fajne zdjęcia :) Dziękuję ;) Iza. napisał(a):http://www.fothost.pl/upload/10/07/8bcfeedb.jpg imponująco taki wielki kudłacz wygląda :loveu::loveu: Ale kąpania i suszenia nie zazdroszcze :evil_lol: Mój smrodek mały zdecydowanie mniejszy od twojej Gai, a czasem brak mi cierpliwości do suszenia :shake::lol: Noo trochę to trwa tym bardziej, że Gajka suszarki jeszcze nie polubiła ;/ i co chwile chce uciec :lol: Jednak warto się poświęcić bo efektem jest cudownie miękki misiu:loveu: Niufciak napisał(a):http://images39.fotosik.pl/259/041840d75316cf35med.jpg Słodka:loveu: :p Darianna napisał(a):Gdzie się po Jarosławiu wybieracie? :) Jeszcze dokładnie nie wiem. Na pewno do końca Maja nigdzie nie pojadę bo matura ;/ Myślałam o Lublinie, Krośnie, Nowym Sączu, Nowym Targu, Warszawie i na razie tyle planów. Choć nie wiem czy i te wszystkie wypalą. Quote
mimi_91 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 A jako, że nie mam nowych fotek to tak trochę wspominkowo ;) To Gaja jak miała nieco ponad tydzień 4 tygodnie A tu Majka 8 tygodni Quote
Kisses Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://img529.imageshack.us/img529/1527/zdjcia055tq8.jpg omg :loveu: Quote
Feigned Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ale malutkie dzieciaki :loveu: :cool3: Quote
Recommended Posts