Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='MakeBelieve']Ha, ja z Martą się zamieniam na fioletowy odblask dla mojej ^^ Więc za kilka dni damy foto.[/QUOTE] :multi: dzieki :evil_lol: to jeszcze jakies foto i wrocimy do "normalnosci":eviltong: Quote
Avaloth Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Trixie podziękuję, miałam jedną obrożę i nigdy więcej ^^ Dingo też jakoś nie ufam.. A taśmy Taks mi się bardzo podobają, ale wyglądają bardziej jak na ozdobę niż dla użytku dla silnego, potrafiącego pociągnąć psa. Może się mylę, może tylko takie wrażenie ;) Quote
NightQueen Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='MakeBelieve']Ha, ja z Martą się zamieniam na fioletowy odblask dla mojej ^^ Więc za kilka dni damy foto.[/QUOTE] a ja się zamieniłam na obrożę z kolcami :diabloti::evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Do usług :PP A mnie tak strasznie mega korci taśma od Marty sportowa niebieska... I tak mysle, ze pies może mi przytyje (w co wątpie, ale cicho^) na nowy rok i byśmy może flyballowe zamówiły.. Bo od Tani nawet jak na taśmie 1,5 cm, to ok. 3-4 cm dojdą polarku, więc podobnie :P A sucz już miała raz 2 cm szelki. Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 a ja sie zamieniam na 2x 16mm Rogz dla młodego ( może w końcu przestanie ciagnać :D) Ares dostal ostatnio od Tzta półzacisk reggae , zdjęcia na psie może jutro :) Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kto sie ze mna na cos zamieni?:evil_lol: Kolce stare tez sie znajda:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Agnes']Kto sie ze mna na cos zamieni?:evil_lol: Kolce stare tez sie znajda:diabloti:[/QUOTE] nie mój rozmiar :diabloti::eviltong: Quote
joanna83 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Avaloth']Trixie podziękuję, miałam jedną obrożę i nigdy więcej ^^ Dingo też jakoś nie ufam.. A taśmy Taks mi się bardzo podobają, ale wyglądają bardziej jak na ozdobę niż dla użytku dla silnego, potrafiącego pociągnąć psa. Może się mylę, może tylko takie wrażenie ;)[/QUOTE] Mylisz się i to bardzo ;) Mój pies waży ponad 40 kg. To kilkunastomiesięczna kupa mięśni w typie dobka. Potrafi szarpnąć i to zdrowo. Prawie wszystkie akcesoria jakich używamy są właśnie od Taks (jedna obroża i halter od el perro) tzn. smycze, obroże i szelki. Uwielbiam je, są ślieczne, mocne i do tego niedrogie. Raz zerwał nam się karabińczyk w smyczy, ale to z mojej winy, bo poprosiłam o średni, a nie duży, bo myślałam, że taki wystarczy i się pomyliłam. Dodam, że zanim odkryłam Taks kupowałam taśmowe smycze i obroże niemalże hurtowo, bo zarówno sprzączki jak i karabińczyki w smyczach nie wyrabiały po prostu. Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='NightQueen']nie mój rozmiar :diabloti::eviltong:[/QUOTE] oj tam oj tam ogniwa moza wyjac i bedzie cacy:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Agnes']Kto sie ze mna na cos zamieni?:evil_lol: Kolce stare tez sie znajda:diabloti:[/QUOTE] a pies bedzie w zestawie? :D ja bym chciala tą woze czerwoną od Ciebie, ale nie mam pasujacego psa do niej :D Quote
NightQueen Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Agnes']oj tam oj tam ogniwa moza wyjac i bedzie cacy:evil_lol:[/QUOTE] dobra, to na co się zamieniasz? :diabloti: może na rogza? resztę brakującego materiału to sobie doszyjesz :cool3: Quote
sator_k_ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Nie chiałam wstawiać tych zdjec, bo to takie na szybko w odmu, ale skoro [B]Agnes [/B]tęskni za zdjęciami to się może nadadzą ;) Oczywiście jak widać obrożę, to się musial pies ruszyć [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9660/dsc06085f.jpg[/IMG] [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8067/dsc06087sh.jpg[/IMG] Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='NightQueen']dobra, to na co się zamieniasz? :diabloti: może na rogza? resztę brakującego materiału to sobie doszyjesz :cool3:[/QUOTE] cwaniak:shake::eviltong: [quote name='Marta_Ares']a pies bedzie w zestawie? :D[/QUOTE] nie jestem pewna czy bys chciala:evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ja bym chciala tą woze czerwoną od Ciebie, ale nie mam pasujacego psa do niej :D[/QUOTE] oj Marta Marta ta woza juz wyfrunela:diabloti: dziekuje za zdjecia:loveu: fajnie wyglada w tym rogzie:loveu: Quote
Unbelievable Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A ja mam takie zdjęcie na temat :diabloti: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/zlot/DSC_3791.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/zlot/DSC_3784.jpg[/IMG] Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 glupio wyglada pies z krotka sierscia w kolcach:lol::lol::lol: Quote
murakami Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Agnes']oj Marta Marta ta woza juz wyfrunela:diabloti:[/QUOTE] ciągle zdjęcia nie dałam, wstyd :oops: fakt, że to wyjściówka u nas, ale to mnie nie tłumaczy:shake: poprawię się Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='murakami']ciągle zdjęcia nie dałam, wstyd :oops: fakt, że to wyjściówka u nas, ale to mnie nie tłumaczy:shake: poprawię się[/QUOTE] koniecznie, bo jak widzisz sa kolejni chetni ;) Quote
murakami Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Agnes']koniecznie, bo jak widzisz sa kolejni chetni ;)[/QUOTE] hi, hi, nie ma mowy!:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='murakami']ciągle zdjęcia nie dałam, wstyd :oops: fakt, że to wyjściówka u nas, ale to mnie nie tłumaczy:shake: poprawię się[/QUOTE] noo kurde ja juz sie dawno doczekac nie potrafie:) Quote
murakami Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='diabelkowa']noo kurde ja juz sie dawno doczekac nie potrafie:)[/QUOTE] dobra, to podejmuję zobowiązanie: zdjęcia będą w ten wtorek :fadein: Quote
sugarr Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 zmieniam post, bo nie chciałabym znowu wszczynać dyskusji n/t kolczatek, a nie wiem jak usunąć Quote
Onomato-Peja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/zlot/DSC_3784.jpg[/URL] do pyska mu :D Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Doszedł dziś odblask od Marty - cudo *_* Quote
MakeBelieve Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Marta, a jakiego rogza jeszcze bedziesz miala ;)? Btw. rogz dzisiaj poszedl do Ciebie. Quote
Recommended Posts