Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MakeBelieve']Ha, ja z Martą się zamieniam na fioletowy odblask dla mojej ^^ Więc za kilka dni damy foto.[/QUOTE]

:multi: dzieki :evil_lol: to jeszcze jakies foto i wrocimy do "normalnosci":eviltong:

Posted

Trixie podziękuję, miałam jedną obrożę i nigdy więcej ^^
Dingo też jakoś nie ufam..
A taśmy Taks mi się bardzo podobają, ale wyglądają bardziej jak na ozdobę niż dla użytku dla silnego, potrafiącego pociągnąć psa. Może się mylę, może tylko takie wrażenie ;)

Posted

Do usług :PP A mnie tak strasznie mega korci taśma od Marty sportowa niebieska... I tak mysle, ze pies może mi przytyje (w co wątpie, ale cicho^) na nowy rok i byśmy może flyballowe zamówiły.. Bo od Tani nawet jak na taśmie 1,5 cm, to ok. 3-4 cm dojdą polarku, więc podobnie :P A sucz już miała raz 2 cm szelki.

Posted

[quote name='Avaloth']Trixie podziękuję, miałam jedną obrożę i nigdy więcej ^^
Dingo też jakoś nie ufam..
A taśmy Taks mi się bardzo podobają, ale wyglądają bardziej jak na ozdobę niż dla użytku dla silnego, potrafiącego pociągnąć psa. Może się mylę, może tylko takie wrażenie ;)[/QUOTE]

Mylisz się i to bardzo ;)
Mój pies waży ponad 40 kg. To kilkunastomiesięczna kupa mięśni w typie dobka. Potrafi szarpnąć i to zdrowo. Prawie wszystkie akcesoria jakich używamy są właśnie od Taks (jedna obroża i halter od el perro) tzn. smycze, obroże i szelki. Uwielbiam je, są ślieczne, mocne i do tego niedrogie. Raz zerwał nam się karabińczyk w smyczy, ale to z mojej winy, bo poprosiłam o średni, a nie duży, bo myślałam, że taki wystarczy i się pomyliłam. Dodam, że zanim odkryłam Taks kupowałam taśmowe smycze i obroże niemalże hurtowo, bo zarówno sprzączki jak i karabińczyki w smyczach nie wyrabiały po prostu.

Posted

[quote name='Agnes']Kto sie ze mna na cos zamieni?:evil_lol: Kolce stare tez sie znajda:diabloti:[/QUOTE]
a pies bedzie w zestawie? :D

ja bym chciala tą woze czerwoną od Ciebie, ale nie mam pasujacego psa do niej :D

Posted

[quote name='Agnes']oj tam oj tam ogniwa moza wyjac i bedzie cacy:evil_lol:[/QUOTE]

dobra, to na co się zamieniasz? :diabloti: może na rogza? resztę brakującego materiału to sobie doszyjesz :cool3:

Posted

Nie chiałam wstawiać tych zdjec, bo to takie na szybko w odmu, ale skoro [B]Agnes [/B]tęskni za zdjęciami to się może nadadzą ;)
Oczywiście jak widać obrożę, to się musial pies ruszyć

[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9660/dsc06085f.jpg[/IMG]

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8067/dsc06087sh.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='NightQueen']dobra, to na co się zamieniasz? :diabloti: może na rogza? resztę brakującego materiału to sobie doszyjesz :cool3:[/QUOTE]

cwaniak:shake::eviltong:

[quote name='Marta_Ares']a pies bedzie w zestawie? :D[/QUOTE]

nie jestem pewna czy bys chciala:evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']ja bym chciala tą woze czerwoną od Ciebie, ale nie mam pasujacego psa do niej :D[/QUOTE]

oj Marta Marta ta woza juz wyfrunela:diabloti:

dziekuje za zdjecia:loveu: fajnie wyglada w tym rogzie:loveu:

Posted

[quote name='Agnes']oj Marta Marta ta woza juz wyfrunela:diabloti:[/QUOTE]

ciągle zdjęcia nie dałam, wstyd :oops: fakt, że to wyjściówka u nas, ale to mnie nie tłumaczy:shake:
poprawię się

Posted

[quote name='murakami']ciągle zdjęcia nie dałam, wstyd :oops: fakt, że to wyjściówka u nas, ale to mnie nie tłumaczy:shake:
poprawię się[/QUOTE]

koniecznie, bo jak widzisz sa kolejni chetni ;)

Posted

[quote name='murakami']ciągle zdjęcia nie dałam, wstyd :oops: fakt, że to wyjściówka u nas, ale to mnie nie tłumaczy:shake:
poprawię się[/QUOTE]

noo kurde ja juz sie dawno doczekac nie potrafie:)