Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']a ja się zgadałam z ludźmi sprzedającymi rogzy i mówili coś o nowych fioletowych i jeszcze jakichś rogzach.... :hmmmm:[/QUOTE]
ja w sopolcie tez pytalam kiedy wyjdzie cos nowego to mowili ze oni nic nie wiedza ;/

Posted

[quote name='MakeBelieve']A ja sie zastanawiam czy nie kupic smyczy rogza przepinanej Ski hibiskusów i w tym samym rozmiarze tez obrozy, ten sam wzór, dosyc tanio nawet jest...[/QUOTE]
mowilas chyba ze s-ki za wąskie na nią??
troche zniszczony chyba ten komplecik jest...

pokaz surf tartan na modelce :)

Posted

[quote name='MakeBelieve']Smyczka będzie fajna, a obroża na domówkę ^^ O, widziałaś na allu ;) A surfa pokaze.. Jakos kiedys, bo musze zrobić czyims aparatem, bo ze swojego nie mam jak zgrać.[/QUOTE]
no to bierz bo fajna cena :)

Posted

[quote name='Katie'][quote name='Caachou_']Nie ma :diabloti:[/QUOTE/
[URL]http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/06/88/31/1206883148[/URL] a jednak ;)[/QUOTE]
Widocznie nie szukałam wystarczająco dokładnie :roll: :oops:

[url]http://allegro.pl/smycz-flexi-classic-5-m-do-12-kg-4-kolory-od-ss-i1191645183.html[/url]

Posted

[quote name='MakeBelieve']Smyczka będzie fajna, a obroża na domówkę ^^ O, widziałaś na allu ;) A surfa pokaze.. Jakos kiedys, bo musze zrobić czyims aparatem, bo ze swojego nie mam jak zgrać.[/QUOTE]

Po co yorkowi obroża w domu? To taki mały pies że moze być mu po prostu niewygodnie;)

Posted

Ale wy tu klepiecie cioteczki ;)
A ja nic nie kupuje. Zbieram na Go go Gecko i kupuje październik/listopad na urodzinki Tinki :)