Smile of Red Witch Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bardzo fajne te produkty amerykańskie ;) ja coraz intensywniej myślę nad Funky Retro dla Akiry ;) bo faktycznie ładnie wygląda ten wzorek na rudzielcach ;) Quote
Unbelievable Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Guciek']Mnie sie te bardzo podobaja niektore [url]http://www.barkerandmeowsky.com/department.asp?deptid=7712&sec=dogs[/url] i kiedys przy doplywie kasy zdecyduje sie na paczke z USA:evil_lol:[/QUOTE] jak się już zdecydujesz to się chwal, bo ja baaardzo chętnie się dołączę ;) Quote
Guciek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bo generalnie będziemy chcieli zrobić zbiorcze zamówienie ;-) jak coś, to dam znać o szczegółach :-) Quote
sugarr Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Strasznie podobają mi się tam posłania, miski i niektóre obroże. Niestety obroże max 2.5cm szerokości :placz: Posłania cholernie drogie (przynajmniej te które mnie interesują) :placz:... Ale możliwe, że decydowalabym się na jakąś miskę, więc jeżeli będzie to zbiorowe zamówienie to też czekam na informacje Quote
Chantell Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ale drogie te obroże z USA xDD dzięki za link xDD Quote
MaDi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Fajny asortyment,ale ceny już mi się mniej podobają;). Widziałyście przebrania? Maja skrzydła nietoperza:crazyeye: Quote
*Monia* Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Ale jak sobie ostatnio pomyslalam, ile to wszystko kosztowało, to wolę nie liczyć :evil_lol: No widzisz, masz wymowke przynajmniej :diabloti: [SIZE=1]Chociaż u mnie tez drugi psiak sie szykuje... ;)[/SIZE][/QUOTE] O tym nawet nie mam zamiaru myśleć :lol:. Wymówka jest, ale rodzice już i tak nie narzekają bo nie wiedzą co nowe a co już dawno kupowane, TZ sam czasem ma ochotę kundlom coś kupić :evil_lol:. Jak psy ostatnio przyjechały w nowych obrożach to rodzice nawet nie zauważyli ;). [SIZE=1]Jaki?[/SIZE] :razz: Quote
Migori Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A jak tłumaczysz kolejną paczkę którą odbierasz od listonosza ? hehe Quote
Marta_Ares Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 moi juz sie przyzwyczaili do tego ze ciagle cos do mnie przychodzi i przestali na to uwage zwracac :D najszczesciej tlumaczylam ze zamienielam sie z kims :d Quote
Talia Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Dzisiaj pierwszy raz wypróbowałam szelek od Marty_Ares i są genialne. Nie przekręcają się, są po prostu idealne! Quote
Karilka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Hiehie. Ja chce skrzydla nietopera! :diabloti: Quote
*Monia* Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Magda25']A jak tłumaczysz kolejną paczkę którą odbierasz od listonosza ? hehe[/QUOTE] Z rodzicami nie mieszkam, więc nie mają okazji zobaczyć paczek ;). A u nas listonosz najczęściej chodzi w porze mojego spaceru, do tego TZ i tak nie sprawdza co przyszło/co przyniosłam :lol: (o ile nie jest to kudłate i żywe :diabloti:). Kolejny zakup jaki będzie to pewnie jakieś 2 jednakowe smycze, bo te co używam często zostawiam na szafce i grozi im pożarcie :roll:. Mam tylko 2 takie same smycze dla kundli, a jak chcę zmienić to chodzą na różnych :roll:. Quote
Marta&Gabi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Ale jak sobie ostatnio pomyslalam, ile to wszystko kosztowało, to wolę nie liczyć :evil_lol: [/QUOTE] Ja też nie chce wiedzieć ile na te wszystkie obroże wydałam. Mam tego całkiem dużo i jeszcze ochote na kolejne:shake: Ale jeśli już będą to rogzy 40mm bo węższych wogóle na futrzaku nie widać. Quote
Ewa&Duffel Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='*Monia*']O tym nawet nie mam zamiaru myśleć :lol:. Wymówka jest, ale rodzice już i tak nie narzekają bo nie wiedzą co nowe a co już dawno kupowane, TZ sam czasem ma ochotę kundlom coś kupić :evil_lol:. Jak psy ostatnio przyjechały w nowych obrożach to rodzice nawet nie zauważyli ;). [SIZE=1]Jaki?[/SIZE] :razz:[/QUOTE] Moi tak samo :lol: Juz im się myli wszystko i nawet pytać przestali :evil_lol: [SIZE=1]Sunia goldenka ;)[/SIZE] [quote name='Magda25']A jak tłumaczysz kolejną paczkę którą odbierasz od listonosza ? hehe[/QUOTE] Moja mama zawsze mnie woła: Znowu cos dla psa przyszło! :lol: [quote name='Marta&Gabi']Ja też nie chce wiedzieć ile na te wszystkie obroże wydałam. Mam tego całkiem dużo i jeszcze ochote na kolejne:shake: Ale jeśli już będą to rogzy 40mm bo węższych wogóle na futrzaku nie widać.[/QUOTE] Dokładnie...Ja juz sobie postanowiłam, że nic nie kupuję, ale wiadomo, jak to jest z tymi postanowieniami. A 14 i 15 sierpnia międzynarodowka w Sopocie, to na pewno fajne rzeczy będą :shake: Pod tym względem bardziej się opłaca mieć małego psa, ceny są takie fajne wtedy :diabloti: Quote
Marta&Gabi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Ewa&Duffel'] [SIZE=1]Sunia goldenka ;)[/SIZE] Pod tym względem bardziej się opłaca mieć małego psa, ceny są takie fajne wtedy :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie. Zamiast 90zł płaciłabym ok 20. A 2 goldenka zazdroszcze:):loveu:Teraz trzeba będzie coś dla niej kupić:lol: Ewa&Duffel gdzie kupiłaś vive rogza? Zakochałam się w niej Quote
*Monia* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Moi tak samo :lol: Juz im się myli wszystko i nawet pytać przestali :evil_lol: [SIZE=1]Sunia goldenka ;)[/SIZE][/QUOTE] Teraz będziemy jakiś czas z rodzicami mieszkać, więc kolejny powód żeby nic nie kupować :razz:. [SIZE=1]Tak myślałam ;). Teraz będziesz mogła 'dziewczęce' wzorki kupować :razz: [/SIZE][QUOTE]Moja mama zawsze mnie woła: Znowu cos dla psa przyszło! :lol:[/QUOTE] Moja mama kiedyś nie odebrała paczki, bo był tam komplet dla Hexy (smycz+szelki) i musiałam iść po to na pocztę :mad:. U mnie listonosz się śmiał że znowu coś dla futrzaków mi przyszło (zamawiałam kilka razy na futrzakowie ;)). Quote
barberry Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Vini.']Czy ja wiem czy sens... Moja kazdą obroze emke ma na minimum ;) Foty, foty foty![/QUOTE] Dzisiaj wreszcie udało mi się zrobić jakieś foty w nowych szeleczkach. Nie będę ich jednak skracać - już się przyzwyczaiłam do tego jak wyglądają ;) [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/2060/19875562.jpg[/IMG] [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/3187/84521718.jpg[/IMG] A no i zamówiłam pomarańczową obrożę z serii Alpinist ale eSkę tak dla ozdoby :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ładnie mu, choć ten wzorek mi sie nie podoba ;) A w klatce są dobre na niego? :] A ja tak cicho powiem, że mam na sprzedaż obroże rogzowe planet rogz i funky retro, taanio! Quote
barberry Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 W klatce dobre na NIĄ! :eviltong: nie są nawet maksymalnie ściągnięte. Niestety, zabiliby mnie w domu gdybym kupiła znowu coś dla psa ;) Quote
Ewa&Duffel Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Marta&Gabi'] Ewa&Duffel gdzie kupiłaś vive rogza? Zakochałam się w niej[/QUOTE] Na wystawie w Gdyni ;) Quote
NightQueen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Vini.'] A ja tak cicho powiem, że mam na sprzedaż obroże rogzowe planet rogz i funky retro, taanio![/QUOTE] szybko :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 szaleństwo, w końcu się zdecydowałam :D kupuję tego Juniora z Pitmana, niebiesko-czerwony 5 cm :) już miałam zamawiać ale muszę psa zmierzyć jeszcze raz bo akurat takie na granicy wymiary ma xd i szelki od Marty ^^ ale jeszcze nie wiem jakie wzorki i jakiej grubości, 3cm czy 4.. bo fason taki: [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC02146-1.jpg[/IMG] kto mi pomoże w dobieraniu kolorów do mojego psa? xd czarno-podpalany pseudo don albo normalnie taśmę 4 lub 3cm albo na czarną jakiś wzorek np z 2,5cm Quote
MakeBelieve Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Przepraszam, niew iedziałam, że to sunia! Ooj, to troche lipny kupiłaś wzorek suńce ^^ Small, no cóż ;P Quote
barberry Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dlaczego lipny? Nie uważam, że jeżeli jest sunia yorka to musi mieć wszystko różowe :roll: Z resztą na retro rex'ie są kwiatki więc myślę, że wzorek jak najbardziej damski :razz: Quote
NightQueen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Vini.'] Small, no cóż ;P[/QUOTE] jak ma leżeć :) Quote
Recommended Posts