Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Guciek']Mnie sie te bardzo podobaja niektore [url]http://www.barkerandmeowsky.com/department.asp?deptid=7712&sec=dogs[/url] i kiedys przy doplywie kasy zdecyduje sie na paczke z USA:evil_lol:[/QUOTE]
jak się już zdecydujesz to się chwal, bo ja baaardzo chętnie się dołączę ;)

Posted

Strasznie podobają mi się tam posłania, miski i niektóre obroże.
Niestety obroże max 2.5cm szerokości :placz: Posłania cholernie drogie (przynajmniej te które mnie interesują) :placz:... Ale możliwe, że decydowalabym się na jakąś miskę, więc jeżeli będzie to zbiorowe zamówienie to też czekam na informacje

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ale jak sobie ostatnio pomyslalam, ile to wszystko kosztowało, to wolę nie liczyć :evil_lol:
No widzisz, masz wymowke przynajmniej :diabloti:
[SIZE=1]Chociaż u mnie tez drugi psiak sie szykuje... ;)[/SIZE][/QUOTE]
O tym nawet nie mam zamiaru myśleć :lol:.
Wymówka jest, ale rodzice już i tak nie narzekają bo nie wiedzą co nowe a co już dawno kupowane, TZ sam czasem ma ochotę kundlom coś kupić :evil_lol:. Jak psy ostatnio przyjechały w nowych obrożach to rodzice nawet nie zauważyli ;).
[SIZE=1]Jaki?[/SIZE] :razz:

Posted

[quote name='Magda25']A jak tłumaczysz kolejną paczkę którą odbierasz od listonosza ? hehe[/QUOTE]
Z rodzicami nie mieszkam, więc nie mają okazji zobaczyć paczek ;). A u nas listonosz najczęściej chodzi w porze mojego spaceru, do tego TZ i tak nie sprawdza co przyszło/co przyniosłam :lol: (o ile nie jest to kudłate i żywe :diabloti:).
Kolejny zakup jaki będzie to pewnie jakieś 2 jednakowe smycze, bo te co używam często zostawiam na szafce i grozi im pożarcie :roll:. Mam tylko 2 takie same smycze dla kundli, a jak chcę zmienić to chodzą na różnych :roll:.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ale jak sobie ostatnio pomyslalam, ile to wszystko kosztowało, to wolę nie liczyć :evil_lol:
[/QUOTE]

Ja też nie chce wiedzieć ile na te wszystkie obroże wydałam. Mam tego całkiem dużo i jeszcze ochote na kolejne:shake: Ale jeśli już będą to rogzy 40mm bo węższych wogóle na futrzaku nie widać.

Posted

[quote name='*Monia*']O tym nawet nie mam zamiaru myśleć :lol:.
Wymówka jest, ale rodzice już i tak nie narzekają bo nie wiedzą co nowe a co już dawno kupowane, TZ sam czasem ma ochotę kundlom coś kupić :evil_lol:. Jak psy ostatnio przyjechały w nowych obrożach to rodzice nawet nie zauważyli ;).
[SIZE=1]Jaki?[/SIZE] :razz:[/QUOTE]
Moi tak samo :lol: Juz im się myli wszystko i nawet pytać przestali :evil_lol:
[SIZE=1]Sunia goldenka ;)[/SIZE]

[quote name='Magda25']A jak tłumaczysz kolejną paczkę którą odbierasz od listonosza ? hehe[/QUOTE]
Moja mama zawsze mnie woła: Znowu cos dla psa przyszło! :lol:

[quote name='Marta&Gabi']Ja też nie chce wiedzieć ile na te wszystkie obroże wydałam. Mam tego całkiem dużo i jeszcze ochote na kolejne:shake: Ale jeśli już będą to rogzy 40mm bo węższych wogóle na futrzaku nie widać.[/QUOTE]
Dokładnie...Ja juz sobie postanowiłam, że nic nie kupuję, ale wiadomo, jak to jest z tymi postanowieniami. A 14 i 15 sierpnia międzynarodowka w Sopocie, to na pewno fajne rzeczy będą :shake:
Pod tym względem bardziej się opłaca mieć małego psa, ceny są takie fajne wtedy :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']
[SIZE=1]Sunia goldenka ;)[/SIZE]
Pod tym względem bardziej się opłaca mieć małego psa, ceny są takie fajne wtedy :diabloti:[/QUOTE]
Dokładnie. Zamiast 90zł płaciłabym ok 20.
A 2 goldenka zazdroszcze:):loveu:Teraz trzeba będzie coś dla niej kupić:lol:

Ewa&Duffel gdzie kupiłaś vive rogza? Zakochałam się w niej

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Moi tak samo :lol: Juz im się myli wszystko i nawet pytać przestali :evil_lol:
[SIZE=1]Sunia goldenka ;)[/SIZE][/QUOTE]
Teraz będziemy jakiś czas z rodzicami mieszkać, więc kolejny powód żeby nic nie kupować :razz:.
[SIZE=1]Tak myślałam ;). Teraz będziesz mogła 'dziewczęce' wzorki kupować :razz:

[/SIZE][QUOTE]Moja mama zawsze mnie woła: Znowu cos dla psa przyszło! :lol:[/QUOTE]
Moja mama kiedyś nie odebrała paczki, bo był tam komplet dla Hexy (smycz+szelki) i musiałam iść po to na pocztę :mad:. U mnie listonosz się śmiał że znowu coś dla futrzaków mi przyszło (zamawiałam kilka razy na futrzakowie ;)).

Posted

[quote name='Vini.']Czy ja wiem czy sens... Moja kazdą obroze emke ma na minimum ;) Foty, foty foty![/QUOTE]
Dzisiaj wreszcie udało mi się zrobić jakieś foty w nowych szeleczkach. Nie będę ich jednak skracać - już się przyzwyczaiłam do tego jak wyglądają ;)
[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/2060/19875562.jpg[/IMG]
[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/3187/84521718.jpg[/IMG]

A no i zamówiłam pomarańczową obrożę z serii Alpinist ale eSkę tak dla ozdoby :evil_lol:

Posted

szaleństwo, w końcu się zdecydowałam :D
kupuję tego Juniora z Pitmana, niebiesko-czerwony 5 cm :) już miałam zamawiać ale muszę psa zmierzyć jeszcze raz bo akurat takie na granicy wymiary ma xd
i szelki od Marty ^^ ale jeszcze nie wiem jakie wzorki i jakiej grubości, 3cm czy 4.. bo fason taki:
[IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC02146-1.jpg[/IMG]
kto mi pomoże w dobieraniu kolorów do mojego psa? xd czarno-podpalany pseudo don
albo normalnie taśmę 4 lub 3cm albo na czarną jakiś wzorek np z 2,5cm

Posted

Dlaczego lipny? Nie uważam, że jeżeli jest sunia yorka to musi mieć wszystko różowe :roll: Z resztą na retro rex'ie są kwiatki więc myślę, że wzorek jak najbardziej damski :razz: