Kocurkotka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Zamówiłam Kolejne Juliusy K-9 IDC 2 pomarańcz dla Cziki ;) teraz tylko czekać :) Quote
Kocham psy <3 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ja mam od dopiero 2 tygodni taki typ Jak narazie nie mam zastrzeżeń, nie brudzą się, nie pruja, pies lubi w nich chodzić - nie to co w swoich poprzednich na ktorych widok uciekał... juz nigdy nie wsadze go w step iny :D . Szelki są dostepne z 2 rodzajami podszyć neoprenem i polarkiem Chodziło mi raczej o ten tym z taśmą nylonową : http://www.sklep.petsmile.pl/materialy/prod/big/256.jpg , ale dzięki za odpowiedź przynajmniej wiem, że zamówiłam z dobrej firmy :D Quote
XdamianX Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 No tak, kupiłaś 2 dni temu Oxie, to Czika nie mogła być pokrzydzona. Prawidłowo (y) Quote
Guest Olimpijka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Olimpijka, urocze dziewczynki i piękne obroze ❤ Długo czekaliscie na obroze od Kudlatego? To Furkidz :) Bardzo krótko :) Quote
Kocurkotka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 No tak, kupiłaś 2 dni temu Oxie, to Czika nie mogła być pokrzydzona. Prawidłowo (y) Ano na wystawie nie miałam tyle kasy na 2 pary szelek ;) Quote
angineuuka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Kurde, jedyna opcja by dopasować julki na białą suke byłoby obcięcie paska :P wiec szelki dostała druga suka-tez za duży przed ale o wiele lepiej :lol: i się nie przekrecaja :P Quote
Kocham psy <3 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Nowy nabytek :D Wreszcie mamy guardy a nie jakieś step - in :P [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
angineuuka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ma ktoś z was pasowe julki, ale rozmiar mini-mini? Obwód byłby na styk,ale Ciekaw jestem jak przód :D Quote
Guest Olimpijka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ma ktoś z was pasowe julki, ale rozmiar mini-mini? Obwód byłby na styk,ale Ciekaw jestem jak przód :D Miałam, poszły w śmieci. Jak dla mnie nieproporcjonalne właśnie ze względu na pasek. Quote
nadira Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Nowy nabytek :D Wreszcie mamy guardy a nie jakieś step - in :P Fajne. Piesio będzie szczęśliwy :) Quote
Tilia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ja tam na moich psach (w każdym razie na dwóch) zdecydowanie wolę "step iny" od guardów. Wszystko zależy od budowy psa. Quote
Guest Olimpijka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ja tam na moich psach (w każdym razie na dwóch) zdecydowanie wolę "step iny" od guardów. Wszystko zależy od budowy psa. Ja z kolei tylko norwegi :) No i Julki siodełka. guardy u mnie też się zupełnie nie sprawdziły. Quote
angineuuka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Miałam, poszły w śmieci. Jak dla mnie nieproporcjonalne właśnie ze względu na pasek. czyli nie warto? , Quote
Guest Olimpijka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 czyli nie warto? , A jakie wymiary ma Twój pieś? Dla mnie nie było warto, na małym psie wyglądały jak szkarady i w dodatku ten pas luźny, szeroki, źle jakby umiejscowiony, mimo, że w kłębie były dobre. Przerabiałam z mamą, ale nic to nie dało i wyrzuciłam. Quote
Dioranne Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 My mamy rozmiar Mini, także za wiele nie pomożemy. Mogę powiedzieć jedynie tyle, że my pewnych modyfikacji musieliśmy dokonać właśnie w pasku piersiowym. ;) I chyba nie wygląda to źle. Quote
Guest Olimpijka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Przód bodajże 40 a obwód 50. Dzięki ;) To może u Ciebie będzie lepiej, bo moje w kłębie mają 40, a piersiowy idealnie leży mając 32cm w norwegach. Da mnie one źle wyglądają na małych psach. Na dużych już ciekawie. Quote
Tilia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ja z kolei tylko norwegi :) No i Julki siodełka. guardy u mnie też się zupełnie nie sprawdziły. No tak, Juliusy czy norwegi też lubię, ale chodziło mi o porównanie guardów i step inów - to nie tak, że te drugie są do niczego, po prostu trzeba dobrać model do budowy psa. Quote
angineuuka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Dzięki ;) to się zastanowię :P na razie chodzi w siodelkowych Julkach :D Quote
Guest Olimpijka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 My czekamy na te drugie norwegi i będą się lansować na dzielni <3 :D Quote
Kocham psy <3 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ja tam na moich psach (w każdym razie na dwóch) zdecydowanie wolę "step iny" od guardów. Wszystko zależy od budowy psa. A na moim pinczerku to nie za bardzo leżą tym bardziej, że step -in nie miały regulowanego dolnego paska :P Quote
Daria&Iga Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Ja mam pąsowe szelki mini-mini ale musiałam bardzo dużo skracać z przodu wiec ci chyba nie pomogę ???? Quote
Kocham psy <3 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Dobrze wyregulowane? :) Sorry za jakość, ale pies się poruszył :P [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
Recommended Posts