Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc?

Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;)
Posted

Jeszcze Sowinka Design ;3
Dziekujemy: )
Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3

to dzie je zamawiales? Nie widziales, ze to powery stare?;p 

Posted

Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;)

Tych firm tyle, jak właścicieli psów na dogo :P : Dogstyle, kudlaty art, pawsitive dog design, kookito design, mysmo, matis, furkidz, omd. Reszty na ta godzinę nie pamiętam :(

...i Modna Koza :)

... activdog

... Pitmann

... Prestigedogs

... Dogspeed

...DOGdesign

Jeszcze Sowinka Design ;3
Dziekujemy: )
Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3

Dziękuję Wan za pomoc!

Posted

Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? 

Wszystkie firmy były kiedyś opisane na blogu białego jacka.

Mam pytanie: miał może ktoś smycz od dingo energy i może mi powiedzieć jak się sprawowała? jak wykonanie i wygoda dla dłoni?

Posted

Okej, jesteśmy po pierwszym spacerze w nowych szelkach, i jak myślicie, dobrze jest?

Zdjęcia z boku nie mam, bo jest bardzo zarośnięty, i nic by nie było widać, ale w pachy mu nie wchodzą.
Dodam jeszcze fotkę, jak już będzie obcięty, ale to kiedyś przy okazji.

Martwi mnie tylko, że ta przednia cześć jest tak wysoko...
No i ten przód odstaje (jak pies nie ciągnie, bo w tych szelkach głównie to ma robić)...
To się powinno wyprostować, nie?

Posted

25foo75.jpg

Młodego w tej obroży to tu chyba jeszcze nie było.

Druga obroża z Furkidza, którą kupiliśmy razem z tą musi iść do prania, ale po około trzymiesięcznym, intensywnym używaniu, nie wygląda najgorzej.

Posted

Młodego w tej obroży to tu chyba jeszcze nie było.

Druga obroża z Furkidza, którą kupiliśmy razem z tą musi iść do prania, ale po około trzymiesięcznym, intensywnym używaniu, nie wygląda najgorzej.

Pięknie mu w takich kolorach :D

Posted

U nas te kółeczka, które dają do identyfikatorów edeil są nie do zdarcia, muszę się nieźle napocić, żeby go przewlec przez kółeczko od obroży i osobiście darowałam sobie używanie id holdera przy takim psie jak mój, mam adresówkę prawie przy każdej obroży i jednocześnie daje mi to pewność, że nic się nie oderwie i nie zgubi ;)

hurtty jak to hutty, ale poczwar w juliusach wygląda naprawdę profesjonalnie :D