angineuuka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tych firm tyle, jak właścicieli psów na dogo :P : Dogstyle, kudlaty art, pawsitive dog design, kookito design, mysmo, matis, furkidz, omd. Reszty na ta godzinę nie pamiętam :( 1 Quote
nadira Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 XdamianX piesio też z nowych szelek dumny :) bardzo fajnie wygląda Quote
Ewa&Duffel Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;) Quote
XdamianX Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jeszcze Sowinka Design ;3 Dziekujemy: ) Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3 Quote
nadira Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ...i Modna Koza :) ... activdog ... Pitmann ... Prestigedogs ... Dogspeed ...DOGdesign Quote
marmara_19 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Jeszcze Sowinka Design ;3 Dziekujemy: ) Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3 to dzie je zamawiales? Nie widziales, ze to powery stare?;p Quote
XdamianX Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 W zoologu. Ale w sumie fajne są. Podobają mi się. Quote
marmara_19 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 fajne. i fajnie leza:) Podziwiam odwage co do koloru.. Ja chcialam fiolet dla borderki,. Ale stchorzylam i jest czern;p Quote
XdamianX Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 A czemu odwaga? Zwykły granat. Idealnie dopasowany do flexi ;3 Quote
XdamianX Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Brudzi się od spodu, bo Lucky jest niskopodlogowcem, siodełko jak narazie czyste ;3 Quote
lucky23 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;) Tych firm tyle, jak właścicieli psów na dogo :P : Dogstyle, kudlaty art, pawsitive dog design, kookito design, mysmo, matis, furkidz, omd. Reszty na ta godzinę nie pamiętam :( ...i Modna Koza :) ... activdog ... Pitmann ... Prestigedogs ... Dogspeed ...DOGdesign Jeszcze Sowinka Design ;3 Dziekujemy: ) Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3 Dziękuję Wan za pomoc! Quote
Pepper-oni Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nasz hurttowy juniper w akcji. [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
nichya&nazir Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? Wszystkie firmy były kiedyś opisane na blogu białego jacka. Mam pytanie: miał może ktoś smycz od dingo energy i może mi powiedzieć jak się sprawowała? jak wykonanie i wygoda dla dłoni? Quote
Niewyspana Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Okej, jesteśmy po pierwszym spacerze w nowych szelkach, i jak myślicie, dobrze jest? Zdjęcia z boku nie mam, bo jest bardzo zarośnięty, i nic by nie było widać, ale w pachy mu nie wchodzą. Dodam jeszcze fotkę, jak już będzie obcięty, ale to kiedyś przy okazji. Martwi mnie tylko, że ta przednia cześć jest tak wysoko... No i ten przód odstaje (jak pies nie ciągnie, bo w tych szelkach głównie to ma robić)... To się powinno wyprostować, nie? Quote
Harley Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nasz hurttowy juniper w akcji. Super wygląda ten juniper na twoim psie, a wydawał mi się taki nijaki na zdjęciach z netu. Quote
Pepper-oni Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Na żywo wyglądają znacznie lepiej. Na prawdę są śliczne. Zdjęcie z telefonu więc byle jakie. Quote
Dioranne Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Młodego w tej obroży to tu chyba jeszcze nie było. Druga obroża z Furkidza, którą kupiliśmy razem z tą musi iść do prania, ale po około trzymiesięcznym, intensywnym używaniu, nie wygląda najgorzej. Quote
vege* Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Młodego w tej obroży to tu chyba jeszcze nie było. Druga obroża z Furkidza, którą kupiliśmy razem z tą musi iść do prania, ale po około trzymiesięcznym, intensywnym używaniu, nie wygląda najgorzej. Pięknie mu w takich kolorach :D Quote
Talia Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Czarnym podpalanym chyba we wszystkim ładnie :) Quote
Pepper-oni Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Czy wam się sprawdzają te ID holdery furkidz? Z moich czterech w dwóch już odpadł ten zaczep z identyfikatorem i zaginął w akcji :(. Jest coś porządniejszego gdzieś do kupienia? Quote
.Agata. Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 U nas te kółeczka, które dają do identyfikatorów edeil są nie do zdarcia, muszę się nieźle napocić, żeby go przewlec przez kółeczko od obroży i osobiście darowałam sobie używanie id holdera przy takim psie jak mój, mam adresówkę prawie przy każdej obroży i jednocześnie daje mi to pewność, że nic się nie oderwie i nie zgubi ;) hurtty jak to hutty, ale poczwar w juliusach wygląda naprawdę profesjonalnie :D Quote
Pepper-oni Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Tak właśnie myślałam że czeka mnie zakup dużej ilości adresówek. Quote
Recommended Posts