lucky23 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ma ktoś może do porównania coż z : - TRIXIE Premium - Red Dingo bez tasiemki - HUNTER Ecco Sport ? Jaka jest w nich taśma? I jak z wytrzymałością? Zależy mi na wygodnym komplecie w przystępnej cenie. Ktoś? Coś? Quote
Vailet Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Mam szelki red dingo ale z tasiemką, są nie do zdarcia, po 5latach prawie że codziennego uzywania nie wyszla z nich nawet jedna nitka, a po praniu wygladaja jak nowe. Ale ja mam jeszcze z tej starej wersji, teraz podobno rd sie zepsulo jakosciowo. Quote
vege* Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ma ktoś może do porównania coż z : - TRIXIE Premium - Red Dingo bez tasiemki - HUNTER Ecco Sport ? Jaka jest w nich taśma? I jak z wytrzymałością? Zależy mi na wygodnym komplecie w przystępnej cenie. Ktoś? Coś? Ja mam szelki RD bez tasiemki i taśma jest bajecznie miękka i przyjemna. Ja uwielbiam te szelki. Udało mi się kiedyś na allegro nowe z metkami dorwać w rozmiarze chyba XL za 15 zł bo ktoś robił wyprzedaż ostatnich sztuk :D Quote
.Agata. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ja mam trixie premium i taśma też jest super, szelki piorę prawie co drugi dzień w pralce. Jak znajdę smycz nieprzepinaną w kolorze akwamaryny i limonki to się zaopatrzę :P Też miałam nadzieję, że dzisiaj dojdą hurtty ale listonosz nie przyszedł z pustymi rękoma :D Quote
gops Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ściągara! Ja tez kupiłam z żółtym ;D Spód żółty , siatka akwamaryna :p Nie mogę się doczekać! Quote
Dioranne Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 .Agata. pięknie! My chyba też niedługo ściągniemy, bo ta tasiemka jest po prostu boska. W końcu nie będę musiała decydować czy Batman czy Superman... :D Quote
angineuuka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Tez chciałam, ale doszłam do wniosku ze dla suki to nie za bardzo :D Quote
.Agata. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 My się załapaliśmy na resztkę tej szerszej tasiemki i dobrze, bo 16mm zginęłaby w sierści :) Dlatego bierz Dioranne póki jest, bo to tasiemka limitowana :D Pierwszy raz mam siateczkę i całość jest taka super lekka, mam nadzieję, że jakość samej tasiemki nie będzie odbiegała od tej z batmanami, bo ta odpukać jest w idealnym stanie od kwietnia ;) Dla odważnej suki myślę, że jak najbardziej się sprawdzi :D Quote
angineuuka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Przekonałaś mnie :D ! Jak nie kupię nic w TK to zamówię :lol: Quote
IZMADO Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Tez chciałam, ale doszłam do wniosku ze dla suki to nie za bardzo :D Oj tam, Jance byłoby w niej ślicznie! Quote
gops Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 A ta Twoja jest na 2,5 cm czy 3 ? bo sie zastanawiam , wzięłam na 3 cm ale Twoja wydaje sie cienka :p Quote
.Agata. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Tak, nośna ma 2,5cm, z podszyciem jest 3,5 ;) Quote
rashelek Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Miałam fuksa, naszych Hurtt nie było na magazynie, ale przyszły w tej dostawie :D Już wysłane, po niedzieli będą :) Muszę baaaardzo pochwalić sklep p1es.pl, jeszcze tak błyskawicznej wysyłki nie miałam. We wtorek zrobiłam przelew, wczoraj szelki były już u mnie. Czarne, pasowe Juliusy, wybitne są :D Fotki wrzucę, jak przyjdą i drugie, będzie podwójny lans :lol: Quote
angineuuka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Dobra, jednak nie zamawiam :D przecież jeszcze nie dotarły taksówki.. Quote
Kesja Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ale śliczna ta obroża Agata! :D Też mi się podoba, dla mojej czarnuli by była cud miód... ale skoro już tej szerszej nie ma to odpuszczam :P Quote
gops Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ha a ja będe miała na softshellu ;D I z zabezpieczonym zatrzaskiem :) jak rogz . Quote
vege* Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 .Agata. pięknie! My chyba też niedługo ściągniemy, bo ta tasiemka jest po prostu boska. W końcu nie będę musiała decydować czy Batman czy Superman... :D Głupie rozmyślanie, przecież możesz wziąć wszystkie :D Agata bardzo ładna ta obroża :D Ja wgl nie mam już parcia na kupowanie czegokolwiek z akcesoriów. Mam kilka obroży, ale Nuka chodzi w dwóch, jedna jest przy przepinanej smyczy, druga przy turkusowej flexi :) Quote
Kesja Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Doszła nasza smycz od taks, już wiem o co wam chodziło z tymi kółkami do przepinania, haha, rzeczywiście śmiesznie to zrobione :P ale ogólnie jest fajna, zużyjemy :D Quote
nadira Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Miałam fuksa, naszych Hurtt nie było na magazynie, ale przyszły w tej dostawie :D Już wysłane, po niedzieli będą :) Muszę baaaardzo pochwalić sklep p1es.pl, jeszcze tak błyskawicznej wysyłki nie miałam. We wtorek zrobiłam przelew, wczoraj szelki były już u mnie. Czarne, pasowe Juliusy, wybitne są :D Fotki wrzucę, jak przyjdą i drugie, będzie podwójny lans :lol: Do wszystkich już wysłali te Hurtty, a do nas nie :( chyba muszę zadzwonić, co jest grane... Co do sklepu p1es, też mam mega pozytywne odczucia, widać, że dbają o klientów- szelki (też czarne pasowe <3 ) miałam następnego dnia od zamówienia :) Quote
Dioranne Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Miałam fuksa, naszych Hurtt nie było na magazynie, ale przyszły w tej dostawie :D Już wysłane, po niedzieli będą :) Muszę baaaardzo pochwalić sklep p1es.pl, jeszcze tak błyskawicznej wysyłki nie miałam. We wtorek zrobiłam przelew, wczoraj szelki były już u mnie. Czarne, pasowe Juliusy, wybitne są :D Fotki wrzucę, jak przyjdą i drugie, będzie podwójny lans :lol: My też dołączamy się do zachwytów nad p1es.pl, do nas Julki też szybko trafiły. Głupie rozmyślanie, przecież możesz wziąć wszystkie :D Ale to mniej ekonomiczne. :P Poza tym wszystkich na raz bym Młodemu nie założyła, a tak... Trzeba się spiąć, namówić górę i zamawiamy. Napisałam do prodoga na fb jaki rozmiar Hurrt dla Młodego by radzili. W odpowiedzi dostałam, że rozmiar 55 byłby dla niego odpowiedni. Ale rozmiaru 55 z Lifeguard na www nie było... Okazało się, że nie wstawili, więc... Będzie trzeba drugi raz namówić górę i nasza garderoba się powiększy. :D Quote
Marta_Ares Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 O, to jak dotrą, napisz proszę ile cm ma przednia obręcz w Sce, tak z ciekawości :) Też tak wysoko leżą? Chyba pozostanie dla mnie zagadką, dlaczego właśnie takie nie podduszają przy ciągnięciu. paski mają po ok 24cm (mierzone po zewnętrznej stronie ) jednak trochę niżej leżą, szczególnie jak ciągnie, później wstawie zdjęcie. Doszły dzisiaj, rozmiar S jest idealny Quote
nadira Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 A ja dostałam odp. z Prodoga, że w magazynie w Finlandii jest problem z naszym kolorem (żółty) :( i nie wiadomo, czy w kolejnej dostawie będzie :( To czekamy do kolejnej środy :( szkoda, że sami nie wpadli na to, żeby mnie poinformować o sytuacji ( za to odpowiedź otrzymałam błyskawicznie) Quote
Marta_Ares Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 A ja dostałam odp. z Prodoga, że w magazynie w Finlandii jest problem z naszym kolorem (żółty) :( i nie wiadomo, czy w kolejnej dostawie będzie :( To czekamy do kolejnej środy :( szkoda, że sami nie wpadli na to, żeby mnie poinformować o sytuacji ( za to odpowiedź otrzymałam błyskawicznie) Podobno ta seria żółta ma być wycofana, wszędzie są duże jej braki, jak zamawiałam szelki w grudniu już wtedy były dostepne w czechach 2- 3 pary. Teraz brałam obroże i żółtych wogóle już nie było :( Quote
BBeta Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Do nas dotarły żółwiki z Lupine, są śliczne :) Dopiero dzisiaj zauważyłam, że Lupine zmieniło trochę klips do zapinania obroży, nowy jest odrobinę mniejszy ;) Quote
Recommended Posts