Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma ktoś może do porównania coż z :

- TRIXIE Premium

- Red Dingo bez tasiemki

- HUNTER Ecco Sport ?

Jaka jest w nich taśma? I jak z wytrzymałością? Zależy mi na wygodnym komplecie w przystępnej cenie.

Ktoś? Coś?

Posted

Mam szelki red dingo ale z tasiemką, są nie do zdarcia, po 5latach prawie że codziennego uzywania nie wyszla z nich nawet jedna nitka, a po praniu wygladaja jak nowe. Ale ja mam jeszcze z tej starej wersji, teraz podobno rd sie zepsulo jakosciowo.

Posted

Ma ktoś może do porównania coż z :

- TRIXIE Premium

- Red Dingo bez tasiemki

- HUNTER Ecco Sport ?

Jaka jest w nich taśma? I jak z wytrzymałością? Zależy mi na wygodnym komplecie w przystępnej cenie.

Ktoś? Coś?

Ja mam szelki RD bez tasiemki i taśma jest bajecznie miękka i przyjemna. Ja uwielbiam te szelki. Udało mi się kiedyś na allegro nowe z metkami dorwać w rozmiarze chyba XL za 15 zł bo ktoś robił wyprzedaż ostatnich sztuk :D

Posted

Ja mam trixie premium i taśma też jest super, szelki piorę prawie co drugi dzień w pralce. Jak znajdę smycz nieprzepinaną w kolorze akwamaryny i limonki to się zaopatrzę :P

Też miałam nadzieję, że dzisiaj dojdą hurtty ale listonosz nie przyszedł z pustymi rękoma :D

DSC_1393-005.JPG

Posted

My się załapaliśmy na resztkę tej szerszej tasiemki i dobrze, bo 16mm zginęłaby w sierści :) Dlatego bierz Dioranne póki jest, bo to tasiemka limitowana :D

Pierwszy raz mam siateczkę i całość jest taka super lekka, mam nadzieję, że jakość samej tasiemki nie będzie odbiegała od tej z batmanami, bo ta odpukać jest w idealnym stanie od kwietnia ;)

Dla odważnej suki myślę, że jak najbardziej się sprawdzi :D

Posted

Miałam fuksa, naszych Hurtt nie było na magazynie, ale przyszły w tej dostawie :D Już wysłane, po niedzieli będą :)

Muszę baaaardzo pochwalić sklep p1es.pl, jeszcze tak błyskawicznej wysyłki nie miałam. We wtorek zrobiłam przelew, wczoraj szelki były już u mnie. Czarne, pasowe Juliusy, wybitne są :D

Fotki wrzucę, jak przyjdą i drugie, będzie podwójny lans :lol:

Posted

.Agata. pięknie! My chyba też niedługo ściągniemy, bo ta tasiemka jest po prostu boska. W końcu nie będę musiała decydować czy Batman czy Superman...  :D

Głupie rozmyślanie, przecież możesz wziąć wszystkie :D

Agata bardzo ładna ta obroża :D  

Ja wgl nie mam już parcia na kupowanie czegokolwiek z akcesoriów. Mam kilka obroży, ale Nuka chodzi w dwóch, jedna jest przy przepinanej smyczy, druga przy turkusowej flexi :) 

Posted

Doszła nasza smycz od taks, już wiem o co wam chodziło z tymi kółkami do przepinania, haha, rzeczywiście śmiesznie to zrobione :P ale ogólnie jest fajna, zużyjemy :D

Posted

Miałam fuksa, naszych Hurtt nie było na magazynie, ale przyszły w tej dostawie :D Już wysłane, po niedzieli będą :)

Muszę baaaardzo pochwalić sklep p1es.pl, jeszcze tak błyskawicznej wysyłki nie miałam. We wtorek zrobiłam przelew, wczoraj szelki były już u mnie. Czarne, pasowe Juliusy, wybitne są :D

Do wszystkich już wysłali te Hurtty, a do nas nie :(  chyba muszę zadzwonić, co jest grane...

Co do sklepu p1es, też mam mega pozytywne odczucia, widać, że dbają o klientów- szelki (też czarne pasowe <3 ) miałam następnego dnia od zamówienia :)

Posted

My też dołączamy się do zachwytów nad p1es.pl, do nas Julki też szybko trafiły.

Głupie rozmyślanie, przecież możesz wziąć wszystkie :D

Ale to mniej ekonomiczne.  :P Poza tym wszystkich na raz bym Młodemu nie założyła, a tak... Trzeba się spiąć, namówić górę i zamawiamy.

Napisałam do prodoga na fb jaki rozmiar Hurrt dla Młodego by radzili. W odpowiedzi dostałam, że rozmiar 55 byłby dla niego odpowiedni. Ale rozmiaru 55 z Lifeguard na www nie było... Okazało się, że nie wstawili, więc... Będzie trzeba drugi raz namówić górę i nasza garderoba się powiększy.  :D

Posted

O, to jak dotrą, napisz proszę ile cm ma przednia obręcz w Sce, tak z ciekawości :)

Też tak wysoko leżą? Chyba pozostanie dla mnie zagadką, dlaczego właśnie takie nie podduszają przy ciągnięciu. 

paski mają po ok 24cm (mierzone po zewnętrznej stronie )

jednak trochę niżej leżą, szczególnie jak ciągnie, później wstawie zdjęcie.

Doszły dzisiaj, rozmiar S jest idealny 

DSC04831_zpsc4f03d99.jpg

Posted

A ja dostałam odp. z Prodoga, że w magazynie w Finlandii jest problem z naszym kolorem (żółty) :( i nie wiadomo, czy w kolejnej dostawie będzie :(

To czekamy do kolejnej środy :( szkoda, że sami nie wpadli na to, żeby mnie poinformować o sytuacji ( za to odpowiedź otrzymałam błyskawicznie)

Posted

A ja dostałam odp. z Prodoga, że w magazynie w Finlandii jest problem z naszym kolorem (żółty) :( i nie wiadomo, czy w kolejnej dostawie będzie :(

To czekamy do kolejnej środy :( szkoda, że sami nie wpadli na to, żeby mnie poinformować o sytuacji ( za to odpowiedź otrzymałam błyskawicznie)

Podobno ta seria żółta ma być wycofana, wszędzie są duże jej braki, jak zamawiałam szelki w grudniu już wtedy były dostepne w czechach 2- 3 pary.
Teraz brałam obroże i żółtych wogóle już nie było :( 

Posted

Do nas dotarły żółwiki z Lupine, są śliczne :) Dopiero dzisiaj zauważyłam, że Lupine zmieniło trochę klips do zapinania obroży, nowy jest odrobinę mniejszy ;)