Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O, mój ulubiony wzorek ROGZa :) Się szarpnęłaś :eviltong:

Skorzystałam z okazji :) Dziewczyna tutaj się ogłaszała z Angli bodajże że gdzieś w sklepie u nich są tańsze rogzy i może kupić .

A ten wzorek jest wycofany więc mi zależało bo to i mój ulubiony :) 

Nadal wkurza mnie to zapięcie do smyczy ,ale da sie przeżyć szczególnie do mniejszego karabińczyka np. do flexi giant . 

Posted

Ja mam Mkę + smycz

bgwjnd.jpg

To jest w ogóle druga wersja, bo w poprzedniej pękł klips, ale tak mi się podoba ten wzór, że kupiłam taką samą ;)

Co do zapięcia to faktycznie jest inne. Ja mam tego ROGZa od ciebie zresztą niebieskiego, więc wiem o co cho, z tym, że Jari i tak na zwykłej obroży wiele nie chodził nigdy :eviltong:

Posted

Amber, Gops - świetne te rogzy. Mi się bardzo podoba podobny wzór, ale nigdzie nie mogę znaleźć ani szelek, ani obroży(i żeby jeszcze był dobry rozmiar):

1776-Rogz_Fancy_Dress_Jellybean_Dog_coll

Posted

Mogę z innym tematem niż obroże smycze etc? ;) może ktoś się orientuje gdzie dostanę oryginale dry bedy? raz się naciełam na badziewie i wolałabym już byleczego nie kupować ;)

Posted

Harley to kolejny wzór który uwielbiam , jak znjade w XXL to na pewno go kupię! 

Lubie jeszcze ten czarny w białe łapki :) 

Musisz patrzec na allegro tam często są wycofane wzorki z jakiś sklepów resztki wyprzedają .

Posted

A mi się z tych nowych podobają w sumie 2:

Ten

rogz-fancy-dress-obojek-xxl-special-agen

I ten

51ef1ab2ff5538d8bc3b8f7c58428f26.jpg

Ale cena jest zabójcza, szczególnie za XXL. Choć cenię ROGZa za jakość wykonania, mimo zalewu produktów hand made, ROGZ nadal się wyróżnia.

Posted

Sprawdz w zooplus sa duze przeceny kubrakow, moze i sweterki sa. W tk maxxie raz ze trzeba na prawde dobrze trafic aby znalezc rozmiar dwa, ceny wyzsze badz takie same za kubraki porownujac do zooplusa, a jakosciowo moim zdaniem gorsze (na + dla zooplusa)

Posted

Powoli zbliżają się Święta i generalnie moim jedynym pomysłem na prezent dla Młodego jest jakaś obróżka (pod uwagę biorę też kilka zabawek, ale jednak obróżka bardziej by się nam przydała). I tu zaczyna się 'problem'. Wiem, że firm jest dużo, ale... nie mogę nic ciekawego dla Pana Pinczera znaleźć. Podoba mi się kilka wzorów z Furkidza, ale wiem jak z ich wytrzymałością... Aktualnie nie czegoś takiego poszukuję. Macie jakieś propozycje? Albo chociaż w jaką kolorystykę pójść? Bo do czarnego pasuje, niestety, większość.  :-D

Posted

Powoli zbliżają się Święta i generalnie moim jedynym pomysłem na prezent dla Młodego jest jakaś obróżka (pod uwagę biorę też kilka zabawek, ale jednak obróżka bardziej by się nam przydała). I tu zaczyna się 'problem'. Wiem, że firm jest dużo, ale... nie mogę nic ciekawego dla Pana Pinczera znaleźć. Podoba mi się kilka wzorów z Furkidza, ale wiem jak z ich wytrzymałością... Aktualnie nie czegoś takiego poszukuję. Macie jakieś propozycje? Albo chociaż w jaką kolorystykę pójść? Bo do czarnego pasuje, niestety, większość.  :-D

wez mu coś na polarku minky <3 on ma wiecznie wytartą szyję więc to chyba dobry wybór by był czymś podszyć obroze xd

jakiś np turkus czy coś, bardzo świątecznie i zimowo by było

ja mam na brązowym minky taśmę turkusową z nitką i na to tasiemkę i super ten turkus wygląda na brązie, więc na brązowym psie też będzie ślicznie. No i kocham taśmę nie tylko ze względu na kolor, ale jeszcze dzięki temu że jest odblaskowa, więc +100  do zimowych wieczornych spacerów ;)

a tasiemkę w bałwanki i reniferki DS mieli rok temu śliczną, w tym roku pewnie też będzie

Posted

Amber, Gops - świetne te rogzy. Mi się bardzo podoba podobny wzór, ale nigdzie nie mogę znaleźć ani szelek, ani obroży(i żeby jeszcze był dobry rozmiar):

1776-Rogz_Fancy_Dress_Jellybean_Dog_coll

Ja ją mam, chyba 2cm już nam się znudziła, więc jakby ktoś coś  ;)

Posted

Ja bym go widziała w świątecznych od Kudłaty Art. W reniferkach albo pingwinkach :loveu:

Posted

Może w OMP coś fajnego znajdziesz? Ja zakochałam się w reniferach :loveu:

15488_563359153794694_207774361316017458

Posted

tk maxx

Lumpeks :D

Sprawdz w zooplus sa duze przeceny kubrakow, moze i sweterki sa. W tk maxxie raz ze trzeba na prawde dobrze trafic aby znalezc rozmiar dwa, ceny wyzsze badz takie same za kubraki porownujac do zooplusa, a jakosciowo moim zdaniem gorsze (na + dla zooplusa)

Dziękuję dziewczyny za sugestie :)

Posted

Ja bym brała pomarańczowy. Rogz ma na przykład wersję z nitką odblaskową, w activdogu mogą Ci naszyć jaki wzór na pomarańczową taśmę, to samo dogstyle.

Obroże z ROGZa 'nitkowe' mamy już dwie. Bardzo je lubimy, ale przydałoby się coś nowego.  ;-) Nie wiedziałam, że activdog jeszcze istnieje. Już idę oglądać czy mają coś ciekawego. Dzięki!

wez mu coś na polarku minky <3 on ma wiecznie wytartą szyję więc to chyba dobry wybór by był czymś podszyć obroze xd

jakiś np turkus czy coś, bardzo świątecznie i zimowo by było

ja mam na brązowym minky taśmę turkusową z nitką i na to tasiemkę i super ten turkus wygląda na brązie, więc na brązowym psie też będzie ślicznie. No i kocham taśmę nie tylko ze względu na kolor, ale jeszcze dzięki temu że jest odblaskowa, więc +100  do zimowych wieczornych spacerów ;)

a tasiemkę w bałwanki i reniferki DS mieli rok temu śliczną, w tym roku pewnie też będzie

On ma nie tyle sierść wytartą co krótszą - na klacie ma tak samo. Po kastracji jeszcze bardziej mu się to przerzedziło...  ;-) Właśnie zależy mi na elementach odblaskowych. Nie muszą być koniecznie, ale zawsze wolałabym z odblaskami niż bez. Wczoraj (po napisaniu postu) zaczęłam jeszcze raz przeszukiwać znane mi firmy, w tym DS i spodobała mi się świąteczna tasiemka w reniferki, niebieska właśnie... 

Ja bym go widziała w świątecznych od Kudłaty Art. W reniferkach albo pingwinkach :loveu:

Serii świątecznej Kudłatego jeszcze nie widziałam, idę oglądać...

Może w OMP coś fajnego znajdziesz? Ja zakochałam się w reniferach :loveu:

Zapomniałam o OMP! Też już lecę!

Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich! Teraz to chyba skończy się dziesięcioma obróżkami pod choinką.  :evil_lol: Tym bardziej, że jeszcze na Hurttę wpadłam...

Posted

Pamiętacie może jakie firmy robią obroże z półzaciskiem łańcuszkowym, oprócz DogStyle, SuperDoga i Kudłaty Art? Bo będę musiała coś kupić i jak na złość nie mogę sobie przypomnieć :( 

Posted

Pamiętacie może jakie firmy robią obroże z półzaciskiem łańcuszkowym, oprócz DogStyle, SuperDoga i Kudłaty Art? Bo będę musiała coś kupić i jak na złość nie mogę sobie przypomnieć :(

furkidz