Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super te czerwone norwegi, akurat zastanawiałam się dzisiaj w co ubiorę psa na wigilię :D 

A hurtty z prodoga zamówione 3 listopada, do dzisiaj nawet nie zaakceptowali przelewu na stronie, na pytanie czy doszedł też niestety nikt nie odpisał :P 

Posted

super te czerwone norwegi, akurat zastanawiałam się dzisiaj w co ubiorę psa na wigilię :D

A hurtty z prodoga zamówione 3 listopada, do dzisiaj nawet nie zaakceptowali przelewu na stronie, na pytanie czy doszedł też niestety nikt nie odpisał :P

Ja chyba mam szczęście jeśli chodzi o kontakt z prodogiem, zawsze mi szybko odpisują na maile, przy zamówieniach też jest ciągły kontakt i powiadomienia o każdej zmianie statusu. A teraz napisałam do nich i postarają się sprowadzić te świąteczne produkty Hurtty :)

Posted

Ja chyba mam szczęście jeśli chodzi o kontakt z prodogiem, zawsze mi szybko odpisują na maile, przy zamówieniach też jest ciągły kontakt i powiadomienia o każdej zmianie statusu. A teraz napisałam do nich i postarają się sprowadzić te świąteczne produkty Hurtty :)

Oooo, to by było super. :) 

Posted

mi najbardziej zależy na tych zgrzewach , 18 byłaby za długa na szyję mojej glizdy

18mm z Cavo nosi mój wyżeł niemiecki, na pewno byłaby za długa na Ledę?
Z kolei 12mm mam dla Zary i powiem szczerze, że w porównaniu z 18mm jak dla mnie wypada słabiutko... 18mm jest solidna, 12mm wg mnie to taka szmatka, więc tak jak w tej pierwszej Sajan chodzi bardzo często, tak Zara w swojej raczej rzadko...
Posted

18 jest długości od chyba 44-51cm  a to stanowczo za dużo :/  mam taki w domu (nie cavo) który spadał z szyi ,raz zgubiła w trawie .

to ma być obroża tylko do korekt i do chodzenia po dumu

Posted

Agutka, do chodzenia po domu najlepszy będzie zatrzask, albo sprzáczka, bynajniej moim zdaniem. Bo pies w razie (tfum tfu) zachaczenia, czy coś to się nie poddusi.

A jeśli chodzi korektę to się nie wypowiem, ja Xene chodzenia przy nodze uczę i w półzaciskach i na zatrzask i reaguje tak samo, bo i to jest ciasno i półzacisk po zaciśnięciu. Obie przylegają do sierści.

Posted

Lucky dzięki za pomoc ale biała jest typem narwańca , czasem i w domu trzeba użyć korekty jak nagle będzie miała ochotę pokłócić się z moim drugim psem. Zatrzaski w grę nie wchodzą a cavo jest pół zaciskiem ;)