angineuuka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 widać zdjęcie, wcześniej też było widać. :p Quote
Aleksandrossa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Do nas idzie :cool3: [IMG]http://imageshack.us/a/img43/1677/u1h5.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 a ja czekam na pierwszą obróżkę z DS :lol: Quote
Victoria Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Angi']a ja czekam na pierwszą obróżkę z DS :lol:[/QUOTE] a ja na osma i dziewiata.. :mdleje: i na rogza Quote
Squ Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/ Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Squ']A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/[/QUOTE] ja mam amortyzator,czekałam prawie równe 2tyg,ale warto było :) Quote
angineuuka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Victoria']a ja na osma i dziewiata.. :mdleje: i na rogza[/QUOTE] no ja jeszcze na PSDD czekam :D Quote
rashelek Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Squ']A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/[/QUOTE] To chyba zależy od tego, jak się wstrzelisz w termin. Ja robiłam jedno zamówienie w sierpniu i czekałam ok. 1,5tygodnia. Następne we wrześniu i wtedy coś koło 2tyg, chyba ponad. Ale mieli wtedy duże problemy ze swoim psiakiem. Pewnie jak zamówisz teraz, to szansa, że dojdzie przed świętami nie jest za duża. Quote
Freya . Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Squ']A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/[/QUOTE] Wczoraj pisałam do nich wiadomość i podobno mają się wyrobić, żeby zdążyć przed świętami z zamówieniem Quote
razed_in_black Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Squ']A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/[/QUOTE] ja na świąteczną obrożę czekałam prawie 2,5 tyg Quote
IZMADO Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Dostałam wreszcie obrożę od gadżeciaków zrobioną już wieki temu. Zrobili ją na styk. Oczywiście jest możliwość regulacji, ale nie mogę z niej skorzystać, bo mój pies raczej nie miewa mniejszej szyi, tylko większą (zimowe ofutrzenie). :shake: Quote
Squ Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Dzięki za odpowiedzi. Po Świętach coś zamówię ;) Quote
rashelek Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='IZMADO']Dostałam wreszcie obrożę od gadżeciaków zrobioną już wieki temu. Zrobili ją na styk. Oczywiście jest możliwość regulacji, ale nie mogę z niej skorzystać, bo mój pies raczej nie miewa mniejszej szyi, tylko większą (zimowe ofutrzenie). :shake:[/QUOTE] Nie oni pierwsi, nie ostatni tak zrobili :diabloti: Dlatego ja zawsze podaję dokładnie, jaką chcę regulację a nie obwód szyi psiaka ;) Ale pochwal się obrożą! :D Quote
cockermaister Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Ja na szelki DS czekałam 3tygodnie... Quote
IZMADO Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='rashelek']Nie oni pierwsi, nie ostatni tak zrobili :diabloti: Dlatego ja zawsze podaję dokładnie, jaką chcę regulację a nie obwód szyi psiaka ;) Ale pochwal się obrożą! :D[/QUOTE] Przy ostatnim zamówieniu nie było takiego problemu, więc pomyślałam, że i tym razem będzie tak jak być powinno :( No nic, czekam co odpiszą. Quote
Victoria Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 przyszedł do nas rogz miekki różowy :D Quote
Izabela124. Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dog193']Aha, i te nasze adresówki nie dzwonią jak metalowe ;) No ale też kosztują odpowiednio więcej :)[/QUOTE]A gdzie je kupiłaś? Mogę prosić o linka? Quote
kivinko Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ja chcę napisać, że jestem bardzo zadowolona z obsługi PSDD :) Napisałam o moim dylemacie z rozmiarem i Pani Justyna odpisała, że nie ma problemu, dorobią te 2-3 cm więcej do tej 40-50 cm :) Już nie mogę się doczekać, żeby naszej rekonwalescentce założyć pingwinki :) Quote
Niewyspana Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 A do nas właśnie doszedł Furkidz :multi: Na razie jestem zadowolona, zobaczymy co będzie po dłuższym użytkowaniu... [SIZE=1]Chociaż Alex najbardziej cieszy się z piłki ;p [SIZE=2][/SIZE] [/SIZE] Quote
lucky23 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Victoria']przyszedł do nas rogz miekki różowy :D[/QUOTE] Pookaż :D [quote name='Niewyspana']A do nas właśnie doszedł Furkidz :multi: Na razie jestem zadowolona, zobaczymy co będzie po dłuższym użytkowaniu... [SIZE=1]Chociaż Alex najbardziej cieszy się z piłki ;p [/SIZE][/QUOTE] Mam coś podobnego w domu ;D Dziś przyszła kurtka, ale Xena bardziej cieszy się z smaków :D Quote
Aleksandrossa Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Dziś wysłali furkidza, bohaterowie czekają już na poczcie :cool3: Quote
NightQueen Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 pytanie za 100 punktów ! :diabloti: gdzie znajdę obrożę ze star wars? nie mogę sobie przypomnieć kto takie szył Quote
Olson Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 PSDD - [URL]https://www.facebook.com/PawSitiveDogDesign?fref=ts[/URL] ;) Quote
NightQueen Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Olson']PSDD - [URL]https://www.facebook.com/PawSitiveDogDesign?fref=ts[/URL] ;)[/QUOTE] 100 punktów dla Grfindoru :diabloti::evil_lol: dzięki Quote
Recommended Posts