Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Squ']A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/[/QUOTE]

ja mam amortyzator,czekałam prawie równe 2tyg,ale warto było :)

Posted

[quote name='Squ']A długo teraz czekacie na DS? Mam od nich jedną obrożę i to chyba moja ulubiona, więc chętnie wzięłabym coś jeszcze, ale pod koniec wakacji czas oczekiwania był zabójczy :/[/QUOTE]

To chyba zależy od tego, jak się wstrzelisz w termin. Ja robiłam jedno zamówienie w sierpniu i czekałam ok. 1,5tygodnia. Następne we wrześniu i wtedy coś koło 2tyg, chyba ponad. Ale mieli wtedy duże problemy ze swoim psiakiem. Pewnie jak zamówisz teraz, to szansa, że dojdzie przed świętami nie jest za duża.

Posted

Wczoraj pisałam do nich wiadomość i podobno mają się wyrobić, żeby zdążyć przed świętami z zamówieniem

Posted

ja na świąteczną obrożę czekałam prawie 2,5 tyg

Posted

Dostałam wreszcie obrożę od gadżeciaków zrobioną już wieki temu.

Zrobili ją na styk. Oczywiście jest możliwość regulacji, ale nie mogę z niej skorzystać, bo mój pies raczej nie miewa mniejszej szyi, tylko większą (zimowe ofutrzenie).

:shake:

Posted

[quote name='IZMADO']Dostałam wreszcie obrożę od gadżeciaków zrobioną już wieki temu.

Zrobili ją na styk. Oczywiście jest możliwość regulacji, ale nie mogę z niej skorzystać, bo mój pies raczej nie miewa mniejszej szyi, tylko większą (zimowe ofutrzenie).

:shake:[/QUOTE]

Nie oni pierwsi, nie ostatni tak zrobili :diabloti: Dlatego ja zawsze podaję dokładnie, jaką chcę regulację a nie obwód szyi psiaka ;)
Ale pochwal się obrożą! :D

Posted

[quote name='rashelek']Nie oni pierwsi, nie ostatni tak zrobili :diabloti: Dlatego ja zawsze podaję dokładnie, jaką chcę regulację a nie obwód szyi psiaka ;)
Ale pochwal się obrożą! :D[/QUOTE]

Przy ostatnim zamówieniu nie było takiego problemu, więc pomyślałam, że i tym razem będzie tak jak być powinno :(
No nic, czekam co odpiszą.

Posted

Ja chcę napisać, że jestem bardzo zadowolona z obsługi PSDD :) Napisałam o moim dylemacie z rozmiarem i Pani Justyna odpisała, że nie ma problemu, dorobią te 2-3 cm więcej do tej 40-50 cm :) Już nie mogę się doczekać, żeby naszej rekonwalescentce założyć pingwinki :)

Posted

A do nas właśnie doszedł Furkidz :multi:
Na razie jestem zadowolona, zobaczymy co będzie po dłuższym użytkowaniu...
[SIZE=1]Chociaż Alex najbardziej cieszy się z piłki ;p
[SIZE=2][/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Victoria']przyszedł do nas rogz miekki różowy :D[/QUOTE]
Pookaż :D

[quote name='Niewyspana']A do nas właśnie doszedł Furkidz :multi:
Na razie jestem zadowolona, zobaczymy co będzie po dłuższym użytkowaniu...
[SIZE=1]Chociaż Alex najbardziej cieszy się z piłki ;p

[/SIZE][/QUOTE]
Mam coś podobnego w domu ;D Dziś przyszła kurtka, ale Xena bardziej cieszy się z smaków :D