Illusion Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Wrzucam lupine po zmniejszeniu, moim zdaniem teraz jest już w porządku :). [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-y8UtZS20a6M/UqRPgujnvVI/AAAAAAAAAzI/gN47uWUI6EA/w640-h427-no/IMG_8029.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Illusion']Wrzucam lupine po zmniejszeniu, moim zdaniem teraz jest już w porządku :). [url]https://lh4.googleusercontent.com/-y8UtZS20a6M/UqRPgujnvVI/AAAAAAAAAzI/gN47uWUI6EA/w640-h427-no/IMG_8029.jpg[/url][/QUOTE] :loveu: Ja też chcę takie dla Galiny !!! :placz: Quote
lucky23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Illusion']Wrzucam lupine po zmniejszeniu, moim zdaniem teraz jest już w porządku :). [url]https://lh4.googleusercontent.com/-y8UtZS20a6M/UqRPgujnvVI/AAAAAAAAAzI/gN47uWUI6EA/w640-h427-no/IMG_8029.jpg[/url][/QUOTE] Ślicznie teraz wygląda :) Szkoda że nie ma takiego wzoru dla mniejszych psów :( Dziś przeglądając jakąś stronę zobaczyłam że na mall.pl jest darmowa przesyłka, i weszłam na tą stronkę i szukałam jakiś ładnych i tanich. Do gustu przypadły mi 2, tylko nie mogę się zdecydować która jest ładniejsza i lepsza. 1.[IMG]http://i.cdn.nrholding.net/15888062/220/150/[/IMG] [url]http://www.mall.pl/obroze/rogz-obroza-fancy-dress-lime-bone?param1=M[/url] Plus - ma fajny kolorek taśmy podkładowej Minus - nie ma tego "bezpiecznego zapięcia" 2.[IMG]http://i.cdn.nrholding.net/15701356/800/600/[/IMG] [url]http://www.mall.pl/obroze/rogz-obroza-fancy-dress-turquoise-chrome?param1=M[/url] Plus - ma bezpieczne zapięcie, i ma fajny kolorek tasiemki Minus - ma czarną taśmę podkładową, i mamy już turkusową obróżkę Która według was bardziej by pasowała do czarnego psiura? Quote
razed_in_black Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Limonkowa ładniejsza, obroże ROGZ są bardzo wytrzymałe, więc na małego psa nie potrzeba bezpiecznego zapięcia, sama mam taką od 2 lat a mój pies lubi mieć nagłe zrywy i nic się nie stało z klamrą ;) Quote
Dioranne Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 W ogóle o co chodzi z tym "bezpiecznym zapięciem"? :hmmmm: Gdzieś mi się to pojęcie o uszy obiło, teraz na Dogo, a ja nadal nie wiem na czym to polega... Quote
gops Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Xena się owinie Lką 2 razy :) na pewno będzie za duża . Dla was rozmiarem dobra będzie Mka . Quote
gops Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Dioranne']W ogóle o co chodzi z tym "bezpiecznym zapięciem"? :hmmmm: Gdzieś mi się to pojęcie o uszy obiło, teraz na Dogo, a ja nadal nie wiem na czym to polega...[/QUOTE] Pierwsza rzecz to obroże przekłada się przez kółko do smyczy i dopiero zapina klips , a druga to blokada na klipsie "przesuwasz" blokade i obroża się sama nie ma szns odpiąć , żeby ją odpiąć musisz przesunę blokade . Quote
lucky23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='gops']Xena się owinie Lką 2 razy :) na pewno będzie za duża . Dla was rozmiarem dobra będzie Mka .[/QUOTE] Ale my jak będziemy brać, to weźmiemy M. Chociaż się zastanawiam jeszcze nad kupnem, bo dziś i tak przelewu nie zrobię, a jutro pewnie będę musiała płacić za przesyłkę, więc nie wiem czy się angażować w to w ogóle.. [quote name='gops']Pierwsza rzecz to obroże przekłada się przez kółko do smyczy i dopiero zapina klips , a druga to blokada na klipsie "przesuwasz" blokade i obroża się sama nie ma szns odpiąć , żeby ją odpiąć musisz przesunę blokade .[/QUOTE] W niektórych obrożach są też te zapięcia z tym kółkiem ale bez blokady.. Quote
gops Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Ale my jak będziemy brać, to weźmiemy M. Chociaż się zastanawiam jeszcze nad kupnem, bo dziś i tak przelewu nie zrobię, a jutro pewnie będę musiała płacić za przesyłkę, więc nie wiem czy się angażować w to w ogóle.. ..[/QUOTE] Ale rogz ma blokade tylko w rozmiarach L i XL . S,M,i XXL nie mają tej blokady na klipsie. Quote
lucky23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='gops']Ale rogz ma blokade tylko w rozmiarach L i XL . S,M,i XXL nie mają tej blokady na klipsie.[/QUOTE] Nam zbytnio na tej blokadzie nie zależy tylko się zastanawiam czy ta niebieska byłaby lepiej widoczna na czarnym psie, bo teraz już się ciemno robi coraz wcześniej, i chciałabym widzieć psa.. I jestem ciekawa czy ta niebieska jest choć trochę odblaskowa. Quote
Unbelievable Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Nam zbytnio na tej blokadzie nie zależy tylko się zastanawiam czy ta niebieska byłaby lepiej widoczna na czarnym psie, bo teraz już się ciemno robi coraz wcześniej, i chciałabym widzieć psa.. I jestem ciekawa czy ta niebieska jest choć trochę odblaskowa.[/QUOTE] jak chcesz widzieć psa, kup obrożę LED albo odblaskową bierz to co ci się podoba, nie będziemy za ciebie wybierać, nie znamy twojego gustu zamówić możesz dzisiaj, zapłacić jutro jeszcze jakieś problemy czy dalej będziesz męczyć? Quote
lucky23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Unbelievable']jak chcesz widzieć psa, kup obrożę LED albo odblaskową bierz to co ci się podoba, nie będziemy za ciebie wybierać, nie znamy twojego gustu zamówić możesz dzisiaj, zapłacić jutro jeszcze jakieś problemy czy dalej będziesz męczyć?[/QUOTE] Nie ma obroży LED na mojego psa xD Nie znacie, ale pytam się co według waszego gustu jest ładniejsze. ALe jak zamówie dziś, a zapłace jutro to też bedzie za darmo ? I jakbym wzięła za pobraniem to bym musiała więcej płacić? Troszkę humoru, wiem że zadaje dużo pytań, ale chcę znać waszą opinię.. Iii KTO PYTA TEN NIE BŁĄDZI! Quote
Unbelievable Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Nie ma obroży LED na mojego psa xD Nie znacie, ale pytam się co według waszego gustu jest ładniejsze. ALe jak zamówie dziś, a zapłace jutro to też bedzie za darmo ? I jakbym wzięła za pobraniem to bym musiała więcej płacić? Troszkę humoru, wiem że zadaje dużo pytań, ale chcę znać waszą opinię.. Iii KTO PYTA TEN NIE BŁĄDZI![/QUOTE] to nie będziesz go widzieć i zginie w ciemności :roll: na bank jest, trzeba tylko trochę poszukać a skąd my mamy wiedzieć? pytaj sklepu, przeczytaj regulamin promocji :roll: za pobraniem zawsze jest drożej- znowu, regulamin sklepu nie humoru, humor się skończył przy 3 twoim bezsensownym spamowym pytaniu. Kto MYŚLI nie błądzi, a ty najwyraźniej błądzisz. Jeżeli nie potrafisz się sama zdecydować na tak prostą rzecz jaką jest obroża za 20zł to na prawdę ci współczuję z całego serca. Quote
lucky23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Unbelievable']to nie będziesz go widzieć i zginie w ciemności :roll: na bank jest, trzeba tylko trochę poszukać a skąd my mamy wiedzieć? pytaj sklepu, przeczytaj regulamin promocji :roll: za pobraniem zawsze jest drożej- znowu, regulamin sklepu nie humoru, humor się skończył przy 3 twoim bezsensownym spamowym pytaniu. Kto MYŚLI nie błądzi, a ty najwyraźniej błądzisz. Jeżeli nie potrafisz się sama zdecydować na tak prostą rzecz jaką jest obroża za 20zł to na prawdę ci współczuję z całego serca.[/QUOTE] Pytam się , bo wy jesteście tu dłużej.. ale dobra już się nie odezwę bo jest wiele wrednych i nieprzyjemnych osób takich ak ty. Zawsze znanjdzie się osoba która będzie mnie hejtować -_- Lepiej się nie odzywać na tym forum.. aa i dzięki za popsucie mojego cudownego dnia -_- Quote
vege* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Pytam się , bo wy jesteście tu dłużej.. ale dobra już się nie odezwę bo jest wiele wrednych i nieprzyjemnych osób takich ak ty. Zawsze znanjdzie się osoba która będzie mnie hejtować -_- Lepiej się nie odzywać na tym forum.. aa i dzięki za popsucie mojego cudownego dnia -_-[/QUOTE] Jezu dziewczyno wyluzuj trochę. Ciągle zadajesz pytania o obroże, a żadnej nie kupujesz i tylko spamujesz. Quote
dog193 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23'] ale dobra już się nie odezwę [/quote] Obiecujesz? [quote]Zawsze znanjdzie się osoba która będzie mnie hejtować -_-[/QUOTE] Warto się zastanowić, skąd to wynika. Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Pytam się , bo wy jesteście tu dłużej.. ale dobra już się nie odezwę bo jest wiele wrednych i nieprzyjemnych osób takich ak ty. Zawsze znanjdzie się osoba która będzie mnie hejtować -_- Lepiej się nie odzywać na tym forum.. aa i dzięki za popsucie mojego cudownego dnia -_-[/QUOTE] no ale nie do przesady... Quote
lucky23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='vege*']Jezu dziewczyno wyluzuj trochę. Ciągle zadajesz pytania o obroże, a żadnej nie kupujesz i tylko spamujesz.[/QUOTE] Skąd wiesz że nie kupuję? Np. o obroże z OMD pytałam się i kupiłam. A tą jmak nie kupię teraz to kupię kiedy indziej.. [quote name='dog193']Obiecujesz? Warto się zastanowić, skąd to wynika.[/QUOTE] Nie nie obiecuje, ale dla was by było najlepiej nie? -_- Quote
vege* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Skąd wiesz że nie kupuję? [/QUOTE] yhym, jak 50 poprzednich :evil_lol: Quote
Olson Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 ojej, dziewczyny, nie krzyczcie na trolla, bo jeszcze dostaniecie ostrzeżenie. :grins: trolle mogą istnieć i spamować. Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Olson']ojej, dziewczyny, nie krzyczcie na trolla, bo jeszcze dostaniecie ostrzeżenie. :grins: trolle mogą istnieć i spamować.[/QUOTE] już będę cicho, bo kiedyś dostałam ostrzeżenie :p Quote
Unbelievable Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='lucky23']Skąd wiesz że nie kupuję? Np. o obroże z OMD pytałam się i kupiłam. A tą jmak nie kupię teraz to kupię kiedy indziej.. \[/QUOTE] o 50 innych też pytałaś i nie kupiłaś :grins: poza tym, jakbyś coś kupiła to jestem pewna że pokazałabyś przynajmniej 3 razy :grins: dla pewności że wszyscy widzieli Quote
vege* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Unbelievable']o 50 innych też pytałaś i nie kupiłaś :grins: [B]poza tym, jakbyś coś kupiła to jestem pewna że pokazałabyś przynajmniej 3 razy :grins: dla pewności że wszyscy widzieli[/B][/QUOTE] lubię to! :roflt: Quote
omry Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Dziewczyna pewnie nie ma więcej niż 11 lat, trzeba być wyrozumiałym :diabloti: Quote
Recommended Posts