Pikuśś Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='a_niusia']eeej kto widzial gdzies marte?:smile:)) bo ja juz nie moge wytrzymac...:smile:))[/QUOTE] właśnie, właśnie :) Quote
AnIeLa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='japanisze']Pięknie jej!!! :loveu:[/QUOTE] Jemu ;)Modelem jest pies :p Obróżka u swojej prawdziwej właścicielki będzie jutro góra pojutrze. Dziękujemy, obroże super. Połączenie kwiatów na czarnym rewelacja :) Quote
Original_N Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Aniela, cudnie Asiorek się prezentuje w kwiatuszkach swojej dziewczyny :D Quote
MaDi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [INDENT] [INDENT] [CENTER][SIZE=4][COLOR=#000000][B]BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [/B][/COLOR][COLOR=#000080][B][SIZE=5] PRZEGRYWAMY !!!! MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4]poproście znajomych ..proszę [/SIZE][/B] [/CENTER] Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku .. wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały [B]wspólnym kandydatem dogo i miau[/B] do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET .. [B]PROSIMY O KAŻDY GŁOS – [/B] Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań. Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy. [B]bezpośredni link do ankiety[/B] - [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL] [B]Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce :[/B] - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Bezdomniaki-szyd%C5%82owieckie-BARDZO-PROSZ%C4%84-O-G%C5%81OSY-NA-KRAKVET-DO-31-LIPCA?p=14327787#post14327787"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787[/URL] /post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post / [SIZE=4][B][COLOR=#ff8c00]wydarzenie na fb - [/COLOR][/B][/SIZE][URL]http://www.facebook.com/events/234900963298302/[/URL][/INDENT] [/INDENT] Quote
Smile of Red Witch Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Los Ferros już nie ma ;( z dziewczyną urwał się kontakt, nawet na Naszym Amstaffowym forum ostatnio był poruszany jej temat. Quote
omry Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='chrupcia']trzeba było nurkować :diabloti: ;-) dlatego wolę krótki zacisk, lub zatrzask :smile:[/QUOTE] Myślisz, że nie nurkowałam?! :D Ale przepadły bez śladu :< Tak mi ich szkoda.. Kupiłabym chętnie coś, nawet mam już wymyślone trzy wzory, ale nie mogę sobie na to na razie pozwolić.. Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 hehehe kup se gumowego furkidza, to nie bedziesz sie martwic, ze utopi:))) jak mozmna takie sliczne obrozki niszczyc w wodzie...no wiesz:))) ja czekam na 4 roze obroze od marty i dobra, ok nie pali sie, bo zgrzeszylabym mowiac, ze ich jakos szczegolnie potrzebuje. ale tak bardzo bardzo je chce:))) Quote
omry Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='a_niusia']hehehe kup se gumowego furkidza, to nie bedziesz sie martwic, ze utopi:))) jak mozmna takie sliczne obrozki niszczyc w wodzie...no wiesz:)))[/QUOTE] Na początku kura nawet ich nie nosiła, tak się o nie bałam, a ostatecznie.. nawet nie chcę o tym myśleć :D Jestem głupia i tyle. Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ja wlasnie popralam wszystkie furkidzy oraz tasmy od marty i zapytalam mojego tz, ktore obroze spakowac na wakacje. a on na to..."a co mnie to...":)))) Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 a_niusia, a ja bym chciała zobaczyć wszystkie Twoje obroże. :diabloti: przy dwóch psach kolekcja musi byc imponująca. Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Olson']a_niusia, a ja bym chciała zobaczyć wszystkie Twoje obroże. :diabloti: przy dwóch psach kolekcja musi byc imponująca.[/QUOTE] ale niektore maja takie same hehehehe Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='a_niusia']ale niektore maja takie same hehehehe[/QUOTE] To co? Masz poprane, możesz strzelić zdjęcie. Ja już zgubiłam rachubę ile czego i jakie macie :diabloti: Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='"rashelek"'][COLOR=#000000]Ja już zgubiłam rachubę ile czego i jakie macie [/COLOR]:diabloti:[/quote] Myślę, że nie Ty jedna. :eviltong: Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='rashelek']To co? Masz poprane, możesz strzelić zdjęcie. Ja już zgubiłam rachubę ile czego i jakie macie :diabloti:[/QUOTE] ja to nawet stracilam rachube, ile ja tego mam:)))))) Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='a_niusia']ja to nawet stracilam rachube, ile ja tego mam:))))))[/QUOTE] Widzisz, idź zrobić foto. Policzymy Ci :evil_lol: Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='rashelek']Widzisz, idź zrobić foto. Policzymy Ci :evil_lol:[/QUOTE] nie, teraz nie chce mi sie. czekam poza tym na dostawe hehehe Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 AD się odezwał. :) Zaraz robię przelew, już nie mogę się doczekać paczuszki. :loveu: Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja teraz mam dylemat rangi międzynarodowej wprost :diabloti: Lepiej Flexi na lince + obroża czy flexi na taśmie? Niby obroża nie jest mi jakoś na gwałt potrzebna, ale aktualnie moja sucz chodzi w niebieskim/zielonym i chciałam dla niej coś dziewczęgo (mój ostry róż :loveu:). Flexi muszę kupić tak czy siak, taśmy jeszcze nie miałam a wydaje mi się mocniejsza. Tak źle, tak niedobrze :lol: Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 eee tam ja nie mam flexi i nawet byl taki moment, ze myslalam, zeby kupic... ale teraz uwazam, ze jest mi to zupelnie niepotrzebne. Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 rashelek, tylko i wyłącznie na lince. są duużo wytrzymalsze. jak chodzisz z psem do lasu, i gdzieś zejdzie on w krzaczory - taśma się zahacza, i po taśmie. poza tym - taśma bardziej ciągnie, ogółem jest mniej wygodniejsza niż linka. :) Quote
monika15 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='rashelek']Ja teraz mam dylemat rangi międzynarodowej wprost :diabloti: Lepiej Flexi na lince + obroża czy flexi na taśmie? Niby obroża nie jest mi jakoś na gwałt potrzebna, ale aktualnie moja sucz chodzi w niebieskim/zielonym i chciałam dla niej coś dziewczęgo (mój ostry róż :loveu:). Flexi muszę kupić tak czy siak, taśmy jeszcze nie miałam a wydaje mi się mocniejsza. Tak źle, tak niedobrze :lol:[/QUOTE] Weź flexi na lince ;) ja kupiłam na taśmie i teraz żałuje Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Miałam dwa poprzednie automaty (Hiltona i Flexi) na lince i byłam zadowolona. Flexi kupiłam niecałe 3 miechy temu i służyłoby nadal, ale linka jednak zębów Owczarka nie wytrzymała, dlatego szukam nowej. Miałam wziąć taśmę, bo ponoć mocniejsza i wytrzymalsza jest, a teraz zmieniłyście mi podejście. Bo psa w lesie nie puszczam, często chodzi tam właśnie na automacie i linka o drzewa haczy. A jak ma mi się przez to taśma spartolić to chyba jednak nie będe ryzykować. Jeszcze zobaczę, muszę to przemyśleć. A póki co idę podręczyć Martę :diabloti: Quote
anetta Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='chrupcia']+ PsieTopTrendy ;)[/QUOTE] + askdog.pl W niedługim czasie będzie uruchomiony sklep int. więc zamawianie będzie o wiele prostsze. [quote name='vege*']O tego nie znam, zaraz sobie zobaczę :-)[/QUOTE] ja tez nie :) Ciekawe mają wzorki. Uff. Przebrnęłam przez te wszystkie naprodukowane strony przez 7 dni, oczy nacieszyłam :lol: :lol: Quote
Recommended Posts