vege* Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Mam małą prośbę czy właściciele yorków, westów, shih-tzu itp wielkości piesków mogliby mi napisać jakie obwody szyi, klatki i długość grzbietu mają wasze psiaki? :) Quote
angineuuka Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Mam małą prośbę czy właściciele yorków, westów, shih-tzu itp wielkości piesków mogliby mi napisać jakie obwody szyi, klatki i długość grzbietu mają wasze psiaki? :) Odezwij sie na fejsie :D pomierze= Szyja na 27 bodajze Quote
XdamianX Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Lekko wyrośnięty Shih Szyja- 28 Brzuch- 48 Długość pleców od szyi do ogona- 39 Quote
letchku Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ślicznie wygląda :) Blanka i Dafi w świątecznym prezencie: obróżkach Kudłatego Artu:) Jednak teraz, jak suczydła noszą już obroże, widzę że z rozmiarem wszystko ok i jest jeszcze zapas regulacji:) 3 Quote
Kocham psy <3 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ma ktoś z was obrożę pół zaciskową firmy ami play? Bo napisane jest: 25-40cm, te 25cm to na najmniejszym obwodzie czy na najmniejszym obwodzie po zaciśnięciu obroży? ;/ Ma ktoś z was tą obrożę? Quote
Agnes Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dzięki!!! Trochę się boję tej małej szerokości. Potrzebuję jej do tropienia, a Drago czasem pociągnie na tyle mocno, że dosłownie za nim frunę (a lekka nie jestem :D ). Linka pewnie się nie zerwie, ale czy te łączenia dadzą radę? Wg Ciebie wytrzyma? Jeszcze jakbyś miała wątpliwości cyknełam zdjęcie po paru spacerach przy obecnej pogodzie :p Jak widać MAŁO się brudzi :) Quote
Illusion Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ślicznie wygląda :) Blanka i Dafi w świątecznym prezencie: obróżkach Kudłatego Artu:) Jednak teraz, jak suczydła noszą już obroże, widzę że z rozmiarem wszystko ok i jest jeszcze zapas regulacji:) Dzięki :). Twoim goldenkom też bardzo ładnie w tych obróżkach, od jakiegoś czasu właśnie te wzorki Kudłatego chodzą mi po głowie dla moich burków :D. Quote
olla1998 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Tak jak obiecałam Kiba i Ray w bellomani :) 3 Quote
nadira Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Jeszcze jakbyś miała wątpliwości cyknełam zdjęcie po paru spacerach przy obecnej pogodzie :P Jak widać MAŁO się brudzi :) Haha rzeczywiście- sterylnie czysta :D A tak serio to całkiem nieźle jak na takie traktowanie ;) Ja się zdecydowałam na Trixie ze wzgl. na szerokość- wszystkie smycze mamy 2,5cm i te 1,3cm raczej by mi nie pasowało :/ Pewnie będę żałowała, ale trudno. Się zobaczy, na razie czekam na przesyłkę Quote
Agnes Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ja dzisiaj pierwszy raz szlam na spacerze z ta tasma w reku. Jest waska ale grubsza od klasycznej tasmy. Dobrze lezy w dloni. Moglam dla porownania cyknac zdjecie klasycznej linki po takich spacerach haha. Koszmar :p Quote
Aleksandrossa Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Grey w swoich gwiazdkach ;) Jeszcze trochę za duże ale i tak cudnie wygląda <3 4 Quote
Kaja_1990 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Mam prośbę o opinię. Chciałabym kupić szelki codziennie dla psa - zastanawiam się między Hurttą Y-Harness a Hurttą Updated Y-Harness. Czy ktoś mógłby napisać, które z nich lepiej sprawdzają się w praktyce? Nie bardzo mogę wyłapać różnicę między nimi. Quote
Dioranne Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :) Quote
bou Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 o rety... 'zazdraszczam'! Moja molosina roboczo,na codzień, ma obrożę dla...źrebaków,czy cielaków...Wyjściowa jest inna,ale tez nie takie cudo.No,ale jak się ma szyjkę nad podgardlem - w rozmiarze 75 cm,to...nawet p.kleszczowe trzeba sztukować. :) Najlepsze jednak są szelki,bo...pasują! Dobrego Roku dla wszystkich elegantów i ich opiekunów.Pozdrowienia,M. Quote
Daredevil Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :) ja mam groszkową piankę :) mam nią batmany podszyte i jest na tyle żółta, że pasuje do nich ^^ Quote
marta1624 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :) Ja mam. I jest żółtawa ;) Quote
Vailet Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ja stałam przed wyborem- neopren groszkowy czy softshell mango, dopytałam sie kudlatego który bardziej wpada w żółty, i dostałam odpowiedz, ze mango, i jestem z niego bardzo zadowolona :) na początku byl bardzo soczysty, taki lekko wpadający w pomaranczowy, ale szybko stał sie najnormalniejszym żółtym :) Quote
Dioranne Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Kurcze, bo ja właśnie szukam jakiegoś żółtego podszycia pod tasiemkę 'superbohaterowie' z Kudłatego, waham się właśnie pomiędzy pianką 'groszek', a softshell 'mango'... I powiem Wam, że niewiele mi pomogłyście, haha. :P Quote
Vailet Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ja mam do super bohaterów mango :) na fb mogę Ci wysłać zdjęcie jak wygląda z tą tasiemka Quote
.Agata. Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Pianka groszek też jest normalnie żółta i nie różni się kolorystycznie od żółtych batmanów z tasiemki ;) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12346368_420929401438303_7984995891022430295_n.jpg?oh=fc13c7f6c74b373b33f02844707e7147&oe=571D1139 Quote
angineuuka Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Rozruszamy ten wateczek :D Ja, z sylwestrowego nie ogarniecia wyslalam swojego rogza z nitka z psem rodziny do Anglii :) takze ten.. gdzie najlepiej kupic rogza? :D Quote
Pepper-oni Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Angi a jaki rozmiar i kolor potrzebujesz? Quote
angineuuka Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 na westa/grzywacza. Kolor tak na prawde jest obojetny, byleby z nitka ;) Quote
Recommended Posts