Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam małą prośbę czy właściciele yorków, westów, shih-tzu itp wielkości piesków mogliby mi napisać jakie obwody szyi, klatki i długość grzbietu mają wasze psiaki? :)

Posted

Mam małą prośbę czy właściciele yorków, westów, shih-tzu itp wielkości piesków mogliby mi napisać jakie obwody szyi, klatki i długość grzbietu mają wasze psiaki? :)

Odezwij sie na fejsie :D pomierze=
Szyja na 27 bodajze
Posted

Ślicznie wygląda :)

Blanka i Dafi w świątecznym prezencie: obróżkach Kudłatego Artu:) Jednak teraz, jak suczydła noszą już obroże, widzę że z rozmiarem wszystko ok i jest jeszcze zapas regulacji:)

e7ffaea0c3017.jpg

• Upvote 3
Posted

Dzięki!!!

Trochę się boję tej małej szerokości. Potrzebuję jej do tropienia, a Drago czasem pociągnie na tyle mocno, że dosłownie za nim frunę (a lekka nie jestem :D ).  Linka pewnie się nie zerwie, ale czy te łączenia dadzą radę? Wg Ciebie wytrzyma?

Jeszcze jakbyś miała wątpliwości cyknełam zdjęcie po paru spacerach przy obecnej pogodzie :p

12431730_10205126526073637_865381080_n.j

12434470_10205126526113638_1808113793_n.

Jak widać MAŁO się brudzi :)

Posted

Ślicznie wygląda :)

Blanka i Dafi w świątecznym prezencie: obróżkach Kudłatego Artu:) Jednak teraz, jak suczydła noszą już obroże, widzę że z rozmiarem wszystko ok i jest jeszcze zapas regulacji:)

Dzięki :). Twoim goldenkom też bardzo ładnie w tych obróżkach, od jakiegoś czasu właśnie te wzorki Kudłatego chodzą mi po głowie dla moich burków :D.

Posted

Jeszcze jakbyś miała wątpliwości cyknełam zdjęcie po paru spacerach przy obecnej pogodzie :P

12431730_10205126526073637_865381080_n.j

Jak widać MAŁO się brudzi :)

Haha rzeczywiście- sterylnie czysta :D

A tak serio to całkiem nieźle jak na takie traktowanie ;) Ja się zdecydowałam na Trixie ze wzgl. na szerokość- wszystkie smycze mamy 2,5cm i te 1,3cm raczej by mi nie pasowało :/ Pewnie będę żałowała, ale trudno. Się zobaczy, na razie czekam na przesyłkę

Posted

Ja dzisiaj pierwszy raz szlam na spacerze z ta tasma w reku. Jest waska ale grubsza od klasycznej tasmy. Dobrze lezy w dloni.

Moglam dla porownania cyknac zdjecie klasycznej linki po takich spacerach haha. Koszmar :p

Posted

Mam prośbę o opinię. Chciałabym kupić szelki codziennie dla psa - zastanawiam się między Hurttą Y-Harness a Hurttą Updated Y-Harness. Czy ktoś mógłby napisać, które z nich lepiej sprawdzają się w praktyce? Nie bardzo mogę wyłapać różnicę między nimi.

Posted

Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :)

Posted

o rety... 'zazdraszczam'! Moja molosina roboczo,na codzień, ma obrożę dla...źrebaków,czy cielaków...Wyjściowa jest inna,ale tez nie takie cudo.No,ale jak się ma szyjkę nad podgardlem -  w rozmiarze 75 cm,to...nawet p.kleszczowe trzeba  sztukować. :) Najlepsze jednak są szelki,bo...pasują!

Dobrego Roku dla wszystkich elegantów i ich opiekunów.Pozdrowienia,M.

Posted

Słuchajcie, ma ktoś może podszycie z Kudłatego, pianka neoprenowa kolor groszek? Bo na zdjęciu na www wygląda on dość żółto, ale wolałabym się przekonać jak wygląda na prawdę. :P Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? :)

ja mam groszkową piankę :) mam nią batmany podszyte i jest na tyle żółta, że pasuje do nich ^^

Posted

Ja mam. I jest żółtawa ;)

Posted

Ja stałam przed wyborem- neopren groszkowy czy softshell mango, dopytałam sie kudlatego który bardziej wpada w żółty, i dostałam odpowiedz, ze mango, i jestem z niego bardzo zadowolona :) na początku byl bardzo soczysty, taki lekko wpadający w pomaranczowy, ale szybko stał sie najnormalniejszym żółtym :)

Posted

Kurcze, bo ja właśnie szukam jakiegoś żółtego podszycia pod tasiemkę 'superbohaterowie' z Kudłatego, waham się właśnie pomiędzy pianką 'groszek', a softshell 'mango'... I powiem Wam, że niewiele mi pomogłyście, haha. :P