razed_in_black Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 moim zdaniem moro będzie się z nią zlewać a fiolet na szarym będzie super wyglądał Quote
puchu Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 W fioletowym będzie jejładniej, ale napis z moro bardziej pasuje do jej charakteru ;) Quote
IZMADO Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='puchu']W fioletowym będzie jejładniej, ale napis z moro bardziej pasuje do jej charakteru ;)[/QUOTE] To weź obie :P Ja bym chyba nie mogła się zdecydować, bo jeśli kupowałabym SuperDoga, to tylko dlatego, że "przekaz" tej obroży pasowałby mi do psa. Współczuję wyboru ;) Quote
lucky23 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Czy ktoś z Was ma może te guardy w kształcie Y, i mógły zrobić zdjęcie? Quote
Paulina87 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Szelki easy walk i smycz od DS na goldenie siostry. niestety kiepskie zdjęcie postaram się zrobić lepsze. [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/707/hgnv.jpg/"][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/6987/hgnv.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Quote
Marchewkowy Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Nic ostatnio z obroży smyczy etc nie kupowałam i na Kielce prawdopodobnie też nie pojadę więc walka z nałogiem dalej trwa ;) Ale jestem bardzo zawiedziona ID holderem. Kupiłam jakiś czas temu ostatnio ubrałam psu pierwszy raz i po jednym dniu się rozleciał, odpadło razem z adresówką to pół kółko malutkie. Jeszcze żeby pies jakoś biegał po rkzakach, a tu zwykły spokojny spacerek... szkoda Quote
dog193 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 U nas całkiem nieźle się ID holdery sprawdzają, ale faktycznie to poł kółko ma tendencję do odginania się, ja kombinerkami to dodatkowo zacieśniam. Quote
a_niusia Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 u nas tez jeden id holder sie odczepial-wlasnie to polkolko. ale usunelam je i przyczepilam bezposrednio na kolko od adresowki. Quote
Marchewkowy Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Przy następnym będę wiedzieć ;) że trzeba uważać na to kółko. Quote
gops Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Przez id holder zgubiłam 2 adresówki , więcej nie kupie nie sprawdzają się. Quote
Fauka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 A my mamy ID holder ponad rok i żadnych problemów, nigdy nic nie odpadło :) Quote
omry Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Może ktoś inny wymyśli trwalszy zamiennik, bo to bardzo fajna sprawa jest, ale co z tego, skoro nietrwała. Quote
dog193 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Jak mówiłam - wystarczy kombinerkami zacieśnić i jest ok ;) Dla mnie to super sprawa, nie cierpię mieć adresówki przy karabińczyku ze smyczy ;) Quote
Marchewkowy Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) Mnie tak samo jak Tobie Omry pół kółko z adresówką odpadło. Też raczej już więcej nie kupię. Ale mam jeszcze jeden bo wtedy zamówiłam dwa. Przy tym drugim chyba przyczepię adresówkę bezpośrednio do taśmy a nie tego półkola. Edited November 8, 2013 by Marchewkowy Quote
omry Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='Marchewkowy']Mnie tak samo jak Tobie Omry kółko z adresówką odpadło. Też raczej już więcej nie kupię. Ale mam jeszcze jeden bo wtedy zamówiłam dwa. Przy tym drugim chyba przyczepię adresówkę bezpośrednio do taśmy a nie tego półkola.[/QUOTE] No Avril też teraz tak nosi i od kilku miesięcy jest okej. Odpinać się nie odpina, tylko właśnie to kółko jest nietrwałe. Quote
vege* Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='omry']No Avril też teraz tak nosi i od kilku miesięcy jest okej. Odpinać się nie odpina, tylko właśnie to kółko jest nietrwałe.[/QUOTE] Ja sobie sama zrobiłam ID holder i już śmiga ponad 1,5 roku :evil_lol: kółeczko mam zgrzewane od starych malutkich szelek Nuki, akurat się przydało :) Quote
Illusion Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Mam dwa IDholdery (już chyba z rok) i wszystko z nimi ok :). Quote
oliva Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='lucky23']Do agility lepsze norwegi, no nie?[/QUOTE] Do agility najlepsze jest nic, a jeśli już, to nie za szeroka, dobrze dopasowana obroża zatrzaskowa, która nie będzie się bimbać ani o nic haczyć. Moje co prawda kiedyś wystapiły na pokazach w norwegach ;) ale to wyjątkowo [IMG]http://nasze.dziemiany.net/wp-content/uploads/2013/05/Majowka-na-Kaszubach-7-610x406.jpg[/IMG] To co napisałam, dotyczy treningów, bo na zawodach pies nie może mieć na sobie nic, pies w obroży czy czymkolwiek jest dyskwalifikowany. Quote
Olson Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 ja jeden ID holder mam ponad rok, drugi co najmniej pół, trzeci ze dwa tygodnie. i wszystkie sprawdzają się naprawdę super. :) Quote
Illusion Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ah... ja i ten mój fart do hurtty :razz:. Nie wiem jak, ale po jednej stronie taśmy zmechaciła nam się rączka i wygląda o tak: [IMG]http://i.imgur.com/mZ9OJCj.jpg[/IMG] Quote
gato Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Mi się wydaje, że to od tego, że w norwegach to kółko jeździ sobie po rączce. Moje też są tam pomechacone ;) . Quote
Recommended Posts