Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Aleksandra95'][URL]http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-7FB54A62-799AF6C0/lidl_pl/hs.xsl/index_29424.htm[/URL] o tej kaczce mówisz ? :p też jestem ciekawa[/QUOTE] [quote name='Kashdog']Mnie też ten kurak zaintrygował, chyba będę musiała tam wpaść :lol:[/QUOTE] Ze zdjęcia wydaje mi się, że to może być coś podobnego do tej kaczki: [url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=8826[/url] Czyli trzyma się za sznurek i za dziób ciągnie, ale co to będzie okaże się jutro ;) [quote name='drzalka']Oo, a będą jeszcze przecenione ?, bo w moich okolicznych biedronkach już zostało po jednym lub dwa. Wahałam się żeby kupić i właśnie pojadę po niego. Boje że jak będę czekac to mi wykupią, a i tak sie opłaca bo na necie sa drązsze + przesyłka. Miałam kiedyś kupować ten 10 kg, ale stw że wezmę mniejszy najwyżej będę co 2 tyg przesypywać, ale zmieści mi się to szafki w kuchni :p Szkoda ze nie mają tych jeszcze mniejszych pojemników dla karmę dla kotów :)[/QUOTE] jeśli jest mało to mogą wykupić i nie będą mieli co przecenić, więc lepiej kupić teraz bo ta cena również jest dobra :) świetny jest też ten zestaw podróżny z tej serii. Ja mam w domu duże wiadro i mniejsze, żeby codziennie dużego nie otwierać. Te smycze z biedronki w tamtym roku chyba szybko się psuły ? i tak jak mówię u mnie po ok 2tygodniach były na przecenie po 10zł (cały karton był) Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Marta_Ares'] Te smycze z biedronki w tamtym roku chyba szybko się psuły ? i tak jak mówię u mnie po ok 2tygodniach były na przecenie po 10zł (cały karton był)[/QUOTE] u mnie były najpierw za 27 zł ( :diabloti: ) później za 20, do 10 nie przecenili :roll: ale za to piszczące zabawki i miski były po 3/4zł. Jutro chyba się przelecę po biedronkach i lidlach :grins: wczoraj byłam w biedronce ale nic już ciekawego nie było Quote
Aleksa. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ja mam ta smycz z biedronki z tamtego roku.;)używam ją tylko na pola z dala od ulicy jakby co, ale z jakieś 20 cm nie chce się wciągnąć już :p Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Marta_Ares']z lidla ciekawa może być ta wyciągana kaczka, ciekawe jak daleko lata (oglądałam kiedyś coś podobnego w zoologu, ale drogie było)[/QUOTE] eee wątpie zeby w ogóle latała hahah z lidla mnie nic nie zainteresowało ;) Dobrze że jest ten wątek bo bym nie wiedziała, muszę lecieć do biedronki i kupić jakieś zabawki bo wyglądają fajnie I chyba się skusze na jakiś pojemnik ale muszę pomacać, mam nadzieję że jeszcze coś będzie :P Quote
Naklejka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 A u mnie na drugi dzień już praktycznie nic nie ma, a na przeceny nigdy nie trafiłam... Smycz i tak kupię, bo czasem się przyda, a on jest mały więc szybko jej nie rozwali. Kiedyś też miałam taki automat z biedronki i długo wytrzymał, zepsuł go mój brat :eviltong: Następny zepsuł Jetsan, ale poprzedni pies (pseudo DON) też długo na nim chodził. Quote
monika15 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 wydaje mi się ze w tamtym roku smycze z biedry byly na takich cienkich linkach, a tym roku widze ze sa tasmówki;) ale na 100% nie jestem pewna jutro obejrze tego kurczaka i te pilke do rugby. moze jakies porzadne, bo jak ostatnio w biedro zapodali legowiska za 30zl to troche dziadostwo bylo.... Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ja legowisko z biedronki mam już ze 3 lata :grins: i trzyma się dzielnie mimo ostrych ząbków Quote
Culineo Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 maszynka ludzka nie weźmie ci w wiekszości psiego włosa :) Quote
Pestkaa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nie mam pojęcia jaką obróżkę dla mojego psa. czarne/ czerwone/pomarańczowe niezbyt wyglądają. takie kolorki jak tych szelek są dobrze widoczne, ale te szelki ro porażka ... rozciągają się ciągle same lub przy najlżejszym pociągnięciu. :roll:jakieś regulowane najlepiej, bo obwód szyi to 23/24, może jeszcze urośnie. czekam na wasze pomysły :) [IMG]http://i49.tinypic.com/rtpzk8.jpg[/IMG] Quote
evel Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Pestka, a może jakaś szmaragdowa obróżka? :) Quote
DomixX Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 A może turkusik albo właśnie neonka..? Ja miałam automata z biedronki, ale kupowany jak była 1 akcja z akcesoriami dla zwierząt w biedronce, chyba 4 czy 3lata temu i chodził 2 lata :) Jutro muszę obczaić kuraka i piłkę.. Quote
necianeta89 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ja ja właśnie chciałam lecieć kupić jutro smycz do lidla, ale biedronkę mam bliżej :diabloti: Ja ostatnio kupiłam smycz automatyczną z chińskiego za 15 zł i wytrzymała pół roku zrywy mojego matoła ;) Quote
rashelek Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 U nas taki chiński wytrzymał 2 spacery :diabloti: Jak już miałabym brać tego biedronkowego za 30zł to wolę iść kupić Hiltonowy, przynajmniej jakaś 'marka' ;) Quote
evel Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Przecież za 30zł można kupić używaną flexi, która posłuży na pewno dłużej niż to badziewie. Quote
drzalka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Marta_Ares'] jeśli jest mało to mogą wykupić i nie będą mieli co przecenić, więc lepiej kupić teraz bo ta cena również jest dobra :) świetny jest też ten zestaw podróżny z tej serii. Ja mam w domu duże wiadro i mniejsze, żeby codziennie dużego nie otwierać. [/QUOTE] Masz racje, w tej chwili mam wiadro plastikowe poczymś tam i zbieram się na fajny pojemnik chyba już tyle czasu ile mam psa. Może uda mi się wreszcie kupić :D Quote
motyleqq Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='evel']Przecież za 30zł można kupić używaną flexi, która posłuży na pewno dłużej niż to badziewie.[/QUOTE] to zależy jaką flexi, bo chyba mówisz o jakiejś małej... Quote
catie Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='motyleqq']to zależy jaką flexi, bo chyba mówisz o jakiejś małej...[/QUOTE] niekoniecznie ;) mi się udało wylicytować za nawet niższą cenę używaną flexi maxi (8m do 50kg) i już nam prawie rok służy Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='evel']Przecież za 30zł można kupić używaną flexi, która posłuży na pewno dłużej niż to badziewie.[/QUOTE] dokładnie ja za 30zł wylicytowałam nową smycz taśmę do 35kg (starsza wersja) często na dogo na bazarku są tańsze do 50kg Quote
evel Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nie są to jakieś wyjątki, trzeba śledzić serwisy ogłoszeniowe i bazarek ;) Quote
motyleqq Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ja nie lubię licytacji, na allegro patrzę tylko kup teraz :eviltong: Quote
rashelek Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ja ostatnio odkupiłam Flexi do 35kg na taśmie za 30zł ;) Także można, ale też nie zawsze się uda trafić na okazję. U mnie chińszczyzna wytrzymała 2 spacery, niewiele droższy Hilton rok. Ale to tak jak z tymi szelkami za 4zł, ja bym się nie odważyła, ale [U]każdy robi jak uważa[/U] ;D Quote
Pestkaa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='evel']Pestka, a może jakaś szmaragdowa obróżka? :smile:[/QUOTE] Dzięki, zamówię chyba jakąś miętową. A słuchajcie, jakieś szelki? Mocne, trwałe, żeby pies się nie wyślizgnął. I przy okazji atrakcyjne dla oka (i dla portfela) :) Przy uwzględnieniu specyficznej budowy charta. Myślałam nad szelkami norweskimi, ale myślę, że się wyślizgnie. Quote
anorektyczna.nerka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 A może takie guardy zabudowane? Taks takie robiła. Tego typu: [IMG]http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6258.jpg[/IMG] Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Byłam w biedronce i w ogóle nie ma nic totalnie niby są u góry plakietki z tymi rzeczami ale lady puste... to nie wiem czy już wszystko wykupione czy jeszcze nie wyłożyli... jutro jeszcze sprawdzę. Bo mam ochotę na jakąś zabawkę i ciekawi mnie ten pojemnik na psie akcesoria... widział go ktoś? pzdr Quote
Recommended Posts