Kamila Proc Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 :-([quote name='mtf zalesie']ja tez podniose i przy okazji poprosze o rozpowszechnianie watku o szydlowcu kolo radomia http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-konajace-zwierzeta-na-ulicach-drastyczne-zdjecia-172267/index23.html rzeczywiscie horror:-( Quote
anhata Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 a ja nie mam sily ogladac...mam kolejny cynk od kogos ze w lesie ciezrana sunia.. przynajmniej podbije psia dziewczyne Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 dostałam przedmioty d AnnyA na bazarek bardzo zmęczona już jestem dzisiejszym dniem złapał 4 szczenioczki i odstawiłam do schronu mały szczeniak mnie pogryzł:placz::placz::placz::placz: wizyta w schronie również była wyczerpująca:shake::shake::shake: w wolnej chwili wystawię bazarki Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. Ogłoszenia koty, ogłoszenia psy, ogłoszenia , konie ogłoszenia zwierzęta Ogłoszenia Najpewniej.pl - Pól mastifka pirenejska - Mastif Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
Piromanka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Lusiu, jeśli potrzebne jeszcze ogłoszenia, to chętnie pomogę. Myślę, ze warto byłoby tez wyróżnić Allegro. Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 chyba było wyróżnione tak myśle ciocia zuzlikowa robiła ona wie najlepiej Quote
Ammounie Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AnnaA']Wzięłam utrzymanie Lusi na swoje barki. Lusia ciągle bierze antybiotyk na kaszel. Jak skończy to zaszczepimy Lusię na wirusy i będzie komplet szczepień. Kupiłam też Lusi karmę. Apetyt ma wspaniały. Cieszę się bardzo, że nie ma konfliktów z moimi psami.[/QUOTE] Aniu, Jeszcze raz dziękuję za Twoją wspaniałą pomoc dla Lusi oraz przejęcie przez Ciebie kosztów leczenia i utrzymania Lusieńki :loveu: Cieszę się bardzo z dobrych wieści :loveu: Moc zdrowia dla Lusieńki oraz moc miłości dla Ciebie i wszystkich domowników Ola Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 zapraszam bardzo gorąco do odrostków za kratami szczeniaki starszaki z radomskiego schronu - Dogomania Forum Quote
Ammounie Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='lilith27']dostałam przedmioty d AnnyA na bazarek bardzo zmęczona już jestem dzisiejszym dniem złapał 4 szczenioczki i odstawiłam do schronu mały szczeniak mnie pogryzł:placz::placz::placz::placz: wizyta w schronie również była wyczerpująca:shake::shake::shake: w wolnej chwili wystawię bazarki[/QUOTE] Moc miłości, sił i zdrowia Lilith! Dziękuję za ogłoszenia! :loveu: Quote
Ammounie Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='anhata']Ammounie wplata dokonana....ale wyslalam na konto tekj pierwszej osoby co mi podalas....[/QUOTE] Anhata, Dziękuję za wsparcie suniek! :loveu:Wpłata dotarła! Chciałam Ci wysłać prywatne podziękowanie, ale masz zapchaną skrzynkę. Moc miłości Jak Kiki się czuje? Quote
anhata Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dobrze ze dotarla....niestety rzadko jestem na kompie.... Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Lusiu kochana nikt nie dzwoni?????? Quote
lilith27 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 czemu nikt nie chce pięknej Lusi Quote
AnnaA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Lusia pięknie chodzi na spacerki bez smyczy. Pilnuje sie bardzo. Zadomowiła sie na kanapie do tego stopnia, że dzisiaj warknęła na moją Korę gdy ta chciała na kanapę też się wdrapac. Pilnie szukamy dla niej DS bo niebezpiecznie się do mnie przywiązała. Quote
Piromanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Piromanka napisał(a):Lusiu, jeśli potrzebne jeszcze ogłoszenia, to chętnie pomogę. Myślę, ze warto byłoby tez wyróżnić Allegro. Ponawiam swoje pytanie. Czy potrzeba więcej ogłoszeń? Allegro by się też przydało. Quote
lilith27 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 piromanko lusiowe ogłoszenia zebrałam na stronie pierwszej w poście 2 allegro już się skończyło Quote
Piromanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ok. Widzę, ze ogłoszeń ma sporo. Szukamy sponsora na wyróżnienie Allegra. Quote
Ammounie Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Piromanka napisał(a):Ok. Widzę, ze ogłoszeń ma sporo. Szukamy sponsora na wyróżnienie Allegra. Piromanko, A u Twojego weta mogłabyś powiesić ogłoszenia? Quote
Piromanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ammounie napisał(a):Piromanko, A u Twojego weta mogłabyś powiesić ogłoszenia? Oczywiście,że mogę powiesić! Trzeba poprosić kogoś, żeby zrobił ładny plakat... Zaraz... Muszę sobie przypomnieć kto mógłby zrobić... Ps. Zaraz odpowiem na twoje PW. Quote
Ammounie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 lilith27 napisał(a):Isadorka izis Podpowiedzi Lilith..... bezcenne! :loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Piromanka napisał(a):Ponawiam swoje pytanie. Czy potrzeba więcej ogłoszeń? Allegro by się też przydało. Jedno allegro się skończyło,ale natychmiast zostało wznowione...jak zaczynam wystawiać,to przestaję jak się znajdzie domek lub opiekunowie sobie nie życzą...to jeszcze ma być 7dni(zawsze wystawiam na 14dni)...niestety nie jest wyróżnione... Mastif pirenejski_jak pirenejczyk_Łagodna LUSIA (801447040) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts