Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejone z wątku sunie z Jedlanki:

AnnaA napisał(a):
(...) Lusia się zaziębiła. Jak głupia lizała i gryzła śnieg a teraz kaszle. Daję jej aspirynę i mam nadzieje, że przejdzie. Mój Kaktus też tak miał, jak udało mu się wymknąc poza ogrodzenie i zabalowac kilka godzin na deszczu, śniegu i chłodzie. Lusia nie lubi gotowanych jarzynek z rosołu, nie lubi suchego chlebka /musi byc posmarowany i świeży/. Myślałam, że jest mniej wybredna i stąd może byc to jej wychudzenie.

Posted

Lusia zajęła kanapę. Moje psy ustąpiły bez gadania gorzej, bo wygląda na to, że ja też będę musiała ustąpic. Kaszel wyraznie ustępuje a apetyt wrócił. Jedyne zmartwienieto to, ze Lusia nie odstępuje mnie na krok - bardzo się do mnie przywiązała.

Posted

Aniu,

Cieszy mnie że Lusieńka już się dobrze czuje i że tak jej dobrze u Ciebie. Szkoda że nie na zawsze. :-( Potrzeba nam więcej takich Dogomaniackich Aniołów jak Ty. :loveu:

Posted

Z wątku Pyzuni:

AnnaA napisał(a):
(...) Lusia bardzo się do mnie przywiązała Ładnie komponuje się na kanapie, którą sobie zajęła nie pytając nikogo o zdanie. Dla kogoś kto kocha psy będzie naprawdę dobrym nabytkiem.

Posted

Ponieważ Lusia rano odmówiła jedzonka i znów kasłała pojechałam do weta. Okazało sie, że Lusia jest tylko przeziębiona /chyba się przegrzała w pierwszych dniach pobytu u mnie - za ciepło/. Po powrocie "wtrąbiła" swoje śniadanko i poszła spac. Lusia miała robioną analizę krwi tak, że diagnoza nie jest "w ciemno".