Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani,

Jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek. Trzymam kciuki za nasze sunie i wierzę że uda się na czas zebrać potrzebne fundusze i znaleźć najlepsze domki.

Pozdrawiam ciepło,

Ola

Posted

Czy ten tytuł Lsui nadal akutlany ? Bo wyczytałam na wątku ... Pyzy chyba kurcze ta sunia co jest u Piromanki i tam Ania pisała , że bierze na siebie utrzymanie Lusi :)

Lusia gdzie Twoje zdjęcia ?? ;)

Posted

Tak Ania napisała, że pieniądze które miałam dać jej na karmę powinnam przekazać na konto dziewczyn
ponieważ one nie mają na hotelik

jakie Ania ma jednak ostateczne stanowisko
powinna sie sama wypowiedzieć

Posted

Wzięłam utrzymanie Lusi na swoje barki. Lusia ciągle bierze antybiotyk na kaszel. Jak skończy to zaszczepimy Lusię na wirusy i będzie komplet szczepień. Kupiłam też Lusi karmę. Apetyt ma wspaniały. Cieszę się bardzo, że nie ma konfliktów z moimi psami.

Posted

[quote name='AnnaA']Wzięłam utrzymanie Lusi na swoje barki. Lusia ciągle bierze antybiotyk na kaszel. Jak skończy to zaszczepimy Lusię na wirusy i będzie komplet szczepień. Kupiłam też Lusi karmę. Apetyt ma wspaniały. Cieszę się bardzo, że nie ma konfliktów z moimi psami.[/QUOTE]

rozumiem......