Kinia1984 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 nawet nie wiesz jak sie ciesze:) a psiak na pewno odplaci ci bezinteresowna miloscia i przyjaznia:) Życze wam dlugich wspanialych lat razem:) Quote
Katarzyna_warszawa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ja równiez sie ciesze bardzo ze wszystko sie ułożyło :) I mam pytanko tak przegladałam to forum i tyle tu potrzebujacych psinek jest , chciała bym jakoś pomóc moge np wziac na DT jakąś mała suńke lub pieska który toleruje przedstawicieli swojej płci ( oczywiscie proponuje DT bezpłatnie ) lub też pomóc w jakiś inny sposób. Quote
Dora Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kurcze jak sie ciesze ze pies zostal u ciebie :) a co do sposobu, moze i drastyczny ale jezeli sa po tym efekty, to lepiej tak niz mial by zmienic wlascicielke :D Zycze szczescia we wpolnym zyciu !!!! Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Katarzyna_warszawa napisał(a):Witam ;) dobre wiesci Lucky zostaje u mnie :):):) znalazłam osobe która w razie mojego wyjazdu :) problem wycia rowiązałam troche w drastyczny sposób ale skuteczny - poprostu przez pare dni Lucky siedział podczas mojej nieobecnosci w luźnym kagańcu ( tak zeby oczywiście mogł sie wody napic i cos co prawda z trudnościa ale pochrupać ) i teraz juz jest spokuj - zrozumiał ze wyć nie wolno :) i juz nie demoluje :) myśle ze dotarło do niego ze bycie grzecznym i cierpliwym bardziej popłaca :) Tak wiec jesteśmy oboje szczesliwi :) Dziekuje wszystkim i za chec pomocy i za pare ostrzejszych słów dzieki którym sie otrząsnełam ( bo chyba przechodziłam jakies załamanie ;) ) Dzięki raz jeszcze i równierz chętnie służę pomoca jeśli ona tylko będzie w mojej mocy. BARDZO PODOBA MI SIE TWOJA POSTAWA..NIE TYLKO ZE WZGLEDU NA TO, ZE ZOSTAWILAŚ PSA W DOMKU...ALE TEZ ZE WZGLĘDU na to, ZE POTRAFILAS PRZYZNAC SIE DO BŁĘDU W MYŚLENIU I ROZUMOWANIU- I JESZCZE PODZIEKOWAŁAS OSOBOM(ktore potrafiły Cię "troche ostro potraktowac) ZA POMOC.....to bardzo chwalebne i moze sluzyc za przyklad dla niejednego zniechęconego klopotami z psem....Dziekuje za Twoją decyzje i pozdrawiam serdecznie:) Wkleisz nam kilka zdjęc swojego slicznego szczęściarza????:D Quote
AnnaA Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Bardzo, bardzo lubię takie szczęśliwe zakończenia! Quote
Awit Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja również bardzo się cieszę:-) Gratuluję mądrej decyzji. W chwilach gdy coś się dzieje z emocjami, dobrze jest nie podejmować żadnych zmian w życiu. Powodzenia na nowej szczęśliwej drodze dalszego życia!:-) Quote
kasiek12 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ha no i spełniło się moje życzenie, żeby Lucky czyli Szczęściarz znalazł dobry domek. Znalazł!! Najlepszy z możliwych, bo swój własny. Katarzyno gratuluję uporu i podjęcia dobrej decyzji!! Dobrej dla Ciebie i dla Luckiego, jestem pewna, że przeżyjecie razem dużo szczęśliwych chwil :) Quote
Recommended Posts