Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
no coz .... rozumiem sytuacje i wiem ze dziewczynie nie jest łatwo ,proponuje konkretna pomoc a nie pohukiwanie ( KARJO - Ty zreszta chyba inaczej nie umiesz ). Katarzyno jesli chcesz moge sie z Toba spotkac i spokojnie nie bede karzacym mieczem sparwiedliwosci , porozmawiamy ,zobacze psiaka , zastanowimy sie razem co mozna ewentualnie zrobic , a jesli Twoja decyzja jednak bedzie oddanie go , stane na głowie zeby pomoc znaleźć mu dobre miejsce. To tyle z mojej strony

ORPHA DZIEKUJĘ ZA PRZYBYCIE.
Tak jak juz pisałam wcześniej - razem wspólnymi siłami mozna wiele osiągnąc...

ps. orpha a kiedy Ty czas znajdziesz na to spotkanie?? :evil_lol:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
ORPHA DZIEKUJĘ ZA PRZYBYCIE.
Tak jak juz pisałam wcześniej - razem wspólnymi siłami mozna wiele osiągnąc...

ps. orpha a kiedy Ty czas znajdziesz na to spotkanie?? :evil_lol:

Obraczus jakos musze dac rade , uwazam ze to bedzie zdecydowanie bardziej efektywne i plizzz dajmy juz spokoj z namawianiem na sile , jesli ktos bedzie zdecydowany ze chce psa oddac bo nie daje rady to nie ma co na sile go namawiac bo nie bedzie to dobre ani dla tej osoby ani dla psa ani dla nas , nie bedzie szczescia i dobrej atmosfery jesli cos sie dzieje na sile

Posted

Dora napisał(a):
dziewczyny jak co to gdzies powinnam miec maila do Katarzyny, bo moze dziewczyna nie wchodzi juz tutaj i nie przeczyta postow

tak naprawde wcale bym sie jej nie dziwila , bo niektorzy za szeroko usta otworzyli , agresja sie niewiele wskora , cierpliwosc i spokoj czynia wiecej dobra niz krzyk

Posted

obraczus87 napisał(a):
orpha.... chmmm nie uważam, abym była agresywna w swojej wypowiedzi nawet w 1%.

Dobry pomysł z kontaktem mailowym.

Obraczus nie pisze o Tobie :)

Posted

wrecz przeciwnie bylas umiarkowana i wyważona

a do tych ,ktorzy pisza "skoro zdecydowalas sie na psa" pytanie - skad wiecie w jakis okolicznosciach pies trafil do tej dziewczyny ? moze wziela go sama , a moze ktos jej wcisnal w prezencie?
Karjo przystopuj troche bo to nie pierwszy watek na ktorym chcesz byc karzaca reka sprawiedliwosci i mentorem ....

Soryyy ale nie moglam sie powstrzymac , nie trawie ludzi agresywnych ...

Wrócmy do psiaka ..Dora jak bedziesz cos wiedziec daj mi znac prosze :)

Posted

myślę że podsuwanie pomysłów nic tu nie da :shake: musimy znaleźć psiakowi nowy domek :p
nie ma co warczeć na dziewczynę :angryy: bo nic ponad normę, ludzką i zwierzęcą też :shake: jest sama i ma taki zawód że wcale się nie dziwię że tak zdecydowała :p chwali się jej że szuka a nie won do schronu ;)

Posted

jolek68 napisał(a):
myślę że podsuwanie pomysłów nic tu nie da :shake: musimy znaleźć psiakowi nowy domek :p
nie ma co warczeć na dziewczynę :angryy: bo nic ponad normę, ludzką i zwierzęcą też :shake: jest sama i ma taki zawód że wcale się nie dziwię że tak zdecydowała :p chwali się jej że szuka a nie won do schronu ;)

otóż to !!!!

Posted

Orpha, przesadzasz...
Duzo latwiej byloby cos wymyslic, przy wspolpracy dziewczyny.
Chocby najpierw troche ogarnac psa, wychowac go, wypracowac w miare spokojne zostawanie.
Tym bardziej, ze akurat Wawa dosc niezle zaopatrzona w milosnikow zaprzegowcow.

Posted

karjo2 napisał(a):
Orpha, przesadzasz...
Duzo latwiej byloby cos wymyslic, przy wspolpracy dziewczyny.
Chocby najpierw troche ogarnac psa, wychowac go, wypracowac w miare spokojne zostawanie.
Tym bardziej, ze akurat Wawa dosc niezle zaopatrzona w milosnikow zaprzegowcow.

Karjo i od tego trzeba bylo zaczac w spokojnym tonie , ktos kto nie zna forum i jego uczestnikow po takim ataku najzwyczajnie sie wycofa i diabli wiedza co sam zrobi. Trzeba bylo dac konkretna propozycje a dopiero gdyby sie okazalo ze dziewczyna jest nieodpowiedzialna albo nie chce nic zrobic wyrazic dobitnie swoje zdanie. Nie lubie atakowania odrazu , efekt jest tylko taki , ze dziewczyna zniknela z forum i nie wiadomo co z psem
Wysunelam propozycje wydaje mi sie konkretna i gdyby tak bylo od poczatku moze by cos z tego wyszlo? Nie wiem czy sie ze mna zgodzisz czy nie ,ale takie jest moje zdanie...

Posted

Pies jest jeszcze u Kasi ale w sobote ma jechac z nim do osob ktore sa zainteresowane jego adopcja i tak sobie pomyslalam ze moze Orpha, jakby miala czas, pojechalaby z nia zeby pomoc dziewczynie dobrze ocenic nowy dom.