obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczko a gdzie dokładnie mieszkasz?? Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):Owieczko a gdzie dokładnie mieszkasz?? Dokładnie to są okolice Nowego Miasta nad Pilicą :roll: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nikt nie podał dokładnej kwoty jaka przeslę.. ale zadeklarowali się: - Amelka - prosba o wysłanie nr konta na [email protected]) - Kinia 1984 - a dokłądniej Jej koleżanka spoza dogo - Spajkus74 - Monika z Katowic - Aska Axelowa - Ja - jako przedstawicielka Kundelkowej Skarbonki Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczka napisał(a):Dokładnie to są okolice Nowego Miasta nad Pilicą :roll: Acha.. wiem, gdzie to jest... chmmm ja moge Ci podwieźc do pracy kołdre - nie wiem czy kołdra Ci się przyda... tylko czy przywieźc można TYLKO w godzinach Twojej pracy?? Quote
PapryczkaChili Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczko, jak pracujesz w Warszawie to ja Ci to osobiście podrzucę - wolę tą kasę za przesyłkę przeznaczyc na jedzonko. Tylko musisz mi napisac jakie witaminki, jaka karma - bo się nie znam na dużych psiakach i na ich potrzebach. Kocy niestety nie mam... :( jak znajdę jakiś i uda mi się kupic to tak zrobię. i powiedz jaki kołnierz? jakiej wielkości - może uda mi się kupic. Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 PapryczkaChili napisał(a):Owieczko, jak pracujesz w Warszawie to ja Ci to osobiście podrzucę - wolę tą kasę za przesyłkę przeznaczyc na jedzonko. Tylko musisz mi napisac jakie witaminki, jaka karma - bo się nie znam na dużych psiakach i na ich potrzebach. Kocy niestety nie mam... :( jak znajdę jakiś i uda mi się kupic to tak zrobię. i powiedz jaki kołnierz? jakiej wielkości - może uda mi się kupic. Papryczko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz?? Może byc podrzuciła Ci kołdre dla psiaka.. to przy okazji byś ją zabrała ?? :oops: Quote
PapryczkaChili Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):Papryczko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz?? Może byc podrzuciła Ci kołdre dla psiaka.. to przy okazji byś ją zabrała ?? :oops: ja pracuję na Czerskiej a póki co - ale to się pewnie zmieni w ciągu najbliższych dni - mieszkam na Gocławiu koło Promenady. A później będę w centrum koło palmy :) Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 PapryczkaChili napisał(a):ja pracuję na Czerskiej a póki co - ale to się pewnie zmieni w ciągu najbliższych dni - mieszkam na Gocławiu koło Promenady. A później będę w centrum koło palmy :) chmmm to jakby coś to daj znac kiedy będziesz jechać zawieźć rzeczy.. Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczko - Kundelkowa Skarbonka jest w stanie przelac na Twoje konto 100 zł ;) Quote
PapryczkaChili Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):chmmm to jakby coś to daj znac kiedy będziesz jechać zawieźć rzeczy.. Już napisałam owieczce, ze najprawdopdobniej w środę - dam znac, bo mam teraz życie na wariackich papierach i jeszcze nie wiem, co będzie jutro ;) Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):Acha.. wiem, gdzie to jest... chmmm ja moge Ci podwieźc do pracy kołdre - nie wiem czy kołdra Ci się przyda... tylko czy przywieźc można TYLKO w godzinach Twojej pracy?? Koładra sia bardzo przyda bo jest już zimno nocami a tam gdzie jest Guaro nie ma ogrzewania :shake:, on taki chudzieńki że nie ma bardzo co grzac tych jego kosteczek :-( Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczko - a w jakich godzinach pracujesz?? Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Z małym uzupełnieniem ( dziekuje obraczus87 za zrobienie listy) zadeklarowali się: - Amelka - prosba o wysłanie nr konta na [email protected]) - papryczkaChili - przywiezie osobiście - Kinia 1984 - a dokłądniej Jej koleżanka spoza dogo - Spajkus74 - Laura1108 - Monika z Katowic - Aska Axelowa - obraczus87 - jako przedstawicielka Kundelkowej Skarbonki Chyba do wszystkich wysłałam nr konta :oops: jesli nie to prosze pisac , dzwonic itp. Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):Owieczko - a w jakich godzinach pracujesz?? Ja pracuje w godzinach 8 - 16 Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Chmmm myslę jakby tu rozwiązac ten problem.. ja w tych samych godzinach pracuję.. ;/ Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 PapryczkaChili napisał(a):Owieczko, jak pracujesz w Warszawie to ja Ci to osobiście podrzucę - wolę tą kasę za przesyłkę przeznaczyc na jedzonko. Tylko musisz mi napisac jakie witaminki, jaka karma - bo się nie znam na dużych psiakach i na ich potrzebach. Kocy niestety nie mam... :( jak znajdę jakiś i uda mi się kupic to tak zrobię. i powiedz jaki kołnierz? jakiej wielkości - może uda mi się kupic. Jedzonko dla Guarcia to jak uwazasz, czy to beda puszki, czy suche, czy jakies mięsko , makaron itp. On teraz musi nabrac masy i siły jak najszybciej. Jesli witaminy to mogą być dla psów dorosłych ( najlepiej dużych ras) albo dla rekonwalescentów. Guaro ma bardzo wyniszczony organizm :shake: Z kołnierzem nie moge czekać ani dnia dłużej, wiec albo pożycze z kliniki albo kupię. Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):Chmmm myslę jakby tu rozwiązac ten problem.. ja w tych samych godzinach pracuję.. ;/ A gdzie pracujesz dokładnie ?? Ulica ? Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczka napisał(a):A gdzie pracujesz dokładnie ?? Ulica ? Pracuje na Ochocie - koło Hali Banacha. A Mieszkam koło Galerii Mokotów. Quote
Amelka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hej Owieczko obiecałam wysłac w weekend, a nie wysłałam bo w końcu nie wiedziałam na czym stanęło tzn czy zbieracie na twoje konto czy na kliniki. Wyślę kasę dziś na konto które podałaś. Pozdrawiam PS A jak pracujesz na SGGW to nie dostaniesz jakiejś zniżkiu lekarzy? Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Amelka napisał(a):Hej Owieczko obiecałam wysłac w weekend, a nie wysłałam bo w końcu nie wiedziałam na czym stanęło tzn czy zbieracie na twoje konto czy na kliniki. Wyślę kasę dziś na konto które podałaś. Pozdrawiam PS A jak pracujesz na SGGW to nie dostaniesz jakiejś zniżkiu lekarzy? Niestety nie :shake:. Tu klinika ma swoje prawa ( dla mnie bardzo dziwne) Kiedys podobno wszyscy pracownicy mieli jakieś zniżki , teraz tylko pracownicy kliniki ( i to też nie wszyscy ) Nawet jak chciałam wykastrować koty , dzikie , bezdomne ale żyjace na terenie SGGW to ceny normalne jak dla każdego :roll: Quote
spajkus74 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 witam , ja jutro rano wysle 200 zl zebym je wyslala przelewem przez bank to potrzebuje konto do przelewow z zagranicy i swift , chyba ze wolisz , moge wyslac przez money gram , wtedy potrzebuje dokladny adres i nr tel by podac numer do odb kaski I powinnas sie dowiedziec ile kosztuje doba w klinice dla pieska Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 spajkus74 napisał(a):witam , ja jutro rano wysle 200 zl zebym je wyslala przelewem przez bank to potrzebuje konto do przelewow z zagranicy i swift , chyba ze wolisz , moge wyslac przez money gram , wtedy potrzebuje dokladny adres i nr tel by podac numer do odb kaski I powinnas sie dowiedziec ile kosztuje doba w klinice dla pieska Matko kochana jakie to skomplikowane :-o Na konsultacje umówiłam się na jutro rano, więc psina przyjedzie ze mną do pracy. Nie wiem tylko czy będę musiała zapłacić za jego pobyt w klinice i na ile on zostanie. Jutro wszystko będe wiedziała, co i ile kosztuje. Trzymajcie kciuki Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Owieczko - jaka trasa wracasz do domku?? Warto by było abys zabrała ta kołdre... Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Chyba, że mozna ja zostawic u Ciebie w pracy - jakiemus strozowi czy komukolwiek.. Quote
Owieczka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):Chyba, że mozna ja zostawic u Ciebie w pracy - jakiemus strozowi czy komukolwiek.. Trasa: Piaseczno - Tarczyn - Nowe Miasto Niestety tu raczej nikogo nie ma. Chyba że w Klinice Małych Zwierząt w recepcji z karteczką " dla Olga Szaluś" to moja zaprzyjaźniona pani dr. :lol: Quote
Recommended Posts