Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owieczka napisał(a):
Dokładnie to są okolice Nowego Miasta nad Pilicą :roll:

Acha.. wiem, gdzie to jest... chmmm
ja moge Ci podwieźc do pracy kołdre - nie wiem czy kołdra Ci się przyda... tylko czy przywieźc można TYLKO w godzinach Twojej pracy??

Posted

Owieczko, jak pracujesz w Warszawie to ja Ci to osobiście podrzucę - wolę tą kasę za przesyłkę przeznaczyc na jedzonko. Tylko musisz mi napisac jakie witaminki, jaka karma - bo się nie znam na dużych psiakach i na ich potrzebach. Kocy niestety nie mam... :( jak znajdę jakiś i uda mi się kupic to tak zrobię. i powiedz jaki kołnierz? jakiej wielkości - może uda mi się kupic.

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
Owieczko, jak pracujesz w Warszawie to ja Ci to osobiście podrzucę - wolę tą kasę za przesyłkę przeznaczyc na jedzonko. Tylko musisz mi napisac jakie witaminki, jaka karma - bo się nie znam na dużych psiakach i na ich potrzebach. Kocy niestety nie mam... :( jak znajdę jakiś i uda mi się kupic to tak zrobię. i powiedz jaki kołnierz? jakiej wielkości - może uda mi się kupic.

Papryczko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz?? Może byc podrzuciła Ci kołdre dla psiaka.. to przy okazji byś ją zabrała ?? :oops:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Papryczko - a w jakiej dzielnicy mieszkasz?? Może byc podrzuciła Ci kołdre dla psiaka.. to przy okazji byś ją zabrała ?? :oops:

ja pracuję na Czerskiej a póki co - ale to się pewnie zmieni w ciągu najbliższych dni - mieszkam na Gocławiu koło Promenady. A później będę w centrum koło palmy :)

Posted

ja pracuję na Czerskiej a póki co - ale to się pewnie zmieni w ciągu najbliższych dni - mieszkam na Gocławiu koło Promenady. A później będę w centrum koło palmy :)

chmmm to jakby coś to daj znac kiedy będziesz jechać zawieźć rzeczy..

Posted

obraczus87 napisał(a):
chmmm to jakby coś to daj znac kiedy będziesz jechać zawieźć rzeczy..

Już napisałam owieczce, ze najprawdopdobniej w środę - dam znac, bo mam teraz życie na wariackich papierach i jeszcze nie wiem, co będzie jutro ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Acha.. wiem, gdzie to jest... chmmm
ja moge Ci podwieźc do pracy kołdre - nie wiem czy kołdra Ci się przyda... tylko czy przywieźc można TYLKO w godzinach Twojej pracy??

Koładra sia bardzo przyda bo jest już zimno nocami a tam gdzie jest Guaro nie ma ogrzewania :shake:, on taki chudzieńki że nie ma bardzo co grzac tych jego kosteczek :-(

Posted

Z małym uzupełnieniem ( dziekuje obraczus87 za zrobienie listy)

zadeklarowali się:

- Amelka - prosba o wysłanie nr konta na [email protected])
- papryczkaChili - przywiezie osobiście
- Kinia 1984 - a dokłądniej Jej koleżanka spoza dogo
- Spajkus74
- Laura1108
- Monika z Katowic
- Aska Axelowa
- obraczus87 - jako przedstawicielka Kundelkowej Skarbonki

Chyba do wszystkich wysłałam nr konta :oops: jesli nie to prosze pisac , dzwonic itp.

Posted

Jedzonko dla Guarcia to jak uwazasz, czy to beda puszki, czy suche, czy jakies mięsko , makaron itp. On teraz musi nabrac masy i siły jak najszybciej. Jesli witaminy to mogą być dla psów dorosłych ( najlepiej dużych ras) albo dla rekonwalescentów. Guaro ma bardzo wyniszczony organizm :shake:
Z kołnierzem nie moge czekać ani dnia dłużej, wiec albo pożycze z kliniki albo kupię.

Posted

Hej
Owieczko obiecałam wysłac w weekend, a nie wysłałam bo w końcu nie wiedziałam na czym stanęło tzn czy zbieracie na twoje konto czy na kliniki. Wyślę kasę dziś na konto które podałaś.
Pozdrawiam
PS
A jak pracujesz na SGGW to nie dostaniesz jakiejś zniżkiu lekarzy?

Posted

Amelka napisał(a):
Hej
Owieczko obiecałam wysłac w weekend, a nie wysłałam bo w końcu nie wiedziałam na czym stanęło tzn czy zbieracie na twoje konto czy na kliniki. Wyślę kasę dziś na konto które podałaś.
Pozdrawiam
PS
A jak pracujesz na SGGW to nie dostaniesz jakiejś zniżkiu lekarzy?

Niestety nie :shake:. Tu klinika ma swoje prawa ( dla mnie bardzo dziwne) Kiedys podobno wszyscy pracownicy mieli jakieś zniżki , teraz tylko pracownicy kliniki ( i to też nie wszyscy )
Nawet jak chciałam wykastrować koty , dzikie , bezdomne ale żyjace na terenie SGGW to ceny normalne jak dla każdego :roll:

Posted

witam , ja jutro rano wysle 200 zl
zebym je wyslala przelewem przez bank to potrzebuje konto do przelewow z zagranicy i swift , chyba ze wolisz , moge wyslac przez money gram , wtedy potrzebuje dokladny adres i nr tel by podac numer do odb kaski
I powinnas sie dowiedziec ile kosztuje doba w klinice dla pieska

Posted

spajkus74 napisał(a):
witam , ja jutro rano wysle 200 zl
zebym je wyslala przelewem przez bank to potrzebuje konto do przelewow z zagranicy i swift , chyba ze wolisz , moge wyslac przez money gram , wtedy potrzebuje dokladny adres i nr tel by podac numer do odb kaski
I powinnas sie dowiedziec ile kosztuje doba w klinice dla pieska

Matko kochana jakie to skomplikowane :-o

Na konsultacje umówiłam się na jutro rano, więc psina przyjedzie ze mną do pracy. Nie wiem tylko czy będę musiała zapłacić za jego pobyt w klinice i na ile on zostanie. Jutro wszystko będe wiedziała, co i ile kosztuje.
Trzymajcie kciuki

Posted

obraczus87 napisał(a):
Chyba, że mozna ja zostawic u Ciebie w pracy - jakiemus strozowi czy komukolwiek..

Trasa: Piaseczno - Tarczyn - Nowe Miasto

Niestety tu raczej nikogo nie ma. Chyba że w Klinice Małych Zwierząt w recepcji z karteczką " dla Olga Szaluś" to moja zaprzyjaźniona pani dr. :lol: