Owieczka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Robie rachunek sumienia i wychodzi mi : Pieniędzy zostało 151,40 Aska Axelowa wpłaciła na Guarcia + 70 zł :multi: co daje nam sumę = 221,40 zł wydatki w klinice - 125 zł Zostaje : 96,40 zł Jeśli się pomyliłam to mnie poprawcie :oops: Quote
Owieczka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 carolinascotties napisał(a):ale aq.dest -to woda destylowana glicerini -gliceryna.... ze tez pozostale nazwy sa skrotami napisane...ehh... pewnie nie ma czegos innego...:-( a nie mozna ukrecic czegos o podobnym dzialaniu i innym skladzie? Kurcze, pani w aptece mówiła o jednym składniku i że nie ma w hurtowniach i że go juz nie produkują ale nie pamietam o którym mówiła :oops: Jak pytałam o zamiennik , to powiedziała, ze nie mozna dawać zamienników do robionego leku :shake: Najważniejsze, że Guarciowi się to jednak goi i bez tego płynu, ja jednak postaram się dowiedzieć o dokładne nazwy tych składników ( może jakiemuś innemu biedakowi się taki cód-płyn przyda ;) ) Quote
Owieczka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Monika z Katowic dziękuję za czekoladę :eviltong: ale czym sobie na nią zaśłużyłam :oops: Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kochana Owieczko! To Twoje psiaki dały Ci czekoladę za to wszystko, co dla nich robisz... :Rose: Ja jestem tylko posłańcem. ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Poproszę cichutko - NIECH Z GUARO NIE BĘDZIE TAK, JAK Z MISIEM!:bigcry:Napiszcie coś Misiowi. Jego już nie ma, niczego od Was nie potrzebuje - proszę napiszcie mu tylko: "Żegnaj Misiu!":bigcry::bigcry::bigcry: Staruszek N.N. Niech świat wie, że żył tu i Miś Quote
Owieczka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Guarciulek bardzo serdecznie Was pozdrawia :loveu: Psina czuje się już prawie znakomicie, gania, skacze, apetyt dopisuje. Rany jak narazie ładnie się "zalewają" ( ciągniemy ten nieszczęsny antybiotyk :roll: ) Mamy nawet pomoc spoza dogo :multi: pozdrwawiamy Cię Andrzeju i trzymamy kciuki za Twoją psinkę. Quote
Ciencienia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mam pytanko, jak wygląda sprawa kastracji? Quote
Owieczka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Ciencienia']Mam pytanko, jak wygląda sprawa kastracji?[/QUOTE] No właśnie :roll: kastrowac będziemy jak Guarcio już bedzie zaleczony ( skonczymy antybiotyk ) na wizycie kontrolnej ustalę termin kastracji i będe cos więcej wiedziała o kosztach. Staram się wykombinować , żeby było jak najtaniej ale nie wiem czy mi sie to uda. :shake: Więc jeśli ktoś ma jakieś kontakty to bardzo chętnie skorzystamy :oops: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Owieczka']No właśnie :roll: kastrowac będziemy jak Guarcio już bedzie zaleczony ( skonczymy antybiotyk ) na wizycie kontrolnej ustalę termin kastracji i będe cos więcej wiedziała o kosztach. Staram się wykombinować , żeby było jak najtaniej ale nie wiem czy mi sie to uda. :shake: Więc jeśli ktoś ma jakieś kontakty to bardzo chętnie skorzystamy :oops:[/QUOTE] Moja znajoma studiuje na SGGW (przypadkiem dowiedziałam sie o tym w ndz). Powiedziała, że w Klinice Dla Małych zwierząt ma 50% zniżki... Ale wtedy w trakcie jej zajęć musiałaby sie odbyc wizyta albo może by z Toba pogadała Owieczko.. fajnie by było, gdyby te 50% obejmowało równiez kastrację.. Quote
Owieczka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='obraczus87']Moja kol. studiuje na SGGW. Powiedziała, że w Klinice Małych zwierząt ma 50% zniżki...[/QUOTE] Podaj mi prosze do niej namiary na PW, może sie uda :razz: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Owieczka']Podaj mi prosze do niej namiary na PW, może sie uda :razz:[/QUOTE] musze je zdobyć najpierw, ale to kwestia myslę jakiejś godzinki :) Quote
Owieczka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='obraczus87']Moja znajoma studiuje na SGGW (przypadkiem dowiedziałam sie o tym w ndz). Powiedziała, że w Klinice Dla Małych zwierząt ma 50% zniżki... Ale wtedy w trakcie jej zajęć musiałaby sie odbyc wizyta albo może by z Toba pogadała Owieczko.. fajnie by było, gdyby te 50% obejmowało równiez kastrację..[/QUOTE] Za wizyty i tak przecież nie płacimy a na wizytę kontrolną i tak musze go tu przywieźć do naszej pani dr. ( która też kombinuje jak by tu po kosztach zrobić ;)) chodzi o sam zabieg kastaracji :roll: żeby go zrobić po jak najmniejszych kosztach. Ja jeszcze będę pytała wszędzie, może ktoś ma talony albo wtyki ?? :cool3: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Owieczka']Za wizyty i tak przecież nie płacimy a na wizytę kontrolną i tak musze go tu przywieźć do naszej pani dr. ( która też kombinuje jak by tu po kosztach zrobić ;)) chodzi o sam zabieg kastaracji :roll: żeby go zrobić po jak najmniejszych kosztach. Ja jeszcze będę pytała wszędzie, może ktoś ma talony albo wtyki ?? :cool3:[/QUOTE] poczekajmy aż dorwę numer tej znajomej. Wtedy wszystko się wyjaśni :) Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rozmawiałam z Karoliną. Powiedziala, że dopyta sie czy na kastrację ma znizke i da mi znać :) Quote
chita Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='obraczus87']Rozmawiałam z Karoliną. Powiedziala, że dopyta sie czy na kastrację ma znizke i da mi znać :) oby sie udalo:lol:Guarulka trzeba pozbawic tego i owego:p a tutaj maly offtop:oops:potrzebna kazda zl psiak ma 10 dni..:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/troll-mamy-10-dni-potem-eutanazja-uratuj-zycie-deklaracje-nawet-5-zl-172501/ Quote
Ciencienia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Pytam o kastrację, bo parę tygodni temu wstawiłam do kolejki na sterylkę suczkę Dobkę, ale ona znalazla domek i Cioteczki z Fundacji dla Dobków zapłaciły za ciachnięcie przed wydaniem jej noej właścicielce. Po tym wszystkim poinformowałam dziewczyny ze sterylkowej stronki, ale też zapytałam, czy w to miejsce można ( wstawiłam wasz wątek ) wykastrowac psiaka? Dlatego pytam jak sprawy się mają, bo jesli one się zgodzą, to można go wykastrować, FV wystawić na AFN i oni zwrócą kaskę. Trzeba to domówić :) Quote
chita Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Ciencienia']Pytam o kastrację, bo parę tygodni temu wstawiłam do kolejki na sterylkę suczkę Dobkę, ale ona znalazla domek i Cioteczki z Fundacji dla Dobków zapłaciły za ciachnięcie przed wydaniem jej noej właścicielce. Po tym wszystkim poinformowałam dziewczyny ze sterylkowej stronki, ale też zapytałam, czy w to miejsce można ( wstawiłam wasz wątek ) wykastrowac psiaka? Dlatego pytam jak sprawy się mają, bo jesli one się zgodzą, to można go wykastrować, FV wystawić na AFN i oni zwrócą kaskę. Trzeba to domówić :)[/QUOTE] na sterylkowym chyba beda ciachane tylko suki, aina musi dopracowac szczegoly ale takie bylo zalozenie bo suki bardziej zagrozone a do tego dochodza aborcyjne:shake: dlatego super jakby byla znizka bo mysle ze razem uda nam sie cos uzbierac:lol: Quote
obraczus87 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Najpierw poczekajmy czy moja Karolina ma zniżkę 50% na kastracje. Jeśli ma jakąkolwiek zniżke, to wtedy warto połączyć pomoc dziewczyn ze zwrotem kosztów ze znizką :) Quote
Owieczka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 no to wkleje najnowsze zdjęcia Guarcia :loveu: Łasuch z niego straszny... tuczy się ładnie :eviltong: Ze szczeniakami sie bawi i wariuje na podwórku a że jest ciemno to nie mam jak zrobic fotek :shake: Ślicznie siada i daje łape na komendę :loveu: a tu czeka na zastrzyk i jedzonko akurat fafle mu się podwineły i śmiesznie wygląda :eviltong: Quote
Owieczka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 :Rose::Rose: Monika z Katowic - dziękujemy za wpłatę i drugą paczuszkę dla Guarciula :sweetCyb: Zobaczcie jakie wspaniałości , ile jedzenia :Cool!: Guarcio dostał : kocyk, dwa ręczniczki, paczuszkę suchej karmy, 4 paczki makaronu, paczuszke ryżu i herbatkę cytrynową która powedruje do pani dr , techniczki i pana Macka z kliniki z podziekowaniem :loveu: Bardzo , bardzo , bardzo DZIEKUJEMY :buzi: A ja niewiele mysląc wstawiłam odrazu rużuś do gara z marcheweczką i skwareczkami Ładnie pachniało :eviltong: Quote
chita Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Super prezenty:loveu::multi: Owieczka masz swietne stadko żebracze:loveu::lol: Quote
Recommended Posts