Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraz zrobie porządki w pierwszym poście i na allegro tylko obrobię zdjęcia i ogane papierologię w pracy.
Cierpliwości kochane cioteczki zaraz Guarcik sie pokaże !!!

Posted

[quote name='obraczus87']Owieczko umieść w 1 poście linki do ogłoszeń, które zrobiła Marinkaa.
Mówisz i masz ! :D

A teraz chwila prawdy o zębach Guarciula... :(

Możemy sie tylko domyślać czemu ma tak zniszczone zęby :( Pani dr. powiedziała że wyglądaja jak by Guarcik gryzł metalowe pręty albo coś w tym stylu. Może był zamkniety i chciał się wydostać...? Do tego niedożywienie i mamy efekt.
Dwa lub trzy sa na pewno do wyrwania reszta nie wiem - wyjdzie w praniu :(

Posted

O Boziu... te zęby sa w tragicznym stanie..... Owieczko zmień tytuł watku który zachęci do wchodzenia nowych ludzi. Napisz w 1 poście równiez na samym poczatku, że jego zęby trzeba jak najszybciej wyrwac i wyleczyć :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
O Boziu... te zęby sa w tragicznym stanie..... Owieczko zmień tytuł watku który zachęci do wchodzenia nowych ludzi. Napisz w 1 poście równiez na samym poczatku, że jego zęby trzeba jak najszybciej wyrwac i wyleczyć :(

Pozmieniałam ale nie wiem czy dobrze , jeśli nie to cos podpowiedz- poprawię :)

Posted

Ja bym jeszcze na samym początkunapisała wielkimi wołami , że puilnie kasa na leczenie zębów. Tak żeby jak ktos wejdzie od razu wiedział, że kasa jest potrzebna. A potem cała historia Guaro i na koncu info równiez o ząbkach.

OWieczko podpytaj pania dr ile wyniesie wyrwanie Mu tych zębów. Najlepiej sie zbiera kase mając orientacyjne sumy :(

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
dziewczyny, czy Guaro nadaje się do adopcji? bo teraz kwestia tych ząbków wyszła... biedactwo :(

Ja mysle, że do adopcji może pójść gdy będa wyrwane te 3 ząbki. Ale ogłoszenia dobrze by było gdyby miał. Jak ludzie będą rozsądni to poczekaja.

Posted

dziewczyny, czy Guaro nadaje się do adopcji? bo teraz kwestia tych ząbków wyszła... biedactwo :(

Guarcio jest jak najbardziej do adopcji. Zęby ma tylko do wyrwania bo się ropnie porobiły i jest stan zapalny. On bedzie jadł i gryzł normalnie. Reszta zębów jest bardzo ładna. :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
SUPER :)

zapytaj o koszta itd, a wtedy weźmiemy sie za szukanie kasy na leczenie piesiorka :) w koncu mam nadzieję, że niedługo znajdzie sie ten domek dla Niego.

Normalnie Guarcik porwał moje serducho całkowicie i nie chceiałabym się z nim rozstawać ale mierzmy siły na zamiary... :( Teraz moja stara Belutka mi podupadła na zdrowiu i szykują się większe wydatki :(
a poza tym to Guarcik zasługuje na wspaniały dom ( najlepiej z dziećmi ) gdzie wszyscy sie będa tylko nim zajmować i będzie ich oczkziem w głowie... Tak bardzo bym tego chciała :(

Posted

Owieczka napisał(a):
Normalnie Guarcik porwał moje serducho całkowicie i nie chceiałabym się z nim rozstawać ale mierzmy siły na zamiary... :( Teraz moja stara Belutka mi podupadła na zdrowiu i szykują się większe wydatki :(
a poza tym to Guarcik zasługuje na wspaniały dom ( najlepiej z dziećmi ) gdzie wszyscy sie będa tylko nim zajmować i będzie ich oczkziem w głowie... Tak bardzo bym tego chciała :(

takiego właśnie będziemy szukac ;) on już chyba swoje wycierpiał, teraz trzeba mu znaleźc najlepszy dom. mam nadzieję, ze się uda :)

Posted

a mi to za co??? ;) trzymajcie kciuki, zeby się udało - bo czasem Metro super działa, a czasem wcale... nie wiem, od czego to zależy :(

za to, że dałaś Guaro propozycję do Metro :)