Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Guarciu to najcudowniejszy pies pod słoncem ( drugi po mojej Belutce ;P) Quote
obraczus87 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 OWieczko, a może by skorzystać ztego bazarku?? http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09 Quote
Monika z Katowic Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zaparło mi dech - zdjęcia r-e-w-e-l-a-c-j-a! :multi::loveu::multi: Quote
chita Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='obraczus87']OWieczko, a może by skorzystać ztego bazarku?? http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09 ciotki to ja skorzystam;)wykupie dla Guarulka chociaz tyle moge zrobic... a zdjecie piekne..czy ja juz mowilam ze sie w nim zakochalam:oops::shake: Quote
obraczus87 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 chita napisał(a):ciotki to ja skorzystam;)wykupie dla Guarulka chociaz tyle moge zrobic... a zdjecie piekne..czy ja juz mowilam ze sie w nim zakochalam:oops::shake: Bardzo dziekujemy Kochana!!! Tylko zerknij na 1 stronke, tam sa ogłoszonka juz zrobione przez Marinkę. :) Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 chita napisał(a):ciotki to ja skorzystam;)wykupie dla Guarulka chociaz tyle moge zrobic... a zdjecie piekne..czy ja juz mowilam ze sie w nim zakochalam:oops::shake: A kto by się w nim nie zakochał :loveu: a jak byś go poznała na żywo to już w ogóle po Tobie :eviltong: Dołączam się do podziękowa Obraczus i za Metro i za bazarek ogłoszeniowy :Rose: Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Guarcik bardzo potrzebuje domu :placz: Jak wyjeżdżam do pracy to chowa się w stodole, zagrzebuje w sianie i nawet nosa nie wystawi... :shake: Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Mam ogromną prośbę :oops: Potrzebuje plakatu z Guarciulkiem takiego którego moge wstawić w ramki i dać z podziękowaniem za opiekę i serce. Czy może ktoś taki zrobic ?? Macie jakies kontakty ? Quote
chita Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ogloszenia kupione;) ale nie moge znalesc znowu linku do allegro:oops: ja z plakatem raczej nie pomoge, to ma byc wielkosc a4 czy wielkosci standardowej ramki ? Moze poprostu zdjecie guara z napisem 'Dziekuje...' ?? nie znam sie na tym kompletnie :niewiem: Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 chita napisał(a):ogloszenia kupione;) ale nie moge znalesc znowu linku do allegro:oops: ja z plakatem raczej nie pomoge, to ma byc wielkosc a4 czy wielkosci standardowej ramki ? Moze poprostu zdjecie guara z napisem 'Dziekuje...' ?? nie znam sie na tym kompletnie :niewiem: No właśnie takie zwykłe zdjęcia z napisem " dziekuję " było by super. Takie jakieś większe . Format A5 ? Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Allegro już chyba wygasło..... Tak, allegro wygasło a ja chciałam mu zrobic wyróżnione tylko nie bardzo wiem jak to zrobic no i to troszke kosztuje :( Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 PapryczkaChili napisał(a):jejeku ale miłość :) nawet małe białe cudo, które mnie tak oszczekało, grzecznie z boku stoi ;) Nawet nie była bardzo zazdrosna :) Chociaż czasem pogoni Guarciula jak podchodzi do jej miski :evil_lol: mała diablica:diabloti: Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Owieczka napisał(a):Tak, allegro wygasło a ja chciałam mu zrobic wyróżnione tylko nie bardzo wiem jak to zrobic no i to troszke kosztuje :( zaraz popytam cioetczek czy by nie zorbily allegro wypasionego ;) Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 obraczus87 napisał(a):zaraz popytam cioetczek czy by nie zorbily allegro wypasionego ;) :Rose::buzi: Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 jeju tak szybko pisze, a takie byki robię, że szok. Przepraszam za literówki :) Quote
chita Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 obraczus87 napisał(a):jeju tak szybko pisze, a takie byki robię, że szok. Przepraszam za literówki :) a my tak szybko czytamy ze nawet nie zauwazylysmy:eviltong: Owieczko jak zdjecie samo z napisem to moze byc standarodwy wymiar bo wiekszy format moze kiepsko wygladac..no chyba ze jakis tekst bedzie dluzszy... edit:pposzukam zaraz marleyowy kalendarz- tam to fajnie wygladalo;) Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 chita napisał(a):a my tak szybko czytamy ze nawet nie zauwazylysmy:eviltong: Owieczko jak zdjecie samo z napisem to moze byc standarodwy wymiar bo wiekszy format moze kiepsko wygladac..no chyba ze jakis tekst bedzie dluzszy... edit:pposzukam zaraz marleyowy kalendarz- tam to fajnie wygladalo;) OK. Poszukaj, Będe wdzięćzna :) Quote
chita Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106'] bylo cos takiego w formie podziekowan allegro (mam nadzieje ze mnie gusia nie zabije) Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Noo !! Super !! :) Chciałabym to dać naszej pani dr z podziekowaniem za uratowanie życia i opiekę. Quote
Tymonka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ogłoszenia wykupione przez Chita : 1 www.gieldaogloszen.pl 2 www.adopcje.org 3 www.mojpupil.pl 4 www.zwierzeta.low.pl 5 www.przygarnijzwierzaka.pl 6 www.spacerek.net 7 www.przygarnij.pl 8 www.nasipupile.pl 9 www.owi.pl 10 www.pajeczyna.pl 11 www.petworld.pl 12 www.adin.pl 13 www.adpedia.pl 14 www.ogloszenia.aleokazja.pl 15 www.szybko-sprzedam.pl 16 www.sprzedasz.pl 17 www.neeon.pl 18 www.e-zwierzak.pl 19 www.morusek.pl 20 www.bono-polska.pl. I dodatkowe , na wypadek gdyby któreś nie wyszło : www.isu.pl www.dwukropek.pl Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ANJA wielkie dzieki :) dzialasz jak blyskawica :) Chita dziekujemy!!! Quote
chita Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Anja2201.....:-o:modla::Rose: dziekuje, dzialasz blyskawicznie a teraz czekamy na TEN telefon:p Quote
ossa98 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja również jestem zauroczona Guarkiem. Chciałabym przelać trochę pieniążków na leczenie jego zębów. Wysłałam w tej sprawie do Owieczki @ - na adres podany w ogłoszeniach. Quote
Recommended Posts