Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo chetnie bym zorganizowala zbiorke dla Guarcia w szkole... tyle ze przed swietami to troche kiepski pomysl... zreszta musilabym miec dosc duzo zdjec, informacji na jego temat ... a niestety drukarki nie mam ... ale moze po swietach cos bym zorganizowala ??

Posted

zuzia_kuzik napisał(a):
bardzo chetnie bym zorganizowala zbiorke dla Guarcia w szkole... tyle ze przed swietami to troche kiepski pomysl... zreszta musilabym miec dosc duzo zdjec, informacji na jego temat ... a niestety drukarki nie mam ... ale moze po swietach cos bym zorganizowala ??

Hmmm. Ja też kolorowej drukarki nie mam :shake: Zdjęć trochę się znajdzie i jeszcze moge dorobić :) jeśli udało by się to wydrukowac w kolorze to możan by nawet fotki przesłać.

Taka zbiórke organizowała dla Guarcie Monika Z Katowic :buzi:
( jeszcze raz bardzo sedecznie dziekujemy !!! ) :Rose::Rose::Rose:
mozesz sie jej podpytac jak to zorganizować

Guarciulek będzie naprawde ogromnie wdzięczny

Posted

[quote name='obraczus87']Oki, to ja mogę wysłać poczta. Wybierzcie zdjęcia itd i ja wydrukuje :)[/QUOTE]
wszystko jedno jakie ;) Wybierz które najbardziej Ci się podobaja

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Owieczko kochana! Serdeczne dzięki za list! Podniosłaś mnie na duchu...
Mizianki dla GUARCIA :)[/QUOTE]
Moniko ja czekam na zdjęcia psiaków o których pisałaś. :) I na ich wątki na dogo ;)