Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hitoshi napisał(a):
Kiepsko... Może szukać jej hoteliku? Bo w schronisku wkońcu ją uśpią :(

Z hotelikiem mógłby być problem (nie licząć funduszy). Tytuł wątku mówi wszystko, Hera nie toleruje innych psów, zwłaszcza jak kręcą się koło jej pana, w tym przypadku opiekuna w schronie czy osoby prowadzącej hotel. Dla człowieka jest urocza, ale jeśli jest tylko ona jedyna z psiego gatunku w okolicy. Jak dla niej to idealny byłby ktoś starszy, samotny, oddaliby sobie nawzajem swoje serca i każdy był by zadowolony, no i Hercia mogłaby odstraszać potencjalnych intruzów wokół starszej osoby. Może ktoś ma samotną ciocię, wujka, babcie, dziadka?

A co do uśpienia jej, to po moim trupie!!! Najpierw mnie będą musieli uśpić,żeby dostać Herę:) Będę bronić rękami i nogami:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Hercia znów wojowała w boksie:( Wynik: poszkodowana suka przeniesiona do innego boksu, a Hercia rozcięta mordka pod okiem i codzienne zastrzyki:(

Kurcze Herka.....
Hotel nie wchodzi w gre, nie mamy deklaracji i ciezko bedzie je zebrac...

Posted

A jakby podrukować plakaty ogłoszeniowe takie A4 to może ktoś by się zlitował i ją adoptował. Ja mogę trochę wydrukować tylko ktoś musiałby zrobić wzór. Co wy na to?

Posted

I znów bitwa w boksie u Hery:( Dziś rano rano znaleziono Here i jej dwie towarzyszki całe we krwi, ale nie swojej tylko czwartej współlokatorki. Bidula była opatrywana pod znieczuleniem, pogryziony cały tył, łapy, zad, grzbiet. Z jednej strony dobrze,że udział brały w tym wszystkie suki, a nie tylko Hera, bo nie wiem co by z nią było:(

Posted

Hera trafiła na jeszcze gorszą cholerę od siebie. Jest z nią w boksie taka ruda ślicznotka, niby spokojna, przyjazna sunia, ale powoli z niej zadzior wyrasta. Od kilku dni nie dopuszcza mnie do Hery, skacze na kraty, szczeka, niczym Hera kilka tygodni temu.
No i Herci już powoli się w głowie miesza-bidula poluje na cienie:( Dom potrzebny dla niej na gwałt!

Posted

Dla przypomnienia, jeśli ktoś planuje adoptować psa prosto ze schroniska:

Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00.
Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz!