Avaloth Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja kaucję mogę wpłacić, żaden problem ^^ tylko nie wiem porozsyłajmy może do wszystkich zapisanych PW z info o tej kaucji, czy się zgadzają, żeby potem nie było że kilka osób zdecydowało za całośc i że nie jadę w takim razie czy coś. Ja mogę porozsyłać części, nawet całości, ale jutro lub w piątek, jak mi ktoś ładny tekst napisze xd W ogóle czy mam wrażenie czy niektórzy zapisani w ogóle tu nie zaglądają ? Owczarkowa np. w ogóle na dogo od ponad miesiąca nie była.. Quote
Tepes Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ja kaucję mogę wpłacić, żaden problem ^^ tylko nie wiem porozsyłajmy może do wszystkich zapisanych PW z info o tej kaucji, czy się zgadzają, żeby potem nie było że kilka osób zdecydowało za całośc i że nie jadę w takim razie czy coś. Ja mogę porozsyłać części, nawet całości, ale jutro lub w piątek, jak mi ktoś ładny tekst napisze xd W ogóle czy mam wrażenie czy niektórzy zapisani w ogóle tu nie zaglądają ? Owczarkowa np. w ogóle na dogo od ponad miesiąca nie była..[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Ewa porozsyło spokojnie:razz:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 No właśnie ;) Do owczarkowej napiszę na nk może odpiszę Włąsnie połowa osób zapsanych sie wgl nie odzywa nic zero kontaktu :roll: Quote
evel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Niektórzy jednak zaglądają od czasu do czasu :evil_lol: Quote
Pestka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zapropoowaliśmy oświadczenia od rodziców żeb za ewentualne zniszczenia ponieśli szkoty żeby nie płacić kaucji no ale niestety sie właściciele nie zgodzili...ale no w sumie i tak to 50 zł będzie zwrocone to żadna strata ani nic a ośrodek jest super[/COLOR][/QUOTE] No i trzeba też zrozumieć trochę tych włascicieli, bo jak któryś pies coś zrobi a będzie ich piećdziesiąt to mają powody do zmartwień :evil_lol: No, ja sądze że tez niektórzy nie piszą a zaglądają, ale fakt co poniektórzy mogli by dać znać, bo nie wiadomo czy jada i co i jak z nimi. Quote
Yorshirka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja zaglądam. Ale jednak prosze mnie wypisać jak narazie niejstem stwierdzić czy wogóle by mnie ktoś zawiózł na zlot gdybym znalazła transport jak ktoś jedzie z okolic mnie poznań itepe to tak ale tak to nie jestem w stanie stwierdzić niestety :((( Quote
MakeBelieve Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja zaglądam, zaglądam ;p Mi to ta kaucja raczej nie zrobi różnicy. Ostateczną odpowiedź czy jadę dam dziś albo jutro. Quote
jolkablaszczyk Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja dzielnie sledze watek :):loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja czytam, ale cicho! Mam czas do 10-go :diabloti: W sumie nadal nie wiem czy pojadę ;/ Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Berneska']Mnie proszę o wypisanie z listy :-([/QUOTE] mnie i gosiulle najprawdopodbniej też ale jeszcze nie jesteśmy pewne :placz::placz::-( Quote
Tepes Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']mnie i gosiulle najprawdopodbniej też ale jeszcze nie jesteśmy pewne :placz::placz::-([/QUOTE] [COLOR="Blue"]ejj:placz:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ludzie błagam Was no ! :-( Proście tych rodziców, zawsze jest coś co ich przekona. A z transportem damy radę, ktoś kogoś podwiezie, ktoś kogoś w druga stronę. A jak nie zawsze pociągi są. Jak rodzice nie puszczą samej można koleżankę, albo kolegę wziąć. Paulina, Anula wie ? Ja bym nie chciała być na Twoim miejscu jak się dowie że możesz nie jechać.. :diabloti: zresztą masz jechać ! Gosiula też ! Tyle ludzi z Rzeszowa i okolic, to jaki macie problem ? Berneska, Yorshirka(Sweet jedzie ze Swarzędza ^^ tzn jeszcze nie an 100% ale pogadać z nią możesz ;)) czemu ? :placz: Bewarka to ja sobie zadzwonię do twoich rodziców. Albo nawet poświęcę się i przyjadę. Busy do Miechowa koło mnie jadą :cool3: a tam już jakoś do Ciebie trafię, będę szukać Niki za ogrodzeniem :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ludzie błagam Was no ! :-( Proście tych rodziców, zawsze jest coś co ich przekona. A z transportem damy radę, ktoś kogoś podwiezie, ktoś kogoś w druga stronę. A jak nie zawsze pociągi są. Jak rodzice nie puszczą samej można koleżankę, albo kolegę wziąć. Paulina, Anula wie ? Ja bym nie chciała być na Twoim miejscu jak się dowie że możesz nie jechać.. :diabloti: zresztą masz jechać ! Gosiula też ! Tyle ludzi z Rzeszowa i okolic, to jaki macie problem ? Berneska, Yorshirka(Sweet jedzie ze Swarzędza ^^ tzn jeszcze nie an 100% ale pogadać z nią możesz ;)) czemu ? :placz: Bewarka to ja sobie zadzwonię do twoich rodziców. Albo nawet poświęcę się i przyjadę. Busy do Miechowa koło mnie jadą :cool3: a tam już jakoś do Ciebie trafię, będę szukać Niki za ogrodzeniem :evil_lol:[/QUOTE] oj nie chcesz byc na moim miejscu :diabloti: najchetniej to by mnie przez gg zabiła :roll: nom wlasnie z Rzeszowa okazało sie ze malo osob jedzie kaya93 huhu ale duzo osob Quote
Berneska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nie chodzi o dowóz czy dojazd, bo to jest pikuś chodzi o to, że będę tam pod niczyją opieką, tydzień , bez wyżywienia zapewnionego na pewno Quote
Tepes Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Berneska']nie chodzi o dowóz czy dojazd, bo to jest pikuś chodzi o to, że będę tam pod niczyją opieką, tydzień , bez wyżywienia zapewnionego na pewno[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ale przecież jedzenie możesz zabrać ze sobą i tam jest bar więc codziennie se możesz kupić jakiś ciepły obiad czy cuś[/COLOR] Quote
Pestka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To nadal aktualne, że zaliczka do 10. 11? Quote
Tepes Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Pestka']To nadal aktualne, że zaliczka do 10. 11?[/QUOTE] [COLOR="Blue"]nie wiem...na razie chyba ja nie wiem jeee musza pogodać z Ewą bo mi sie już wszystko wali i w gl[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Nie no spoko :roll: Natalio nie rób mi tego pliss tam jest zaraz koło ośrodka restauracja a jak nie to Ci będę gotować :loveu: Namawiaj uda Ci się uda a nie bd miałą transportu to dojedziesz do Jaworznia to my Cię zabierzemy dalej więc o transport się nie martw :eviltong: Zastanów się jeszcze Reszta też błagajos ja was :lol: ok biorę sie za zmiany :cool1: aha Lady k też nei jedzie :shake: Quote
Tepes Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [COLOR=Blue]Ok Ewa jeszcze do wszystkich napisze czy sie zgadzają na ta kaucje i wgl kaucja by wyniosła 41,70 od osoby na razie bych zmieniła rezerwacja z 7 domków na 4 późni jak ktoś sie dopisze jeszcze abo odpisze to idzie rezerwacja zmienić miesiać przed jak już pisałach i ludzie te piniądze(kaucja) jest zwracano więc spoko i daty obie są aktualne do 20 grudnia ZALICZKA [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dopisałam na pierwszym i zrobiłam pożadęk zostało 46 osób jak tyle pojedzie będzie bomba :loveu:. Quote
Bewarka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Iś & Chester'] Bewarka to ja sobie zadzwonię do twoich rodziców. Albo nawet poświęcę się i przyjadę. Busy do Miechowa koło mnie jadą :cool3: a tam już jakoś do Ciebie trafię, będę szukać Niki za ogrodzeniem :evil_lol:[/QUOTE]Oj no tak, zapomniałam o tobie. :watpliwy: :diabloti: To psa przefarbuje i gites, hah ;P Mi chodzi o ten *** obóz, bo ja muszem na niego jechać, nie odpuszczę :eviltong: a nie wiem, czy wyjdzie dobrze w terminie i wtedy odjade wcześniej, za dzień wyjdzie drożej i rodzice powiedzą, że nie będzie sie opłacać albo cóś. A jak wyjdzie z terminem ok to super, ale najwcześniej to się w kwietniu dowiem dopiero :roll: Ludzie kuszą i tu i tam, cholerka...Ale momencik, jeszcze mam 5 dni :-x :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 sprawdzałam teraz pociąg z Rzeszowa do tego Siewierza nawet Polske na tory nie stać do tej miejscowosci :roll: Quote
basiapron Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 sorry, ja się wypisuje, jak coś się zmieni i będę miała jasną sytuacje to dam znać, ale nie sądzę żebym pojechała Quote
Recommended Posts