Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kaucję mogę wpłacić, żaden problem ^^
tylko nie wiem porozsyłajmy może do wszystkich zapisanych PW z info o tej kaucji, czy się zgadzają, żeby potem nie było że kilka osób zdecydowało za całośc i że nie jadę w takim razie czy coś.
Ja mogę porozsyłać części, nawet całości, ale jutro lub w piątek, jak mi ktoś ładny tekst napisze xd
W ogóle czy mam wrażenie czy niektórzy zapisani w ogóle tu nie zaglądają ?
Owczarkowa np. w ogóle na dogo od ponad miesiąca nie była..

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ja kaucję mogę wpłacić, żaden problem ^^
tylko nie wiem porozsyłajmy może do wszystkich zapisanych PW z info o tej kaucji, czy się zgadzają, żeby potem nie było że kilka osób zdecydowało za całośc i że nie jadę w takim razie czy coś.
Ja mogę porozsyłać części, nawet całości, ale jutro lub w piątek, jak mi ktoś ładny tekst napisze xd
W ogóle czy mam wrażenie czy niektórzy zapisani w ogóle tu nie zaglądają ?
Owczarkowa np. w ogóle na dogo od ponad miesiąca nie była..[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]Ewa porozsyło spokojnie:razz:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zapropoowaliśmy oświadczenia od rodziców żeb za ewentualne zniszczenia ponieśli szkoty żeby nie płacić kaucji no ale niestety sie właściciele nie zgodzili...ale no w sumie i tak to 50 zł będzie zwrocone to żadna strata ani nic a ośrodek jest super[/COLOR][/QUOTE]
No i trzeba też zrozumieć trochę tych włascicieli, bo jak któryś pies coś zrobi a będzie ich piećdziesiąt to mają powody do zmartwień :evil_lol:

No, ja sądze że tez niektórzy nie piszą a zaglądają, ale fakt co poniektórzy mogli by dać znać, bo nie wiadomo czy jada i co i jak z nimi.

Posted

Ja zaglądam. Ale jednak prosze mnie wypisać jak narazie niejstem stwierdzić czy wogóle by mnie ktoś zawiózł na zlot gdybym znalazła transport jak ktoś jedzie z okolic mnie poznań itepe to tak ale tak to nie jestem w stanie stwierdzić niestety :(((

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']mnie i gosiulle najprawdopodbniej też ale jeszcze nie jesteśmy pewne :placz::placz::-([/QUOTE]

[COLOR="Blue"]ejj:placz:[/COLOR]

Posted

Ludzie błagam Was no ! :-(
Proście tych rodziców, zawsze jest coś co ich przekona. A z transportem damy radę, ktoś kogoś podwiezie, ktoś kogoś w druga stronę. A jak nie zawsze pociągi są. Jak rodzice nie puszczą samej można koleżankę, albo kolegę wziąć.

Paulina, Anula wie ? Ja bym nie chciała być na Twoim miejscu jak się dowie że możesz nie jechać.. :diabloti: zresztą masz jechać ! Gosiula też ! Tyle ludzi z Rzeszowa i okolic, to jaki macie problem ?
Berneska, Yorshirka(Sweet jedzie ze Swarzędza ^^ tzn jeszcze nie an 100% ale pogadać z nią możesz ;)) czemu ? :placz:
Bewarka to ja sobie zadzwonię do twoich rodziców. Albo nawet poświęcę się i przyjadę. Busy do Miechowa koło mnie jadą :cool3: a tam już jakoś do Ciebie trafię, będę szukać Niki za ogrodzeniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ludzie błagam Was no ! :-(
Proście tych rodziców, zawsze jest coś co ich przekona. A z transportem damy radę, ktoś kogoś podwiezie, ktoś kogoś w druga stronę. A jak nie zawsze pociągi są. Jak rodzice nie puszczą samej można koleżankę, albo kolegę wziąć.

Paulina, Anula wie ? Ja bym nie chciała być na Twoim miejscu jak się dowie że możesz nie jechać.. :diabloti: zresztą masz jechać ! Gosiula też ! Tyle ludzi z Rzeszowa i okolic, to jaki macie problem ?
Berneska, Yorshirka(Sweet jedzie ze Swarzędza ^^ tzn jeszcze nie an 100% ale pogadać z nią możesz ;)) czemu ? :placz:
Bewarka to ja sobie zadzwonię do twoich rodziców. Albo nawet poświęcę się i przyjadę. Busy do Miechowa koło mnie jadą :cool3: a tam już jakoś do Ciebie trafię, będę szukać Niki za ogrodzeniem :evil_lol:[/QUOTE]

oj nie chcesz byc na moim miejscu :diabloti: najchetniej to by mnie przez gg zabiła :roll:
nom wlasnie z Rzeszowa okazało sie ze malo osob jedzie kaya93 huhu ale duzo osob

Posted

[quote name='Berneska']nie chodzi o dowóz czy dojazd, bo to jest pikuś

chodzi o to, że będę tam pod niczyją opieką, tydzień , bez wyżywienia zapewnionego na pewno[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]ale przecież jedzenie możesz zabrać ze sobą i tam jest bar więc codziennie se możesz kupić jakiś ciepły obiad czy cuś[/COLOR]

Posted

[quote name='Pestka']To nadal aktualne, że zaliczka do 10. 11?[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]nie wiem...na razie chyba ja nie wiem jeee musza pogodać z Ewą bo mi sie już wszystko wali i w gl[/COLOR]

Posted

Nie no spoko :roll: Natalio nie rób mi tego pliss tam jest zaraz koło ośrodka restauracja a jak nie to Ci będę gotować :loveu: Namawiaj uda Ci się uda a nie bd miałą transportu to dojedziesz do Jaworznia to my Cię zabierzemy dalej więc o transport się nie martw :eviltong: Zastanów się jeszcze

Reszta też błagajos ja was :lol: ok biorę sie za zmiany :cool1: aha Lady k też nei jedzie :shake:

Posted

[COLOR=Blue]Ok Ewa jeszcze do wszystkich napisze czy sie zgadzają na ta kaucje i wgl kaucja by wyniosła 41,70 od osoby na razie bych zmieniła rezerwacja z 7 domków na 4 późni jak ktoś sie dopisze jeszcze abo odpisze to idzie rezerwacja zmienić miesiać przed jak już pisałach i ludzie te piniądze(kaucja) jest zwracano więc spoko
i daty obie są aktualne do 20 grudnia ZALICZKA
[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']
Bewarka to ja sobie zadzwonię do twoich rodziców. Albo nawet poświęcę się i przyjadę. Busy do Miechowa koło mnie jadą :cool3: a tam już jakoś do Ciebie trafię, będę szukać Niki za ogrodzeniem :evil_lol:[/QUOTE]Oj no tak, zapomniałam o tobie. :watpliwy: :diabloti: To psa przefarbuje i gites, hah ;P
Mi chodzi o ten *** obóz, bo ja muszem na niego jechać, nie odpuszczę :eviltong: a nie wiem, czy wyjdzie dobrze w terminie i wtedy odjade wcześniej, za dzień wyjdzie drożej i rodzice powiedzą, że nie będzie sie opłacać albo cóś. A jak wyjdzie z terminem ok to super, ale najwcześniej to się w kwietniu dowiem dopiero :roll: Ludzie kuszą i tu i tam, cholerka...Ale momencik, jeszcze mam 5 dni :-x :diabloti: