Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vini.']Bo mi to nie problem, kupić dla mojej kaganiec ;] Nie trzymam się zasady- mały i łagodny to kagańca nie musi. Tylko to już nie moja wina, że aż tak małych NIE MA![/quote]

No bo taki jolkuś icipici może zrobić, co nie? :razz:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, wy sie lepiej nas bójcie ;p Ja mam agresywnego psa, że hoho ;p Jak sie do niego odezwiesz, to kurde leci z ogonem merdającym się z prędkością 200km/h :D
Iza- no nie wiem, nie wiem... Magda, może damy wycieraczkę, co? :D

Posted

Ja na mojego psiaka nie mogę znaleźć.. ale całe szczęście że biorę tą w typie Pinczerka to kupię 2 - nylonowego i bydzie spoko loko :razz: A moja to jest taka agresywna podobnie jak ten jolkuś xD Zawołać to biegnie szybko i merda łogunkiem ^^ a potem lizu, lizu xD
Wiki4 - Ja młodsza od Ciebie xD tylko nie ujawniaj wieku bo niektórzy mieliby może tu pretensję że jadę ;/

Posted

Hejka mam parę pytań. ;P
1. W jakim wieku osoby tam będą?
2. Kto może tam jechać?
3. Tylko osoby z dogomanii?
4. Jakie psy można tam brać?
5. Każdy tam jedzie indywidualnie, czy grupowo?
6. Daleko to jest od pks, pkp etc. ?
7. Trwa to tydzień?

:)

Posted

[quote name='Ppx']Hejka mam parę pytań. ;P
1. W jakim wieku osoby tam będą?
2. Kto może tam jechać?
3. Tylko osoby z dogomanii?
4. Jakie psy można tam brać?
5. Każdy tam jedzie indywidualnie, czy grupowo?
6. Daleko to jest od pks, pkp etc. ?
7. Trwa to tydzień?

:)[/quote]
Nie wiem wszystkiego, ale z tego co pamiętam :lol::

1. Gdzieś tak 13-25. :)
2,3.W sumie nie tylko, można wziąć os. tow., ale rodzice to już inna działka - muszą na własną rękę załatwiać.
4.Nad którymi potrafimy zapanować, nie powinny być agresywne ani za bardzo bojaźliwe. Właściwie to już właściciel musi zdecydować, bo wiadomo - nigdy nie będzie tak, żeby wszystkie się kochały, ale co innego jak się molosy znienawidzą, a co innego jolcki. :eviltong: I czy mamy zamiar po nich sprzątać...
5.Ym...Grupowo to spacery, ogniska, rozmowy itd., dojazd i żarcie we własnym zakresie, chociaż niektórzy sie zmawiają i wtedy jest taniej/sympatyczniej/lepiej xD
7.Tak, od 1 do 7 sierpnia.

Posted

[quote name='gossia']Ja na mojego psiaka nie mogę znaleźć.. ale całe szczęście że biorę tą w typie Pinczerka to kupię 2 - nylonowego i bydzie spoko loko :razz: A moja to jest taka agresywna podobnie jak ten jolkuś xD Zawołać to biegnie szybko i merda łogunkiem ^^ a potem lizu, lizu xD
Wiki4 - Ja młodsza od Ciebie xD tylko nie ujawniaj wieku bo niektórzy mieliby może tu pretensję że jadę ;/[/quote]

Łoł to mi napisz na PW :eviltong:

Od dzisiaj zaczynam najazd na mamę :diabloti:
Podliczyłam sobie, że jakby nawet chodziło o kasę to połowę nazbieram jak mi będzie dawała 10 zł co miesiąc, a ja nie będę kupować słodyczy :roll:

Trzymajcie kciuki bo dużo czasu nie zostało :placz:

Posted

Ppx masz za duży podpis xd
co do pksu, Anula z Ewą jadą w weekend, to popatrzą ^^ (popatrzcie dziewczęta :D:D)
Co do jazdy dojazd jest indywidualny, ale możesz popatrzyć kto jedzie z Twoich okolic i się zabrać razem :)

Wiki dasz rade ;) kupie Ci lizaka na zlocie w nagrodę :D 160 zł to chyba nie tak dużo jak na wyjazd z psem na tydzień, rodzice pomogą może :)
Kurde już tylu osobom obiecałam lizaka na zlocie że nie wiem komu. Na pewno Kiss.. komuś jeszcze ? xd

Iza zawsze można spróbować po tym 20 grudnia zebrać oprócz Ciebie 5 osób, domek może jeszcze będzie wolny i jechać z nami :)

Posted

[quote name='Iś & Chester']
Wiki dasz rade ;) kupie Ci lizaka na zlocie w nagrodę :D 160 zł to chyba nie tak dużo jak na wyjazd z psem na tydzień, rodzice pomogą może :)
Kurde już tylu osobom obiecałam lizaka na zlocie że nie wiem komu. Na pewno Kiss.. komuś jeszcze ? xd

[/quote]

Ojj...chyba nie dam :placz: Mama jest stanowczo na nie :-( Próbować będę ale nie wie czy coś z tego wyjdzie :shake:

Jak się uda to ja Tobie kupię lizaka :loveu:

Posted

o właśnie, zobaczcie jak z tym pks-em :eviltong:

ja to już czuję jakbym miała jechać. :lol:
postaram się do końca tygodnia napisać czy jadę czy nie, mam nadzieję, że tak. :diabloti:

Posted

Moja uparta mamuśka dzwoniła do tego ośrodka czy w ogóle jest takie coś jak ten nasz zlot. A babka powiedziała, że to dokładnie ustalone nie jest...:roll: To jak to jest, że kasę mamy wpłacać, a nic nie wiadomo.

Okazało się, że są duże szanse na to że pojadę :multi: ale...tylko z kimś dorosłym :placz: Więc mam pytanie czy ciocia liczy się jako osoba towarzysząca czy osobny gość w ośrodku ? ;)

Posted

[quote name='wiki4']Moja uparta mamuśka dzwoniła do tego ośrodka czy w ogóle jest takie coś jak ten nasz zlot. A babka powiedziała, że to dokładnie ustalone nie jest...:roll: To jak to jest, że kasę mamy wpłacać, a nic nie wiadomo.

Okazało się, że są duże szanse na to że pojadę :multi: ale...tylko z kimś dorosłym :placz: Więc mam pytanie czy ciocia liczy się jako osoba towarzysząca czy osobny gość w ośrodku ? ;)[/QUOTE]
to super ;[ kupie Ci 3 lizaki ;)

Posted

Rany... bo jeszcze nic nie jest podpisane. A kasy na razie wpłacać nie musimy, mamy czas do 20 grudnia, w niedzielę jedziemy wszystko zobaczyć, popytać.

Ciocia/babcia/wujek/mama/tata/starsza siostra/sąsiadka/itd - te osoby załatwiają sobie wszystko same i nie są uczestnikami naszego zlotu.

Posted

[quote name='dog193']Rany... bo jeszcze nic nie jest podpisane. A kasy na razie wpłacać nie musimy, mamy czas do 20 grudnia, w niedzielę jedziemy wszystko zobaczyć, popytać.

Ciocia/babcia/wujek/mama/tata/starsza siostra/sąsiadka/itd - te osoby załatwiają sobie wszystko same i nie są uczestnikami naszego zlotu.[/quote]

Ok dzięki ;)

Sorki, że zawracam Wam głowę ale dla mnie to bardzo ważne :roll:

Posted

Głowy nie zawracasz, ale przecież dla innych zlotowiczów niczym się nie różni mieszkanie z czyjąś ciotką albo z czyjąś mamą - nie każdy ma po prostu na to ochotę, w końcu po coś się na te wakacje wyjeżdża.

Posted

[quote name='Ppx']Hm, ale mi chodzło, czy ja bym mogła np. jechać (w końcu mam tylko 44 posty xD).

A który banner usunąć, poradźcie. :P(1 czy 2?)[/quote]

Zostaw ten na dole :razz:

Posted

[quote name='Ppx']Hm, ale mi chodzło, czy ja bym mogła np. jechać (w końcu mam tylko 44 posty xD).

A który banner usunąć, poradźcie. :P(1 czy 2?)[/quote]

Możesz, czemu nie ;)

Baner usuń pierwszy lepszy :eviltong: Ten drugi już nieaktualny, bo z tego co wiem, to ci się królicza rodzinka powiększyła :lol:

Posted

[quote name='dog193']Głowy nie zawracasz, ale przecież dla innych zlotowiczów niczym się nie różni mieszkanie z czyjąś ciotką albo z czyjąś mamą - nie każdy ma po prostu na to ochotę, w końcu po coś się na te wakacje wyjeżdża.[/quote]

No właśnie dlatego się modliłam żeby jechali jako osobni goście :roll: Ale niestety bez cioci ani rusz :angryy:

Posted

[COLOR=Blue]Ale mosz problem który baner usunąć...

Trąbimy o tym że dopiero w NIDZIELA jadymy tam pogodać z babką wszystko poustalac a Ty już tak dzwonisz co i jak no heloł...[/COLOR]

Posted

Nie ja tylko moja mama. Ona to taka panikara jest, że nie wiem :roll: A zapisać się trzeba do listopada więc czasu dużo nie zostało, a na ostatnią chwilę nie warto ... Trudno poczekam do niedzieli :cool1:

Posted

[quote name='dog193']Anula sie zbulwersowała :lol:[/quote]
[COLOR=Blue]tak bulwers a co:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]jo sie wstydza godać z tą babka:evil_lol:[/COLOR]