Ainee Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Vini.']Bo mi to nie problem, kupić dla mojej kaganiec ;] Nie trzymam się zasady- mały i łagodny to kagańca nie musi. Tylko to już nie moja wina, że aż tak małych NIE MA![/quote] No bo taki jolkuś icipici może zrobić, co nie? :razz: Quote
jmw Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Mi dzisiaj 3 krotnie prąd wyłączyli :razz: :evil_lol: :mad: Quote
MakeBelieve Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dziewczyny, wy sie lepiej nas bójcie ;p Ja mam agresywnego psa, że hoho ;p Jak sie do niego odezwiesz, to kurde leci z ogonem merdającym się z prędkością 200km/h :D Iza- no nie wiem, nie wiem... Magda, może damy wycieraczkę, co? :D Quote
Dariette. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja szukam kagańca małego dla mojego małego kabanosa, ale jeszcze mu się ryjek troszki wydłuży, a czasu jeszcze trochę jest xd Quote
gossia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja na mojego psiaka nie mogę znaleźć.. ale całe szczęście że biorę tą w typie Pinczerka to kupię 2 - nylonowego i bydzie spoko loko :razz: A moja to jest taka agresywna podobnie jak ten jolkuś xD Zawołać to biegnie szybko i merda łogunkiem ^^ a potem lizu, lizu xD Wiki4 - Ja młodsza od Ciebie xD tylko nie ujawniaj wieku bo niektórzy mieliby może tu pretensję że jadę ;/ Quote
Tepes Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [COLOR=Blue]A więc w nidziela z Ewą jedziemy do Zajazdu pooglądac co i jak porobić zdjecia pogodać z kobitką;)[/COLOR] Quote
Ppx Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hejka mam parę pytań. ;P 1. W jakim wieku osoby tam będą? 2. Kto może tam jechać? 3. Tylko osoby z dogomanii? 4. Jakie psy można tam brać? 5. Każdy tam jedzie indywidualnie, czy grupowo? 6. Daleko to jest od pks, pkp etc. ? 7. Trwa to tydzień? :) Quote
Bewarka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ppx']Hejka mam parę pytań. ;P 1. W jakim wieku osoby tam będą? 2. Kto może tam jechać? 3. Tylko osoby z dogomanii? 4. Jakie psy można tam brać? 5. Każdy tam jedzie indywidualnie, czy grupowo? 6. Daleko to jest od pks, pkp etc. ? 7. Trwa to tydzień? :)[/quote] Nie wiem wszystkiego, ale z tego co pamiętam :lol:: 1. Gdzieś tak 13-25. :) 2,3.W sumie nie tylko, można wziąć os. tow., ale rodzice to już inna działka - muszą na własną rękę załatwiać. 4.Nad którymi potrafimy zapanować, nie powinny być agresywne ani za bardzo bojaźliwe. Właściwie to już właściciel musi zdecydować, bo wiadomo - nigdy nie będzie tak, żeby wszystkie się kochały, ale co innego jak się molosy znienawidzą, a co innego jolcki. :eviltong: I czy mamy zamiar po nich sprzątać... 5.Ym...Grupowo to spacery, ogniska, rozmowy itd., dojazd i żarcie we własnym zakresie, chociaż niektórzy sie zmawiają i wtedy jest taniej/sympatyczniej/lepiej xD 7.Tak, od 1 do 7 sierpnia. Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='gossia']Ja na mojego psiaka nie mogę znaleźć.. ale całe szczęście że biorę tą w typie Pinczerka to kupię 2 - nylonowego i bydzie spoko loko :razz: A moja to jest taka agresywna podobnie jak ten jolkuś xD Zawołać to biegnie szybko i merda łogunkiem ^^ a potem lizu, lizu xD Wiki4 - Ja młodsza od Ciebie xD tylko nie ujawniaj wieku bo niektórzy mieliby może tu pretensję że jadę ;/[/quote] Łoł to mi napisz na PW :eviltong: Od dzisiaj zaczynam najazd na mamę :diabloti: Podliczyłam sobie, że jakby nawet chodziło o kasę to połowę nazbieram jak mi będzie dawała 10 zł co miesiąc, a ja nie będę kupować słodyczy :roll: Trzymajcie kciuki bo dużo czasu nie zostało :placz: Quote
Avaloth Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ppx masz za duży podpis xd co do pksu, Anula z Ewą jadą w weekend, to popatrzą ^^ (popatrzcie dziewczęta :D:D) Co do jazdy dojazd jest indywidualny, ale możesz popatrzyć kto jedzie z Twoich okolic i się zabrać razem :) Wiki dasz rade ;) kupie Ci lizaka na zlocie w nagrodę :D 160 zł to chyba nie tak dużo jak na wyjazd z psem na tydzień, rodzice pomogą może :) Kurde już tylu osobom obiecałam lizaka na zlocie że nie wiem komu. Na pewno Kiss.. komuś jeszcze ? xd Iza zawsze można spróbować po tym 20 grudnia zebrać oprócz Ciebie 5 osób, domek może jeszcze będzie wolny i jechać z nami :) Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Iś & Chester'] Wiki dasz rade ;) kupie Ci lizaka na zlocie w nagrodę :D 160 zł to chyba nie tak dużo jak na wyjazd z psem na tydzień, rodzice pomogą może :) Kurde już tylu osobom obiecałam lizaka na zlocie że nie wiem komu. Na pewno Kiss.. komuś jeszcze ? xd [/quote] Ojj...chyba nie dam :placz: Mama jest stanowczo na nie :-( Próbować będę ale nie wie czy coś z tego wyjdzie :shake: Jak się uda to ja Tobie kupię lizaka :loveu: Quote
Feigned Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 o właśnie, zobaczcie jak z tym pks-em :eviltong: ja to już czuję jakbym miała jechać. :lol: postaram się do końca tygodnia napisać czy jadę czy nie, mam nadzieję, że tak. :diabloti: Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Moja uparta mamuśka dzwoniła do tego ośrodka czy w ogóle jest takie coś jak ten nasz zlot. A babka powiedziała, że to dokładnie ustalone nie jest...:roll: To jak to jest, że kasę mamy wpłacać, a nic nie wiadomo. Okazało się, że są duże szanse na to że pojadę :multi: ale...tylko z kimś dorosłym :placz: Więc mam pytanie czy ciocia liczy się jako osoba towarzysząca czy osobny gość w ośrodku ? ;) Quote
gossia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='wiki4']Moja uparta mamuśka dzwoniła do tego ośrodka czy w ogóle jest takie coś jak ten nasz zlot. A babka powiedziała, że to dokładnie ustalone nie jest...:roll: To jak to jest, że kasę mamy wpłacać, a nic nie wiadomo. Okazało się, że są duże szanse na to że pojadę :multi: ale...tylko z kimś dorosłym :placz: Więc mam pytanie czy ciocia liczy się jako osoba towarzysząca czy osobny gość w ośrodku ? ;)[/QUOTE] to super ;[ kupie Ci 3 lizaki ;) Quote
dog193 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Rany... bo jeszcze nic nie jest podpisane. A kasy na razie wpłacać nie musimy, mamy czas do 20 grudnia, w niedzielę jedziemy wszystko zobaczyć, popytać. Ciocia/babcia/wujek/mama/tata/starsza siostra/sąsiadka/itd - te osoby załatwiają sobie wszystko same i nie są uczestnikami naszego zlotu. Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='dog193']Rany... bo jeszcze nic nie jest podpisane. A kasy na razie wpłacać nie musimy, mamy czas do 20 grudnia, w niedzielę jedziemy wszystko zobaczyć, popytać. Ciocia/babcia/wujek/mama/tata/starsza siostra/sąsiadka/itd - te osoby załatwiają sobie wszystko same i nie są uczestnikami naszego zlotu.[/quote] Ok dzięki ;) Sorki, że zawracam Wam głowę ale dla mnie to bardzo ważne :roll: Quote
Ppx Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hm, ale mi chodzło, czy ja bym mogła np. jechać (w końcu mam tylko 44 posty xD). A który banner usunąć, poradźcie. :P(1 czy 2?) Quote
dog193 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Głowy nie zawracasz, ale przecież dla innych zlotowiczów niczym się nie różni mieszkanie z czyjąś ciotką albo z czyjąś mamą - nie każdy ma po prostu na to ochotę, w końcu po coś się na te wakacje wyjeżdża. Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ppx']Hm, ale mi chodzło, czy ja bym mogła np. jechać (w końcu mam tylko 44 posty xD). A który banner usunąć, poradźcie. :P(1 czy 2?)[/quote] Zostaw ten na dole :razz: Quote
dog193 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ppx']Hm, ale mi chodzło, czy ja bym mogła np. jechać (w końcu mam tylko 44 posty xD). A który banner usunąć, poradźcie. :P(1 czy 2?)[/quote] Możesz, czemu nie ;) Baner usuń pierwszy lepszy :eviltong: Ten drugi już nieaktualny, bo z tego co wiem, to ci się królicza rodzinka powiększyła :lol: Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='dog193']Głowy nie zawracasz, ale przecież dla innych zlotowiczów niczym się nie różni mieszkanie z czyjąś ciotką albo z czyjąś mamą - nie każdy ma po prostu na to ochotę, w końcu po coś się na te wakacje wyjeżdża.[/quote] No właśnie dlatego się modliłam żeby jechali jako osobni goście :roll: Ale niestety bez cioci ani rusz :angryy: Quote
Tepes Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [COLOR=Blue]Ale mosz problem który baner usunąć... Trąbimy o tym że dopiero w NIDZIELA jadymy tam pogodać z babką wszystko poustalac a Ty już tak dzwonisz co i jak no heloł...[/COLOR] Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nie ja tylko moja mama. Ona to taka panikara jest, że nie wiem :roll: A zapisać się trzeba do listopada więc czasu dużo nie zostało, a na ostatnią chwilę nie warto ... Trudno poczekam do niedzieli :cool1: Quote
Tepes Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='dog193']Anula sie zbulwersowała :lol:[/quote] [COLOR=Blue]tak bulwers a co:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]jo sie wstydza godać z tą babka:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts