dog193 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Byłaś na zlocie? W Sulistrowicach? Nie kojarzę :hmmmm: Zapisuję na zlotowym bez psa. Quote
dog193 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bartiśkowa, usuń z listy Agatę od Rokiego. Quote
Rawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dog193']Byłaś na zlocie? W Sulistrowicach? Nie kojarzę :hmmmm: Zapisuję na zlotowym bez psa.[/QUOTE] W [B]TAMTYM[/B] roku. W Sierakowie. :cool1: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='dog193']Bartiśkowa, usuń z listy Agatę od Rokiego.[/quote] oh ta moja skleroza byłam pewna że już to zrobiłam :evil_lol: Vini koloruję :loveu: Rawa zapisuję bez psa jak się coś zmieni to pisz :cool3: Co do apratu to rzecz poewna że biorę :diabloti: Quote
Ainee Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ha, ja też biorę aparat... i psa. :D I ja zaklepuje sobie miejsce, żebym to mogła ja robić główny filmik! Będzie szpan, lans i w ogóle :D No niby jeszcze rok, ale ja już żyję tylko zlotem... :] Quote
Skibka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Ainee']Ha, ja też biorę aparat... i psa. :D I ja zaklepuje sobie miejsce, żebym to mogła ja robić główny filmik! Będzie szpan, lans i w ogóle :D No niby jeszcze rok, ale ja już żyję tylko zlotem... :][/QUOTE] Ja bym już chciała lipiec, żeby zrobić sobie listę co mam wziąć bo mogłabym sobie ją teraz zrobić ale po co mi to jak to i tak zgubię do sierpnia..:roll: Quote
Avaloth Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja też biorę dziecko(czyt. aparat^^) :loveu:bez niego się nie ruszam ;) Psiulka Ty też weźmiesz prawda ? bo mi się podoba Twojee xd wszyscy bierzcie :loveu: a co do domków ja bym chciała być z tyloma osobami ze się w 2 domkach byśmy nie zmieścili, więc poczekam co zostanie potem i pomyślimy ;) Ewcia, ale że jak ? chyba najlepiej tak jest na 'normalnym' zlocie, wypisujesz numerki we wszystkich domkach i każdy się dopisuje gdzie chce, z kim chce :) [SIZE=1] pada śnieg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze trochę mokry, ale coraz mniej deszczu a coraz więcej śniegu:loveu: już byłam z moimi dziećmi na podwórku, na aparat założyłam woreczek coby go nie zmoczyło i idziemy :evil_lol: ale średnie zdjęcia są, bo nie da się ostrości ustawić przez lecący śnieg xD[/SIZE] Quote
jmw Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Ainee']Ha, ja też biorę aparat... i psa. :D I ja zaklepuje sobie miejsce, żebym to mogła ja robić główny filmik! Będzie szpan, lans i w ogóle :D No niby jeszcze rok, ale ja już żyję tylko zlotem... :][/quote] Ej, kurde! :diabloti: Jakbym ja jechała, też robię filmiki :cool3: Zrobimy razem, bo mojego złoma biorę po to, żeby nagrywać nałogowo :razz: jeśli pojadę Quote
Tepes Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Kaya93']Haha no właśnie :d ja już sie pogubiłam :diabloti: Ja myślałam nad kapke innym składem :evil_lol: Ja, Pisulka, Kisses, Ty, Iś i Sweet[/quote] [COLOR=Blue]O nie nie nie Iśki mi nie zabierzesz!:diabloti:[/COLOR] [quote name='dog193']Dziewczynki kochane, toż to październik dopiero :diabloti: Jeszcze pewnie dużo osób się wykruszy, może ktoś jeszcze dojdzie. Pozwólcie, że z Anulą zajmiemy się przydzielaniem do domków, potem będziecie zgłaszać ew. sprzeciwy to pozmieniamy ;)[/quote] [COLOR=Blue]Oooo właśnie! święto racja:diabloti:[/COLOR] Quote
Mada:) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To ja proszę dopisać bardzo wstępnie do listy moją osobę + dwa psy, ale z możliwością wycofania się do grudnia. Muszę jeszcze pogadać z rodzinką, która planuje wakacje, a jeszcze kocię w domu i trzeba to jakoś zorganizować. ;) ( Jak się wyjazd uda, to przybędziemy wraz z Rawą) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 zapisałam was, zaraz prześlę adres do forum Ale biało łoh :razz: ja też już chcę lipiec i pakowanko :placz: Quote
Kaya93 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]O nie nie nie Iśki mi nie zabierzesz!:diabloti:[/COLOR] [COLOR=blue]Oooo właśnie! święto racja:diabloti:[/COLOR][/quote] Będziemy się bić? :evil_lol: :diabloti: Żartuje oczywiście:loveu:, ale... ale my też chcemy Iś! :loveu::diabloti: No dobra, pożyjemy zobaczymy :cool3: (10 listopad już nie długo :diabloti:) PS możecie mnie kolorować ;) A pogoda beznadziejna :placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Kaya93']Będziemy się bić? :evil_lol: :diabloti: Żartuje oczywiście:loveu:, ale... ale my też chcemy Iś! :loveu::diabloti: No dobra, pożyjemy zobaczymy :cool3: (10 listopad już nie długo :diabloti:) PS możecie mnie kolorować ;) A pogoda beznadziejna :placz:[/quote] aa super z przyjemnoscia koloruje :multi::multi: namawiaj reszte rzeszowskiej bandy aby sie kolorowala :evil_lol: Quote
Avaloth Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja właśnie z Kiss gadam, mówi ze jej mama ma się zastanowić[SIZE=1][COLOR=LightBlue]:diabloti:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=LightBlue]i przejrzeć wątek o zlocie na dgm [/COLOR][/SIZE][COLOR=LightBlue].. xd[/COLOR] A ja chce być z Wami obydwoma. I z Ewcią też, i ze Sweet, Martą, Kiś, Bewarką.. I jeszcze innymi osobami jak Kasia od Riki, albo Łapeczkowa, albo Psiulka, Foxowa.. No ale jak ja się zmieszczę z wami wszystkimi :evil_lol: a innych osób nie wymieniam tylko dlatego że ich nie znam, tzn nie gadam raczej z nimi przez dogo xd Quote
dog193 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A ja z tobą nie chce byc, bo mi znowu Korneliusa ukradniesz :placz: :diabloti: Quote
Tepes Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Kaya93']Będziemy się bić? :evil_lol: :diabloti: Żartuje oczywiście:loveu:, ale... ale my też chcemy Iś! :loveu::diabloti: No dobra, pożyjemy zobaczymy :cool3: (10 listopad już nie długo :diabloti:) PS możecie mnie kolorować ;) A pogoda beznadziejna :placz:[/quote] [COLOR=Blue]Ja póć na gołe klaty:diabloti: [/COLOR] Quote
Avaloth Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dog193']A ja z tobą nie chce byc, bo mi znowu Korneliusa ukradniesz :placz: :diabloti:[/quote] Kornelius i tak był poza domkiem xd i ja go tylko pożyczyłam :evil_lol::evil_lol: Ewcia, a ja jak miałam na imię ? pamiętasz ? xd i byłam psem ? a marta owcą ? czy jak to było :diabloti::evil_lol: tak oglądam zdjęcia i stwierdzam ze w sumie ten domek budową, dachem itp. trochę przypomina te w Sulistrowicach.. ciekawe jakie będzie wyjście do pokoju na górę :D:D może równie fajne :evil_lol: Kaya, Anula jak się będziecie kłócić to będę spać na wycieraczce. Albo Wy :evil_lol: Quote
dog193 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No i co, że był poza domkiem i tak go ukradłaś :shake: Ty byłaś Korneliśka, ale czym byłaś to już nie pamiętam :diabloti: Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A ile wynosi całkowity koszt ? Bo chyba gdzieś przegapiłam :roll: Quote
Tepes Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='wiki4']A ile wynosi całkowity koszt ? Bo chyba gdzieś przegapiłam :roll:[/quote] [COLOR=Blue]pisze na 1 stronie...[/COLOR] Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]pisze na 1 stronie...[/COLOR][/quote] Dzięki ;) Może też pojadę jak się mama zgodzi :razz: Quote
Avaloth Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wiki masz śliczną sunię, jedź :loveu: Ewcia kup sobie bilobil xd Quote
Kaya93 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ja póć na gołe klaty:diabloti:[/COLOR] [/quote] :roflt: Nie no, to ma być zlot bez agresji :diabloti: ale gołe klaty, czemu nie :evil_lol: [quote name='Iś & Chester']Kaya, Anula jak się będziecie kłócić to będę spać na wycieraczce. Albo Wy :evil_lol:[/quote] Ależ my sie nie kłucimy :loveu: Ale, żeby nie było ja na wycieraczce nie śpie :diabloti: Quote
Recommended Posts