Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']Byłaś na zlocie? W Sulistrowicach?
Nie kojarzę :hmmmm:

Zapisuję na zlotowym bez psa.[/QUOTE]

W [B]TAMTYM[/B] roku. W Sierakowie. :cool1:

Posted

[quote name='dog193']Bartiśkowa, usuń z listy Agatę od Rokiego.[/quote]

oh ta moja skleroza byłam pewna że już to zrobiłam :evil_lol:

Vini koloruję :loveu:

Rawa zapisuję bez psa jak się coś zmieni to pisz :cool3:

Co do apratu to rzecz poewna że biorę :diabloti:

Posted

Ha, ja też biorę aparat... i psa. :D
I ja zaklepuje sobie miejsce, żebym to mogła ja robić główny filmik! Będzie szpan, lans i w ogóle :D
No niby jeszcze rok, ale ja już żyję tylko zlotem... :]

Posted

[quote name='Ainee']Ha, ja też biorę aparat... i psa. :D
I ja zaklepuje sobie miejsce, żebym to mogła ja robić główny filmik! Będzie szpan, lans i w ogóle :D
No niby jeszcze rok, ale ja już żyję tylko zlotem... :][/QUOTE]

Ja bym już chciała lipiec, żeby zrobić sobie listę co mam wziąć bo mogłabym sobie ją teraz zrobić ale po co mi to jak to i tak zgubię do sierpnia..:roll:

Posted

Ja też biorę dziecko(czyt. aparat^^) :loveu:bez niego się nie ruszam ;)
Psiulka Ty też weźmiesz prawda ? bo mi się podoba Twojee xd
wszyscy bierzcie :loveu:
a co do domków ja bym chciała być z tyloma osobami ze się w 2 domkach byśmy nie zmieścili, więc poczekam co zostanie potem i pomyślimy ;)
Ewcia, ale że jak ? chyba najlepiej tak jest na 'normalnym' zlocie, wypisujesz numerki we wszystkich domkach i każdy się dopisuje gdzie chce, z kim chce :)
[SIZE=1]
pada śnieg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
jeszcze trochę mokry, ale coraz mniej deszczu a coraz więcej śniegu:loveu:
już byłam z moimi dziećmi na podwórku, na aparat założyłam woreczek coby go nie zmoczyło i idziemy :evil_lol: ale średnie zdjęcia są, bo nie da się ostrości ustawić przez lecący śnieg xD[/SIZE]

Posted

[quote name='Ainee']Ha, ja też biorę aparat... i psa. :D
No niby jeszcze rok, ale ja już żyję tylko zlotem... :][/quote]
Ej, kurde! :diabloti: Jakbym ja jechała, też robię filmiki :cool3: Zrobimy razem, bo mojego złoma biorę po to, żeby nagrywać nałogowo :razz: jeśli pojadę

Posted

[quote name='Kaya93']Haha no właśnie :d ja już sie pogubiłam :diabloti:

Ja myślałam nad kapke innym składem :evil_lol:
Ja, Pisulka, Kisses, Ty, Iś i Sweet[/quote]
[COLOR=Blue]O nie nie nie Iśki mi nie zabierzesz!:diabloti:[/COLOR]

[quote name='dog193']Dziewczynki kochane, toż to październik dopiero :diabloti: Jeszcze pewnie dużo osób się wykruszy, może ktoś jeszcze dojdzie.
Pozwólcie, że z Anulą zajmiemy się przydzielaniem do domków, potem będziecie zgłaszać ew. sprzeciwy to pozmieniamy ;)[/quote]
[COLOR=Blue]Oooo właśnie! święto racja:diabloti:[/COLOR]

Posted

To ja proszę dopisać bardzo wstępnie do listy moją osobę + dwa psy, ale z możliwością wycofania się do grudnia. Muszę jeszcze pogadać z rodzinką, która planuje wakacje, a jeszcze kocię w domu i trzeba to jakoś zorganizować. ;)
( Jak się wyjazd uda, to przybędziemy wraz z Rawą)

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]O nie nie nie Iśki mi nie zabierzesz!:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=blue]Oooo właśnie! święto racja:diabloti:[/COLOR][/quote]

Będziemy się bić? :evil_lol: :diabloti:
Żartuje oczywiście:loveu:, ale... ale my też chcemy Iś! :loveu::diabloti:

No dobra, pożyjemy zobaczymy :cool3: (10 listopad już nie długo :diabloti:)

PS możecie mnie kolorować ;)

A pogoda beznadziejna :placz:

Posted

[quote name='Kaya93']Będziemy się bić? :evil_lol: :diabloti:

A pogoda beznadziejna :placz:[/quote]

aa super z przyjemnoscia koloruje :multi::multi: namawiaj reszte rzeszowskiej bandy aby sie kolorowala :evil_lol:

Posted

Ja właśnie z Kiss gadam, mówi ze jej mama ma się zastanowić[SIZE=1][COLOR=LightBlue]:diabloti:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=LightBlue]i przejrzeć wątek o zlocie na dgm [/COLOR][/SIZE][COLOR=LightBlue].. xd[/COLOR]

A ja chce być z Wami obydwoma. I z Ewcią też, i ze Sweet, Martą, Kiś, Bewarką.. I jeszcze innymi osobami jak Kasia od Riki, albo Łapeczkowa, albo Psiulka, Foxowa.. No ale jak ja się zmieszczę z wami wszystkimi :evil_lol: a innych osób nie wymieniam tylko dlatego że ich nie znam, tzn nie gadam raczej z nimi przez dogo xd

Posted

[quote name='Kaya93']Będziemy się bić? :evil_lol: :diabloti:

A pogoda beznadziejna :placz:[/quote]
[COLOR=Blue]Ja póć na gołe klaty:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']A ja z tobą nie chce byc, bo mi znowu Korneliusa ukradniesz :placz:
:diabloti:[/quote]
Kornelius i tak był poza domkiem xd i ja go tylko pożyczyłam :evil_lol::evil_lol:
Ewcia, a ja jak miałam na imię ? pamiętasz ? xd i byłam psem ? a marta owcą ? czy jak to było :diabloti::evil_lol:

tak oglądam zdjęcia i stwierdzam ze w sumie ten domek budową, dachem itp. trochę przypomina te w Sulistrowicach.. ciekawe jakie będzie wyjście do pokoju na górę :D:D może równie fajne :evil_lol:

Kaya, Anula jak się będziecie kłócić to będę spać na wycieraczce. Albo Wy :evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ja póć na gołe klaty:diabloti:[/COLOR]
[/quote]
:roflt:
Nie no, to ma być zlot bez agresji :diabloti: ale gołe klaty, czemu nie :evil_lol:
[quote name='Iś & Chester']Kaya, Anula jak się będziecie kłócić to będę spać na wycieraczce. Albo Wy :evil_lol:[/quote]

Ależ my sie nie kłucimy :loveu:
Ale, żeby nie było ja na wycieraczce nie śpie :diabloti: