Yorshirka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mam pytanie wrazie czego czy ktoś by zabrał mnie + piesek ( nie wiadomo) z Gniezna ( możw też , Poznań , Września , Bydgoszcz, Inowrocław , Toruń itepe) coś takiego w pobliżu . ;d? Nawet do Łodzi mogę ;d LUB OKOLIC. dołanczam się do kosztów ;d Widze że tu pare osób jest . Np. z okolic , łodzi , włocławka . ;d Poznań itepe ;d ktoś byłby chętny ;d Quote
MakeBelieve Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Boże, jak Magda pojedzie, to ja też będę 24h na dobe namawiać mamę na ten zlot :D Kurcze- co do agi- super by było ^^ Quote
stratoos Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 My też chcemy jechać, ja i mój Timek :) Ciekawie się zapowiada :cool3: Quote
polciuaa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ejj ludzie tutj jest dużo sob ze śląska itp wiec moze znacie kogoś ze Środy Śląskiej kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna? Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='stratoos']My też chcemy jechać, ja i mój Timek :) Ciekawie się zapowiada :cool3:[/quote] zapisuję :loveu: jesteś na 15 miejscu zamiast czarnulki bo ona nie jedzie ;) Quote
Ainee Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Postaram się o te przeszkody, ale nie obiecuję. :P Cerber, dobrze by było gdybyś załatwiła slalom, mi jeżeli się uda załatwić tor, to będzie kilka hopek, palisada, kładka i może huśtawka. ;) Koło też postaram się wziąć, ale to już dość odległe marzenia. Jeeejku, ile ludzi jest zapisanych. :o Super! potwierdzać! :D Quote
MakeBelieve Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dobra, nas też możecie zapisać, bo jak narazie mama jest na tak!! :) Quote
Shaunell Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A można wiedzieć jaki jest dokładniejszy termin? Cały tydzień od 1-7, czy jakieś tam dni w tych dniach? Bo to mi jest potrzebne. Quote
Shaunell Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Ainee']Postaram się o te przeszkody, ale nie obiecuję. :P Cerber, dobrze by było gdybyś załatwiła slalom, mi jeżeli się uda załatwić tor, to będzie kilka hopek, palisada, kładka i może huśtawka. ;) Koło też postaram się wziąć, ale to już dość odległe marzenia. Jeeejku, ile ludzi jest zapisanych. :o Super! potwierdzać! :D[/quote] Muszę być! :loveu: Jeśli będzie torek agi muszę być! :loveu: Quote
basiapron Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja nie mogę 50 osób już :crazyeye: no to nieźle, ja jeszcze nie potwierdzam bo przyjaciółki się musze dopytać czy jedzie z nami z mężem, co prawda oni psiarzami nie są ale z miłą chęcia odpoczną w miłym towarzystwie. W końcu chyba nikt ich nie będzie zmuszał do spacerów i ględził że nie poszli. Quote
Ainee Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='basiapron']ja nie mogę 50 osób już :crazyeye: no to nieźle, ja jeszcze nie potwierdzam bo przyjaciółki się musze dopytać czy jedzie z nami z mężem, co prawda oni psiarzami nie są ale z miłą chęcia odpoczną w miłym towarzystwie. W końcu chyba nikt ich nie będzie zmuszał do spacerów i ględził że nie poszli.[/quote] No co Ty, będzie nam bardzo miło jeżeli przyjadą, może też zobaczą w psach to co my widzimy :cool3: border_collie&westie - nie rób sobie nadziei, bo naprawdę nie obiecuję. Postaram się, ale to wszystko ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Vini.']Dobra, nas też możecie zapisać, bo jak narazie mama jest na tak!! :)[/quote] ok. A jedziesz z psem ? ;) Quote
Avaloth Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='border_collie&westie']Czyli chciałabyś żebym pojechała tylko dlatego, że niby mam bordera? :diabloti: Oj, niedobra Ty :eviltong: Rzeczywiście mam tylko westikową, ale o borderku marzę :-( Rzeczywiście login może mylić.[/quote] nie tylko ;P między innymi :eviltong: westy też dosyć lubię :) Jacie jak wszyscy pojadą to będzie mega :crazyeye::loveu: Quote
basiapron Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Iś & Chester'] Jacie jak wszyscy pojadą to będzie mega :crazyeye::loveu:[/quote] ano, a zapisy wciąż trwają:) Quote
MakeBelieve Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A jak! Chyba, że niezbyt można z lekko strachliwym? Quote
Tepes Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Vini.']A jak! Chyba, że niezbyt można z lekko strachliwym?[/quote] [COLOR=Blue]Można, można:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Ta 51 osób i ciekawe ile sie wykruszy:evil_lol:[/COLOR] Quote
stratoos Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 My możemy na 100%. Jak już mojego tatę przekonałam, to rodzice zdania nie zmienią :cool3: Chyba, że Timkowi coś się odmieni i stanie się psim zabójcą :evil_lol: Quote
Bewarka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja nie wiem czy sie wykruszać czy nie :placz: Bo jest jakieś 5% szansy, że obóz nie będzie się pokrywał ze zlotem :mad: A ja chce i na to i na to. Jakby coś to przyjade do was na tyle ile będe mogła :cool3: Jeśli w ogóle, bo jeszcze nie pytałam w sumie. Quote
Tepes Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Bewarka']Ja nie wiem czy sie wykruszać czy nie :placz: Bo jest jakieś 5% szansy, że obóz nie będzie się pokrywał ze zlotem :mad: A ja chce i na to i na to. Jakby coś to przyjade do was na tyle ile będe mogła :cool3: Jeśli w ogóle, bo jeszcze nie pytałam w sumie.[/quote] [COLOR=Blue]Nie możesz nom tego zrobić:placz:musisz jechać:diabloti:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ok, ok, myślę, że może mi się udać, ale jak coś, to pojade troche wcześniej lub przyjade później, bo rzadko sie zdarza, żeby sie terminy zgadzały :cool3: A rodzice to light, na wszystko sie zgodzą, tylko czekam aż sobie sąsiadka pójdzie. :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 P.S. Bewarka, a na jaki obóz jedziesz? ^^ Bo my też planujemy, na wandrusowy i właśnie nie wiem :( Bo chciałam jechać na OZP4, który się 7 zaczyna, a tak będę musiała na.... 2 jechać? Quote
Bartiśkowa_ Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Vini.']P.S. Bewarka, a na jaki obóz jedziesz? ^^ Bo my też planujemy, na wandrusowy i właśnie nie wiem :( Bo chciałam jechać na OZP4, który się 7 zaczyna, a tak będę musiała na.... 2 jechać?[/quote] no to najwyżej ze zlotu wyjedziesz 6 sierpnia (dzień wcześniej) i wtedy zdążysz ;) zapisuję Quote
Bewarka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wcześniej też chciałam na ten jechać, ale jednak nie ma to jak ze szkołą. xD Przyjaciółki już na dwóch były i było zaje, teraz też musze jechać, bo opowieściami sie nie obejde ;) Quote
Mada:) Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Toż to bliziutko. ;) Bardzo poważnie się zastanowimy. :loveu: :) Quote
Claudia_Jazz Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Szkoda, że mnie nie będzie. Ja z pomorza jestem :( Tu się nic nie dzieje. 2 wystawy są w wakacje i tyle :( Quote
Recommended Posts