Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie wrazie czego czy ktoś by zabrał mnie + piesek ( nie wiadomo) z Gniezna ( możw też , Poznań , Września , Bydgoszcz, Inowrocław , Toruń itepe) coś takiego w pobliżu . ;d? Nawet do Łodzi mogę ;d LUB OKOLIC. dołanczam się do kosztów ;d

Widze że tu pare osób jest . Np. z okolic , łodzi , włocławka . ;d Poznań itepe ;d ktoś byłby chętny ;d

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się o te przeszkody, ale nie obiecuję. :P Cerber, dobrze by było gdybyś załatwiła slalom, mi jeżeli się uda załatwić tor, to będzie kilka hopek, palisada, kładka i może huśtawka. ;) Koło też postaram się wziąć, ale to już dość odległe marzenia.

Jeeejku, ile ludzi jest zapisanych. :o Super! potwierdzać! :D

Posted

[quote name='Ainee']Postaram się o te przeszkody, ale nie obiecuję. :P Cerber, dobrze by było gdybyś załatwiła slalom, mi jeżeli się uda załatwić tor, to będzie kilka hopek, palisada, kładka i może huśtawka. ;) Koło też postaram się wziąć, ale to już dość odległe marzenia.

Jeeejku, ile ludzi jest zapisanych. :o Super! potwierdzać! :D[/quote]

Muszę być! :loveu: Jeśli będzie torek agi muszę być! :loveu:

Posted

ja nie mogę 50 osób już :crazyeye:

no to nieźle, ja jeszcze nie potwierdzam bo przyjaciółki się musze dopytać czy jedzie z nami z mężem, co prawda oni psiarzami nie są ale z miłą chęcia odpoczną w miłym towarzystwie. W końcu chyba nikt ich nie będzie zmuszał do spacerów i ględził że nie poszli.

Posted

[quote name='basiapron']ja nie mogę 50 osób już :crazyeye:

no to nieźle, ja jeszcze nie potwierdzam bo przyjaciółki się musze dopytać czy jedzie z nami z mężem, co prawda oni psiarzami nie są ale z miłą chęcia odpoczną w miłym towarzystwie. W końcu chyba nikt ich nie będzie zmuszał do spacerów i ględził że nie poszli.[/quote]

No co Ty, będzie nam bardzo miło jeżeli przyjadą, może też zobaczą w psach to co my widzimy :cool3:

border_collie&westie - nie rób sobie nadziei, bo naprawdę nie obiecuję. Postaram się, ale to wszystko ;)

Posted

[quote name='border_collie&westie']Czyli chciałabyś żebym pojechała tylko dlatego, że niby mam bordera? :diabloti: Oj, niedobra Ty :eviltong:

Rzeczywiście mam tylko westikową, ale o borderku marzę :-( Rzeczywiście login może mylić.[/quote]
nie tylko ;P między innymi :eviltong:
westy też dosyć lubię :)

Jacie jak wszyscy pojadą to będzie mega :crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='Vini.']A jak! Chyba, że niezbyt można z lekko strachliwym?[/quote]
[COLOR=Blue]Można, można:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]Ta 51 osób i ciekawe ile sie wykruszy:evil_lol:[/COLOR]

Posted

Ja nie wiem czy sie wykruszać czy nie :placz: Bo jest jakieś 5% szansy, że obóz nie będzie się pokrywał ze zlotem :mad: A ja chce i na to i na to. Jakby coś to przyjade do was na tyle ile będe mogła :cool3: Jeśli w ogóle, bo jeszcze nie pytałam w sumie.

Posted

[quote name='Bewarka']Ja nie wiem czy sie wykruszać czy nie :placz: Bo jest jakieś 5% szansy, że obóz nie będzie się pokrywał ze zlotem :mad: A ja chce i na to i na to. Jakby coś to przyjade do was na tyle ile będe mogła :cool3: Jeśli w ogóle, bo jeszcze nie pytałam w sumie.[/quote]
[COLOR=Blue]Nie możesz nom tego zrobić:placz:musisz jechać:diabloti:[/COLOR]

Posted

Ok, ok, myślę, że może mi się udać, ale jak coś, to pojade troche wcześniej lub przyjade później, bo rzadko sie zdarza, żeby sie terminy zgadzały :cool3: A rodzice to light, na wszystko sie zgodzą, tylko czekam aż sobie sąsiadka pójdzie. :eviltong:

Posted

[quote name='Vini.']P.S. Bewarka, a na jaki obóz jedziesz? ^^ Bo my też planujemy, na wandrusowy i właśnie nie wiem :( Bo chciałam jechać na OZP4, który się 7 zaczyna, a tak będę musiała na.... 2 jechać?[/quote]

no to najwyżej ze zlotu wyjedziesz 6 sierpnia (dzień wcześniej) i wtedy zdążysz ;)

zapisuję

Posted

Wcześniej też chciałam na ten jechać, ale jednak nie ma to jak ze szkołą. xD Przyjaciółki już na dwóch były i było zaje, teraz też musze jechać, bo opowieściami sie nie obejde ;)