Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciotka daj spanielki na spaniele w potrzebie, tam ciotki je wrzucą na forum, albo czekaj ja to zrobię, collie też by się przydało ;) ile rasowców macie tak wgl.... strasznie dużo... jamniki tez się przyda :D

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Według planu powinny być sterylizowane. Będziemy tego pilnować.

greatmadwomen wyjątkowo teraz mamy dużo psów w typie. Do tego jeszcze ON i staffik mix. Masakra to co się dzieje.

Posted

xmartix napisał(a):
dziewczyny potrzebuję kogoś do zrobienia wizyty przed adopcyjnej w Sulejowie, ten domek chciałby adoptować 5 tyg DONka

Sprawdziłam na mapie, chyba chodzi o Sulejewo, a nie o Sulejów, bo to aż w łódzkim. ;)

Posted

Vilena napisał(a):
Co słychać u Bingo?

u Bingo super, na wybiegu śmiga jak dziki.. wszystkie słupki w które niechcący uderzy od razu obsikuje i już później na nie nie wpada..

Ania jak będę miała chwilę to ci napiszę bo nie pamiętam teraz wszystkich i muszę do ściągi zajrzeć..

Posted

Lacia napisał(a):
u Bingo super, na wybiegu śmiga jak dziki.. wszystkie słupki w które niechcący uderzy od razu obsikuje i już później na nie nie wpada..

He he, dzięki za jakieś nowe info ;)

Posted

wiki4 napisał(a):
A na jakich zasadach jest teraz wolontariat w tym nowym schronisku?;)

nie wiem pewnie na razie na takich jak w starym czyli na żadnych.. myslę ze póki co w schronisku jest dużo pracy związanej z uporządkowaniem wszystkiego i nikt się nad wolontariatem nie zastanawiał..

Posted

hej Asia nie byłyśmy w schronisku od tego czasu, więc fotek tez nie ma.. a u psiaków z tego co wiem to dobrze, ruszyły sterylki i to najważniejsze.. :)

Posted

Lacia napisał(a):
hej Asia nie byłyśmy w schronisku od tego czasu, więc fotek tez nie ma.. a u psiaków z tego co wiem to dobrze, ruszyły sterylki i to najważniejsze.. :)

No to bardzo się cieszę. :p

Aha, mamy do pogadania w sprawie mojego przystąpienia do Waszego stowarzyszenia. ;)

Posted

A kiedy dni otwarte? Trzeba by zrobić większą akcję, dobrze nagłośnić, żeby ludzie się dowiedzieli o schronisku, napisać do wszystkich leszczyńskich gazet, do radia, do telewizji, dużo plakatów powywieszać w szkołach, sklepach itp.

• 2 weeks later...