Rumi. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ciotka daj spanielki na spaniele w potrzebie, tam ciotki je wrzucą na forum, albo czekaj ja to zrobię, collie też by się przydało ;) ile rasowców macie tak wgl.... strasznie dużo... jamniki tez się przyda :D Quote
Macia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Już wrzuciłam, mam nadzieję, że w dobre tematy. Quote
emilia2280 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ja tu za spanielkami przyszlam - czy one bédá sterylizowane w schronie czy to trzeba samemu zalatwic? Quote
Macia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Według planu powinny być sterylizowane. Będziemy tego pilnować. greatmadwomen wyjątkowo teraz mamy dużo psów w typie. Do tego jeszcze ON i staffik mix. Masakra to co się dzieje. Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 A ja czekam na linka do fotosika ze zdjęciami spanielek. ;) Quote
Macia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wstawiałam już na temat spanieli, ale tu też dam. Oto link do zdjęć z soboty: http://www.fotosik.pl/u/lacia/albumy Quote
anita_happy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 wrzuciłyscie laby na labradory.info i org ???dzizas jaki wysyp Quote
xmartix Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 dziewczyny potrzebuję kogoś do zrobienia wizyty przed adopcyjnej w Sulejowie, ten domek chciałby adoptować 5 tyg DONka Quote
Asia & Ginger Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 xmartix napisał(a):dziewczyny potrzebuję kogoś do zrobienia wizyty przed adopcyjnej w Sulejowie, ten domek chciałby adoptować 5 tyg DONka Sprawdziłam na mapie, chyba chodzi o Sulejewo, a nie o Sulejów, bo to aż w łódzkim. ;) Quote
aniapsiara Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 mógłby mi ktoś wypisać imiona nowych psów? tych które na naszej stronie http://adopcja-leszno.za.pl nie mają imion, bo według mzz mają takie dziwne imiona, że wole zapytać was o to :P Quote
Lacia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Vilena napisał(a):Co słychać u Bingo? u Bingo super, na wybiegu śmiga jak dziki.. wszystkie słupki w które niechcący uderzy od razu obsikuje i już później na nie nie wpada.. Ania jak będę miała chwilę to ci napiszę bo nie pamiętam teraz wszystkich i muszę do ściągi zajrzeć.. Quote
Vilena Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Lacia napisał(a):u Bingo super, na wybiegu śmiga jak dziki.. wszystkie słupki w które niechcący uderzy od razu obsikuje i już później na nie nie wpada.. He he, dzięki za jakieś nowe info ;) Quote
wiki4 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A na jakich zasadach jest teraz wolontariat w tym nowym schronisku?;) Quote
Lacia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 wiki4 napisał(a):A na jakich zasadach jest teraz wolontariat w tym nowym schronisku?;) nie wiem pewnie na razie na takich jak w starym czyli na żadnych.. myslę ze póki co w schronisku jest dużo pracy związanej z uporządkowaniem wszystkiego i nikt się nad wolontariatem nie zastanawiał.. Quote
daria_zet Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jak będzie coś wiadomo, to dajcie znać :) BTW gdzie dokładnie jest usytuowane schronisko? Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witajcie drogie cioteczki, pilnie potrzebujemy osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Wielkopolsce, powiat leszczyński, SULEJEWO dla suni z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/213593-SARA-gaśnie-w-schronisku-(-SZUKAM-DLA-NIEJ-SKRAWKA-quot-ZIELONEJ-TRAWKI-quot?p=17532302#post17 Będę bardzo wdzięczna za kontakt :) Quote
Asia & Ginger Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziewczyny i co tam u psiaków po odnowie biologicznej? Robiłyście może nowe fotki? :cool3: Quote
Lacia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 hej Asia nie byłyśmy w schronisku od tego czasu, więc fotek tez nie ma.. a u psiaków z tego co wiem to dobrze, ruszyły sterylki i to najważniejsze.. :) Quote
daria_zet Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 czyli w końcu wszystko jest w miarę dobrze. :) Quote
Asia & Ginger Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Lacia napisał(a):hej Asia nie byłyśmy w schronisku od tego czasu, więc fotek tez nie ma.. a u psiaków z tego co wiem to dobrze, ruszyły sterylki i to najważniejsze.. :) No to bardzo się cieszę. :p Aha, mamy do pogadania w sprawie mojego przystąpienia do Waszego stowarzyszenia. ;) Quote
aniapsiara Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 A kiedy dni otwarte? Trzeba by zrobić większą akcję, dobrze nagłośnić, żeby ludzie się dowiedzieli o schronisku, napisać do wszystkich leszczyńskich gazet, do radia, do telewizji, dużo plakatów powywieszać w szkołach, sklepach itp. Quote
daria_zet Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 pamiętajcie, aby dać później (jak będziecie wiedzieć) inf dot. wolontariatu... :) Quote
aniapsiara Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 czekam na zdjęcia z soboty. Quote
Recommended Posts