mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zapytajcie może u Megii jest miejsce. A może zaprzęgowców zainteresować tematem, są jakieś fora miłosników rasy...
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja sie na rasie w ogóle nie znam... problem na razie polega na braku deklaracji. Aby uzyskać je, ktoś musi poprowadzić wątek... inaczej doopa.. ja niestety nie podejmę suie prowadzenia wątku, mam juz swój wątek, który mnie w całości absorbuje
AlinaS Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Melduję się na wątku lecz niestety nie bardzo mam jak pomóc
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witam p.Alinko. :) Kurcze tak mi szkoda tego psa. Na wątku po prostu nic sie nie dzieje... NA CITO SZUKAMY OSOBY KTÓRA POPROWADZI WATEK. A kto był ostatnio u psa? Czy On w ogóle żyje? Nie zdziczał tam??
Basia1968 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 cjociaż podniosę - pomysł z hoteliokiem u Zuzi nie jest zły, jak jest kaska na Jeziórko to znajdzie się zapewne na hotelik u Zuzi. Trzeba by zaprosić miłośników tej rasy. Vhyba szybszyoddyliżansu /chyba taki nick/ i nie pamiętam kto jeszcze był od huskich
ajlii Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='esperanza']Ludzie, którzy go znaleźli nie dołożyli się ani groszem do jego utrzymania, a na apele o pomoc finansową nikt nie odpowiada. :-([/QUOTE] Dramat takich psiaków polega na tym, że jak rozwiąże się najtrudniejszą sytuacją to zwierz zostaje zapomniany. Bo kolejne bidy są do ratowania :( W ten sposób dorobiłam się 40 szczurów...
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Wysłałam właśnie około 30 PW z prosba o zajrzenie... może ktos sie pojawi :(
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [SIZE=5][COLOR=red]Norton cały czas przebywa Hoteliku, zadłużenie rośnie.. małe zainteresowanie psem...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Pilnie szukamy osoby, która poprowadzi wątek psa![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Potrzebne ogłoszenia na CITO![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Potrzebne deklaracje, aby Nortona przenieść do prawdziwego DT!!![/COLOR][/SIZE]
NiJaSe Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 no orpha ban a do tego komp teraz tylko w pracy :/ , on jest w Jeziorku dalej bo doszly mnie sluchy ze juz nie :O:O
jolek68 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 staram się tu zaglądać o ile daję radę, porozmawiam z orphą jak z jej wątkiem, może sama kogoś zasugeruje :)
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dobrze by było, gdyby Orpha znalazła kogolwiek kto poprowadzi wątek, choćby tymczasowo :) To gdzie ten pies teraz przebywa :( ja się juz po prostu pogubiłam....
Dora Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 My staramy sie od jakiegos czasu znalesc dom dla Nortona, robimy ogloszenia i jest u nas na stronie, ale nie wiem co jest z tym psem ze nikto sie o niego nie pyta :( a w warszawie nie mamy nikogo kto by mogl do niego pojechac i zobaczyc co u niego, wiec to tez pewnie troche utrudnia znalezienie mu domu, bo tak malo wiemy o nim :(
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zasadnicza kwestia - gdzie pies teraz jest, ile kosztuje hotel, jakie jest zadłużenie ?????? Dora, ja tez nie wiem czemu telefon w Jego sprawei milczy :(
marlenka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Dora']My staramy sie od jakiegos czasu znalesc dom dla Nortona, robimy ogloszenia i jest u nas na stronie, ale nie wiem co jest z tym psem ze nikto sie o niego nie pyta :( a w warszawie nie mamy nikogo kto by mogl do niego pojechac i zobaczyc co u niego, wiec to tez pewnie troche utrudnia znalezienie mu domu, bo tak malo wiemy o nim :([/QUOTE] W niedzielę będę jechał przez Ustanów to wstapię do Nortona , powiedzcie tylko czy tam ktoś jest z "obsługi "??? Mogę zrobic jakies zdjęcia , spacer raczej odpada ale może ???Co WY na to ??
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='marlenka']W niedzielę będę jechał przez Ustanów to wstapię do Nortona , powiedzcie tylko czy tam ktoś jest z "obsługi "??? Mogę zrobic jakies zdjęcia , spacer raczej odpada ale może ???Co WY na to ??[/QUOTE] CEZKAMY na info gdzie przebywa na 100% pies. Jesli w Jeziórku to bardzo bysmy chcieli abys zajrzała do Niego..
marlenka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nie ma problemu jeśli jest w Jeziórku to nie ma zadnego problemu .
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='marlenka']Nie ma problemu jeśli jest w Jeziórku to nie ma zadnego problemu .[/QUOTE] dziekuję!!!
Owieczka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No koniecznie tych od szpicy trzeba tu ściągnąć , a czy Norton jest ogłoszony na szpicach itp ??
marlenka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='obraczus87']dziekuję!!![/QUOTE] No co Ty , za co dziekujesz chociaż tak pomogę .
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 JA pisałam PW do kilku osób od Husky. Ale nie do wszystkich. Zresztą pisałam zaledwie do kilku. Powiadomcie wszystkich, którzych uważacie, że moga pomóc... Nawet podnoszenie watku w przypadku Nortona jest istotne. Zauważcie - pies ma wątek od października... a stron wątku to zaledwie - 15...
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dziękuję Wam pieknie za przybycie. Trzeba chłopakowi pomóc... skoro Dora pisze, że zainteresowanie psem jest zerowe, to musimy pomóc w szukaniu dla Niego domu.....
Bjuta Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Niestety jestem zadeklarowana po uszy... Nie pomogę, przepraszam.
marlenka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='obraczus87']Dziękuję Wam pieknie za przybycie. Trzeba chłopakowi pomóc... skoro Dora pisze, że zainteresowanie psem jest zerowe, to musimy pomóc w szukaniu dla Niego domu.....[/QUOTE] A czy jakies ogłoszenia to on ma??? Może ściągnę piromankę ona dużo ogłoszeń robi . Tylko jakiś tekst trzeba sklecić i na kogo namiary . Kto umie ładne teksty pisac ??
Recommended Posts