Jump to content
Dogomania

Norton husky czeka na dom i prosi o deklaracje !!! zadluzenie w hoteliku !!

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam w jeziorku jak byl tam jeszcze Tramp , wyprowadzilam go wtedy na spacer to bardzo przyjacielski ,wesoly pies , spragiony ruchu , caly spacer to bylo tructanie z nim a on niezmowrdowany ( domyslacie sie mam nadzieje kto to NiJaSe)
niestety dojazdy dla mnie tam to utopia , na dojazd komunikacja musialaby, stracic caly dzien a niestety nie moge go tracic bo mam swoja gromade i tymczasa na stanie :/

Posted

NiJaSe napisał(a):
bylam w jeziorku jak byl tam jeszcze Tramp , wyprowadzilam go wtedy na spacer to bardzo przyjacielski ,wesoly pies , spragiony ruchu , caly spacer to bylo tructanie z nim a on niezmowrdowany ( domyslacie sie mam nadzieje kto to NiJaSe)
niestety dojazdy dla mnie tam to utopia , na dojazd komunikacja musialaby, stracic caly dzien a niestety nie moge go tracic bo mam swoja gromade i tymczasa na stanie :/

NiJaSe, NiJaSe tak myślałam ;-) choć nie chciałam dopytywać. Poczytałam sobie dziś o twoim spcerku z Aresem i pozostałą trójeczką :-)

Posted

MartynaP napisał(a):
moze trzebaby załozyc nowy watek,zeby mozna bylo edytowac post i wogole
jesli tak to moge w ten sposob pomoc i załozyc ;)

Wystarczy poprosić moda, a on wpisze cię jako autorkę pierwszegp postu - oczywiście za zgodą drugiej strony. Ja tak stałam sie "założycielką" wątlu Gwiazdki.

Posted

tak tylko ze nowy watek bedzie bardziej czytelny jesli bedzie sie "zwoływac"
osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu

jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole

Posted

MartynaP napisał(a):
osoby z dogo a tak bedzie musial ktos czytac wszystkie strony ktore doprowadza go do tego ze pies jest w hotelu

jak uwazacie i talk zrobilabym to w nocy dopiero pozbieralabym wszystkie info i wogole

Myślę,ze to dobry pomysł to dobra proozycja...zacznijmy z nim od "nowa" ale konkretnie.. ja jestem "za"..

Posted

ja też popieram. Trzeba wyciągnąć z tych kilkunastu stron to, co ważne - i ożywić nowy wątek. coś się w końcu musi ruszyć, bo się przystojniak już naczekał :)

Posted

MartynaP napisał(a):

bardzo Ci dziekuję!!!

Norton musi miec przejrzysty wątek.

Ehhh w Jeziórku.... Esperanza jest z Fundacji Psy Niczyje...

ja sobie nie wyobrażam jak można umieścic psa w Hotelu i w ogóle sie NIm nie interesować. W ogóle. juz kiedys powiedziałam na wątku pewnego psa, że umieszczenie psa w Hotelu nie załatwia sprawy. Tym bardziej umieszczenie psa w takim Hotelu jak jest w Jeziórku! Jesteś wściekła po prostu! Ach wściekła to za mało powiedziane!

Posłuchajcie, ja mam miejsce u ZuziM. Od stycznia nowe kojce, spacery, karma dobra. Dobra opieka. Jak myslicie??

Posted

Plicha napisał(a):
No to zaczynamy działać :) A jak daleko od Warszawy jest to Jeziorko?

A tak przy okazji jak jesteśmy w temacie haszczaków, może ktoś zajrzy tutaj, ten bidulek jest jeszcze szczeniorem a tyle juz przezyl i taki smutek w oczkach:
http://www.dogomania.pl/threads/173522-NIKO-piAE-kny-mix-husky-bA-aga-o-dom

Jeziórko to jest kilka km za Zalesiem Górnym. Z centrum Wawy autem jedzie sie 30 minutek.

Ja jeszcze zapytam Astaroth która jestem u Niej w kolejce. Bo podobno miałam byc pierwsza....a Astaroth mieszka w okolicach Mińska MAz.

Posted

Obraczus warunki u ZuziM to może i bedą super...ale to daleko troszkę....a u Pani Joanny w Brzyściu?parę psów zabrała stamtąd Pati C ostatnio - może tam zapytamy?

Posted

Oczywiście masz racje.... rano własnie myslałam o Pani Joasi, a teraz z tej złości mi wypadło wszystko ;/
Nikus a mógłbys tam podpytać i ewentualnie zająć miejsce??

Astaroth nie ma warunków dla Huskich....

Posted

obraczus87 napisał(a):
Oczywiście masz racje.... rano własnie myslałam o Pani Joasi, a teraz z tej złości mi wypadło wszystko ;/
Nikus a mógłbys tam podpytać i ewentualnie zająć miejsce??

Astaroth nie ma warunków dla Huskich....

Spróbuję się czegoś dowiedzieć...zadzwonię tam jutro

Posted

Gdyby Psiak trafil do Pani Joanny moge zalatwic dla niego jakas porzadna karme taniej, psiak wtedy moglby jechac juz z karma do hoteliku..

Pomozemy mu bo tak nie moze byc.....

Posted

obraczus87 napisał(a):
Tematu niestety nie podjełam, bo prowadzic watku sie nie podjęłam...

ale pokazałaś problem i ściągnęłaś nas....dalej już razem damy radę...prawda? musimy mu pomóc..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...