Jump to content
Dogomania

Norton husky czeka na dom i prosi o deklaracje !!! zadluzenie w hoteliku !!

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
MARLENKA - jesli możesz to podjedź do Nortona w weekend, sprawdź Go na dzieci i porób foteczki jak mozesz oczywiście.

Już zaplanowałam wycieczkę na niedziele , myslę ze koło południa wyrusze i tak jade do Zalesia przez Ustanów . Moje dziecko jak przeczytało że ma być pies na nim testowany to powiedział " jak mnie zje to weź go do siebie , przynajmniej tak będziesz o mnie pamiętać " . I napewno zrobię mu zdjęcia .

Posted

marlenka napisał(a):
Już zaplanowałam wycieczkę na niedziele , myslę ze koło południa wyrusze i tak jade do Zalesia przez Ustanów . Moje dziecko jak przeczytało że ma być pies na nim testowany to powiedział " jak mnie zje to weź go do siebie , przynajmniej tak będziesz o mnie pamiętać " . I napewno zrobię mu zdjęcia .

SUPER!!!!! Bardzo Ci dziekuję.

Posted

marlenka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale sie uśmiałam...

PS.Pisal ktos do moda o zamkniecie tego watku

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...