Savannah Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 piotrjan ja ślicznie proszę o zdjęcia i filmik z NDM:cool3::cool3: Z góry dziękuje:loveu:
Miśka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Monika R. napisał(a):ja tez sie przypominam do FOTEK i FILMU :lol: z tymi filmami to ja proponuje jakies garden party zorganizowac... :knajpa: tudziez :sabber: lub:cunao:, wedle uznania...
piotrjan Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Miśka napisał(a):z tymi filmami to ja proponuje jakies garden party zorganizowac... :knajpa: no właśnie , żeby nie zablokować złącz , bo w internetowej jakości filmu mało widać , a zajmuje to tyle MB , że aż strach , to może masz rację .
piotrjan Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 NigdyNigdy napisał(a):To co? Bierzemy telebim do Opola? :razz: Ja to do Opola , biorę dobrą butelkę szampana (z powodu pewnej rozmowy) .;) Aha . Dla Asi też .:multi:
Nitor-Nivalis Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 PiotrJan a moze tak ten filmik na jakis serwer wrzucic ? to tak by sobie kazdy obejrzal skryznki by sie nie zapchaly i jakos by sie obylo bez tv w opolu :) A swoja droga to przed opolem jeszcze na innych wsytawach sie widzimy :)
Miśka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Tak zupelnie abstra***ac... czy ktos z Was ma jakies zdjecia z wystawy poznanskiej w 2003 roku? Sedziowala Ewa Szeliga-Szeremeta. Rase wzial Bear, BOS Bajka, Ml.Zw.PL Yukon i Evora... Savannah...?
Nitor-Nivalis Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 ja mam :) tylko musze je zlokalizowac
Miśka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Miśka napisał(a):abstra***ac... automatyczna cenzura... ja nie mogę :-) niezle
Savannah Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Miśka napisał(a):Tak zupelnie abstra***ac... czy ktos z Was ma jakies zdjecia z wystawy poznanskiej w 2003 roku? Sedziowala Ewa Szeliga-Szeremeta. Rase wzial Bear, BOS Bajka, Ml.Zw.PL Yukon i Evora... Savannah...? Tak mam, tylko musze znalezc, ale robilam coś napewno:cool3:
Savannah Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Miśka napisał(a):automatyczna cenzura... ja nie mogę :-) niezle forum się nieźle udoskonaliło:cool3::lol:
dachenoceras Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ze dwa tygodnie napisamem - temu - podko****e - i mnie wygwiazdkowało - myślałe, że to nadgorliwość w stylu ciach by Mod.- ale widzę, że to robotammaszyny.
Savannah Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 dachenoceras napisał(a):Ze dwa tygodnie napisamem - temu - podko****e - i mnie wygwiazdkowało - myślałe, że to nadgorliwość w stylu ciach by Mod.- ale widzę, że to robotammaszyny. dogomania potrafi zadziwiac:cool3::lol:
Asdf Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja dostałam dzisiaj fotki "moich" dwóch gwiazdeczek, którym kibicowałam podczas wystawy w NDM!!! Prosze państwa oto: :loveu: Laredo de Ciukci "Laredziak" lok3 :smhair2: :mad: Blue Merle Siberia Bricassart "Sybcia" Zw. Mł . :loveu: fot. L&P
Miśka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 stawka Grudziadz Psy -młodzieży SWIFT WOLF Fortunatus Psy -pośrednia AGAT C'Est La Vie Psy -pośrednia FIRST EXPRESS Dwie Korony Psy -pośrednia MOONBEAM of Seven Heaven Psy -pośrednia SAGIE z Krainy Śnieżnej Zimy Psy -otwarta KASDAN de Ciukci Psy -championów Arktogea BLACK DIAMOND Psy -championów SHAPALI de Ciukci Suki -młodzieży BETTY Dream Of Arctic Suki -młodzieży BLUE MERLE SIBERIA Bricassart Suki -młodzieży EVENING SHINE Nitor Nivalis Suki -pośrednia Arktogea OFELIA Suki -pośrednia TIFFANI Eskimoski Domek Suki -pośrednia Arktogea VIXEN Suki -otwarta DUTCHESS Arktyczna Piękność Suki -otwarta SEONA de Ciukci Suki -otwarta Arktogea TSUNAMI Suki -championówSnowy Grove's BLISSFUL BROWNIE
flashka-g Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 no niezle niezle...szkoda tylko ze ja nie mam jak dojechac:-(
Desiderata Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Miśka napisał(a):stawka Grudziadz Psy -młodzieży SWIFT WOLF Fortunatus Psy -pośrednia AGAT C'Est La Vie Psy -pośrednia FIRST EXPRESS Dwie Korony Psy -pośrednia MOONBEAM of Seven Heaven Psy -pośrednia SAGIE z Krainy Śnieżnej Zimy Psy -otwarta KASDAN de Ciukci Psy -championów Arktogea BLACK DIAMOND Psy -championów SHAPALI de Ciukci Suki -młodzieży BETTY Dream Of Arctic Suki -młodzieży BLUE MERLE SIBERIA Bricassart Suki -młodzieży EVENING SHINE Nitor Nivalis Suki -pośrednia Arktogea OFELIA Suki -pośrednia TIFFANI Eskimoski Domek Suki -pośrednia Arktogea VIXEN Suki -otwarta DUTCHESS Arktyczna Piękność Suki -otwarta SEONA de Ciukci Suki -otwarta Arktogea TSUNAMI Suki -championówSnowy Grove's BLISSFUL BROWNIE Świetnie - tylko dlaczego nie ma tu Andy a w oddziale nikt na to pytanie nie potrafi odpowiedzieć:angryy: Mam tylko nadzieje ze w oddziale Inowroclaw mimo zakreconych metod informowania o przyjeciu zgłoszenia wszystko bedzie OK
Asdf Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja na Zk Grudziądz nie moge narzekać, moje zgłoszenie zostało potwierdzone mailem. Jak widać wszystko jest ok :razz:
Miśka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Desiderata napisał(a):Świetnie - tylko dlaczego nie ma tu Andy a w oddziale nikt na to pytanie nie potrafi odpowiedzieć:angryy: Mam tylko nadzieje ze w oddziale Inowroclaw mimo zakreconych metod informowania o przyjeciu zgłoszenia wszystko bedzie OK w tym roku jestes juz ktoras z kolei osoba o ktorej wiem ze miala zawirowania ze zgloszeniem. Nie dotarlo zgl Drako na championy (prostuje: mowa o leszczynskiej), Bajki do Inowroclawia (musialam wysylac 2gi raz i tez nie wiem czy skutecznie), Kronosa championat w Opolu sie zgubil, potem znalazl, a juz nie wspomne o wystawie katowickiej, z ktora tez sporo osob sie borykalo jesli chodzi o zgloszenia.
Miśka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 USH napisał(a):Ja na Zk Grudziądz nie moge narzekać, moje zgłoszenie zostało potwierdzone mailem. Jak widać wszystko jest ok :razz: sie nie ciesz zawczasu :-) Kiedys Ci przysla "OK" a zgloszenie nie bedzie ok jak sie pozniej okaze. Nie znasz dnia i godziny :diabloti:
HUSKYTEAM Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 www.inowrocław.pl - dużo ciekawostek, mapa, telefony do urządów, nawet "inteaktywny spacer po mieście". Pzdr
Miśka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):www.inowrocław.pl - dużo ciekawostek, mapa, telefony do urządów, nawet "inteaktywny spacer po mieście". noo... sama ciekawostka jest juz domena z polskimi znakami ;)
Recommended Posts