Cyraneczka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A ja z innej beczki. Czy wybiera się ktoś do Berlina 2-04-2006?
Gosia & c.o. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Moderator nam wybaczy ;) Świetne misiaki-słodziaki!! Fajnie że do nas coś takiego trafiło :) A teraz wracając jednak do tematu to ja i moje zapalenie oskrzeli trzymamy mocno kciuki za wystawiających w ten weekend!! No i oczywiście czekamy na relacje ;)
Nitor-Nivalis Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Ja sie wybieram do Berlina i stawke bede miała w sobote to podam oczywiście jak wróce do domu :)
flashka-g Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Gosia i kropki napisał(a):Moderator nam wybaczy ;) Świetne misiaki-słodziaki!! Fajnie że do nas coś takiego trafiło :) A teraz wracając jednak do tematu to ja i moje zapalenie oskrzeli trzymamy mocno kciuki za wystawiających w ten weekend!! No i oczywiście czekamy na relacje ;) a ja lecze gardełko..bo cos mnie po tych katowicach załatwiło:P a zimnego piwa nie piłam:evil_lol:
Gosia & c.o. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Asia bo ja Ci mówie że to wszystko przez ten brak zimnego piwa :razz: Mnie normalnie nikt nie zaprosił, a sama zapomniałam sie tam pojawić no i mam - już tydzień oskrzela, a zamiast lepiej to gorzej jest :angryy: W sumie to wynikem z ringu sh mamy jakieś choróbska :eviltong:
---------- Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 NigdyNigdy napisał(a): No i pytanie, czy psiul potrafi jechać z przodu pod nogami, bo z tyłu by mu moje bąble raczej nie przepuściły- dokładniej Bursztyn :roll: Marzenia scietej glowy... ;) Pierwszy by sie wyrywal do tylu, zeby sie "zapoznac" z Bursztynem :p On jak tylko jakies pieski sa w poblizu dostaje malpiego rozumu :wallbash: Dzis na spacerze chcial sie zapoznac z bernardynem i zupelnie mu nie przeszkadzalo, ze tamten mial ochote go z miejsca polknac :eek2: Zrobie tak jak radzisz - dopytam w informacji telefonicznej i jesli jest tak jak wynalazla Miska, to przeciez bez problemu dojade. W kazdym badz razie - dziekuje za chec pomocy! :Rose:
NigdyNigdy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ReiMar napisał(a):Zrobie tak jak radzisz - dopytam w informacji telefonicznej i jesli jest tak jak wynalazla Miska, to przeciez bez problemu dojade. W kazdym badz razie - dziekuje za chec pomocy! :Rose: No nic, gdyby jednak coś, to wiesz, jak mnie znaleźć ;)
---------- Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 NigdyNigdy napisał(a):No nic, gdyby jednak coś, to wiesz, jak mnie znaleźć ;) no jasne :thumbs:
karlaaa Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Czy jedzie ktoś do Łodzi?? Przepraszam jeśli temat był juz poruszany ale jest tyle stron tego forum ze nie dam rady w jeden dzień przeczytać ;)
flashka-g Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Gosia i kropki napisał(a):Asia bo ja Ci mówie że to wszystko przez ten brak zimnego piwa :razz: Mnie normalnie nikt nie zaprosił, a sama zapomniałam sie tam pojawić no i mam - już tydzień oskrzela, a zamiast lepiej to gorzej jest :angryy: W sumie to wynikem z ringu sh mamy jakieś choróbska :eviltong: no nie powiem troche zmarzłam, caly dzien na lodowisku, potem na wcale nie cieplejsszej płycie głównej spodka, sobota niedziela znowu w spodku no i mam..a przyjechalam do Opola a tu cieplutko i słoneczko swieci:) nagła zmiana temperatur.
flashka-g Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ja takze bede w Łodzi:) CHyba nawet 2 albo i 3 dni:)
karlaaa Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Monika R. napisał(a):ja jade ;) a com?? a miałby ktoś wolne miejce dla mnie i of kors psa :) z dworca na wystawe Wiem że dojazd do Łodzi np.pociągiem to żaden problem i tak też chyba zrobie, ale słyszałam ze dojazd z dworca na teren wystawy to juz problemik:) trzeba kombinować z przesiadkami:) a wiadomo dla świeżo wypielęgnowanego psiaka to moze byc katastrofa :( a może ktoś zna stawki? ja wystawiam suke klasa otwarta
NigdyNigdy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 karlaaa napisał(a):Czy jedzie ktoś do Łodzi?? Nas niestety nie będzie- siła wyższa (czyt. wesela koleżanki :diabloti: ) A żałuję strasznie, bo sędzia ciekawy.... :-(
tunio Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A tak w ogole to teraz dopiero do mnie dotarlo,ze ja spotkalam NigdyNigdy w Katowicach :lol: Nie ma to jak blyskawiczny refleks :gent:
Nitor-Nivalis Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Ja tez do łodzi z dwoma psiakami sie wybieram :)
Gosia & c.o. Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ja zgłaszałam chyba 3 husky, ale będe z posokowcami :p Haszczaki takie samodzielne wystawią się same :razz:
efra-husky Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 my też zgłosiłyśmy się do Łodzi. Niktor będziesz z tym słodkim szczeniaczkiem :loveu:
flashka-g Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :cool3: ja tesh chyba bede wystawiac szczeniaczki
Asdf Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No Flashka szykuj sie szykuj, mam dla ciebie 3 a nawet 5 klas roboty :) A dla siebie skromnie 1 lub 2 , co tam :)
Nitor-Nivalis Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 efra-husky napisał(a):my też zgłosiłyśmy się do Łodzi. Niktor będziesz z tym słodkim szczeniaczkiem :loveu: Tak :) i z suczka w pośredniej
NigdyNigdy Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 carragan napisał(a):A tak w ogole to teraz dopiero do mnie dotarlo,ze ja spotkalam NigdyNigdy w Katowicach :lol: Nie ma to jak blyskawiczny refleks :gent: Patrzę na zdjęcie i.... :roll: To ja Twojego psiula tak tarmosiłam? Uwielbiam takie gigantyczne potworki :p
HUSKYTEAM Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A dla siebie skromnie 1 lub 2 , co tam Liczy się jakość, więc się nie masz chyba o co martwić ;-) Za to ja mam, tradycyjnie :-P Ja zgłaszałam chyba 3 husky, ale będe z posokowcami No pewnie. Albo z Łestami... ech nieładnie, nieładnie...
Recommended Posts