Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moderator nam wybaczy ;)

Świetne misiaki-słodziaki!! Fajnie że do nas coś takiego trafiło :)

A teraz wracając jednak do tematu to ja i moje zapalenie oskrzeli trzymamy mocno kciuki za wystawiających w ten weekend!! No i oczywiście czekamy na relacje ;)

Posted

Gosia i kropki napisał(a):
Moderator nam wybaczy ;)

Świetne misiaki-słodziaki!! Fajnie że do nas coś takiego trafiło :)

A teraz wracając jednak do tematu to ja i moje zapalenie oskrzeli trzymamy mocno kciuki za wystawiających w ten weekend!! No i oczywiście czekamy na relacje ;)

a ja lecze gardełko..bo cos mnie po tych katowicach załatwiło:P a zimnego piwa nie piłam:evil_lol:

Posted

Asia bo ja Ci mówie że to wszystko przez ten brak zimnego piwa :razz: Mnie normalnie nikt nie zaprosił, a sama zapomniałam sie tam pojawić no i mam - już tydzień oskrzela, a zamiast lepiej to gorzej jest :angryy:

W sumie to wynikem z ringu sh mamy jakieś choróbska :eviltong:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):

No i pytanie, czy psiul potrafi jechać z przodu pod nogami, bo z tyłu by mu moje bąble raczej nie przepuściły- dokładniej Bursztyn :roll:

Marzenia scietej glowy... ;) Pierwszy by sie wyrywal do tylu, zeby sie "zapoznac" z Bursztynem :p On jak tylko jakies pieski sa w poblizu dostaje malpiego rozumu :wallbash: Dzis na spacerze chcial sie zapoznac z bernardynem i zupelnie mu nie przeszkadzalo, ze tamten mial ochote go z miejsca polknac :eek2:

Zrobie tak jak radzisz - dopytam w informacji telefonicznej i jesli jest tak jak wynalazla Miska, to przeciez bez problemu dojade. W kazdym badz razie - dziekuje za chec pomocy! :Rose:

Posted

ReiMar napisał(a):
Zrobie tak jak radzisz - dopytam w informacji telefonicznej i jesli jest tak jak wynalazla Miska, to przeciez bez problemu dojade. W kazdym badz razie - dziekuje za chec pomocy! :Rose:

No nic, gdyby jednak coś, to wiesz, jak mnie znaleźć ;)

Posted

Czy jedzie ktoś do Łodzi?? Przepraszam jeśli temat był juz poruszany ale jest tyle stron tego forum ze nie dam rady w jeden dzień przeczytać ;)

Posted

Gosia i kropki napisał(a):
Asia bo ja Ci mówie że to wszystko przez ten brak zimnego piwa :razz: Mnie normalnie nikt nie zaprosił, a sama zapomniałam sie tam pojawić no i mam - już tydzień oskrzela, a zamiast lepiej to gorzej jest :angryy:

W sumie to wynikem z ringu sh mamy jakieś choróbska :eviltong:

no nie powiem troche zmarzłam, caly dzien na lodowisku, potem na wcale nie cieplejsszej płycie głównej spodka, sobota niedziela znowu w spodku no i mam..a przyjechalam do Opola a tu cieplutko i słoneczko swieci:) nagła zmiana temperatur.

Posted

Monika R. napisał(a):
ja jade ;) a com??

a miałby ktoś wolne miejce dla mnie i of kors psa :) z dworca na wystawe
Wiem że dojazd do Łodzi np.pociągiem to żaden problem i tak też chyba zrobie, ale słyszałam ze dojazd z dworca na teren wystawy to juz problemik:) trzeba kombinować z przesiadkami:) a wiadomo dla świeżo wypielęgnowanego psiaka to moze byc katastrofa :(

a może ktoś zna stawki?
ja wystawiam suke klasa otwarta

Posted

karlaaa napisał(a):
Czy jedzie ktoś do Łodzi??

Nas niestety nie będzie- siła wyższa (czyt. wesela koleżanki :diabloti: )
A żałuję strasznie, bo sędzia ciekawy.... :-(

Posted

A tak w ogole to teraz dopiero do mnie dotarlo,ze ja spotkalam NigdyNigdy w Katowicach :lol: Nie ma to jak blyskawiczny refleks :gent:

Posted

carragan napisał(a):
A tak w ogole to teraz dopiero do mnie dotarlo,ze ja spotkalam NigdyNigdy w Katowicach :lol: Nie ma to jak blyskawiczny refleks :gent:

Patrzę na zdjęcie i.... :roll:
To ja Twojego psiula tak tarmosiłam?
Uwielbiam takie gigantyczne potworki :p

Posted

A dla siebie skromnie 1 lub 2 , co tam

Liczy się jakość, więc się nie masz chyba o co martwić ;-) Za to ja mam, tradycyjnie :-P

Ja zgłaszałam chyba 3 husky, ale będe z posokowcami

No pewnie. Albo z Łestami... ech nieładnie, nieładnie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...