agacia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Aga to ustalcie z Flashka,ktora z was bierze Toffee;)
flashka-g Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ja w Łodzi na pewno bede miec w szczeniaczkach nowego pupilka z Ciukci:)
Asdf Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ja z Asia? No coś ty!!:eviltong: Przecież Metros się zdeklarowała ,że chca ją wystawić :cool3:
---------- Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Aga, ty jakas samobojczyni, czy co? :roll: Metros Ci glowe urwie ;)
Malvina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ja takze bede w Łodzi:smile: CHyba nawet 2 albo i 3 dni:smile: Asia 3 dni to conajmniej razem poweekendujemy:eviltong: No i my też się pojawimy w otwartej. Tym razem ja w wystawiam Lavie także znowu obciach będzie:lol: Akurat czwartek, piątek maturki weekend wystawka i poniedziałek znowu maturka:smhair2: Trza się bedzie odstresować;)
Nitor-Nivalis Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Właśnie wróciłam z Berlina - mam katalog takze stawke Husky napisze ale dzisiaj to juz nie dam rady - napisze tylko ze z polskich Husky jest Arktogea SWEETY Arktogea ALPINA EPISODE OF LIFE Potega Naturalnosci Arktogea BLACK WIZARD DUTCHESS Arktyczna Pieknosc Wystawa srednio organizacyjnie mysle ze daleko jej nawet do co poniektorych naszych krajowek - jedyne za co moge ich pochwalic to za fajna atmosfere (przynajmniej my takowa mieliscmy) i napewno za boksy dla psiakow przy kazdym ringu z ktorych mozna bylo skorzytsac bez problemów - naprawde rewelacja. To sie jeszcez pochwale dzis z Bouvikami - CAC, CACIB, NPwR, Zw.Berlina BOB i klase mlodziezy ale nie rozszyfrowalam jeszcze tej zawilej karty oceny by odczytac jej tytuly :)
Nitor-Nivalis Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 stawka Berlin 2006 jak przyjedzie delegacja to pewnie podadza wyniki :) psy klasa młodzieży Speedy Bumblebee's Fire Face Filou klasa pośrednia Joraw's Distinctive Character klasa otwarta Oumiak's see the change Taymyrs Unidentified Flying Obect Crash Boom Bang of danube lowland Lara Ke's Pale Rider klasa champoionow Arktogea SWEETY Arktogea BLACK WIZARD suki klasa szczeniat Evenieng star of white eternity eternal flame of white eternity suki klasa mlodziezy everafter cameo apperance klasa posrednia Epodiode of life Potega Naturalnosci klasa otwarta Dancing Queen of white eternity Ice Spot Freyja Colours of the Night Dutchess Arktyczna Pieknosc klasa championow Arktogea Alpina sedziuje : Petra Caspelherr
Asdf Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Z tego co wiem to CACIB dla Intera :) , czyli dla PACO! Gratulacje!!!!
Monika R. Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 tak zmieniajac temat to Seonka jednak sie nie pokaze w Grudziądzu i Inowrocławiu :/ juz w polowie lysa jest zobacze jak po kąpaniu w sobote bedzie wygladac wiec NDM tez nie jest pewny....
flashka-g Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 trzeba było jej przykleic jakas peruke:cool3: Jeszcze nie jedno zagrniecie;)
Monika R. Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 nie denerwuj mnie.....:mad: ile juz razy z nią na wystawe sie wybieram... i zawsze cos:angryy: , przynajmniej Lesia mam:loveu: nie moge sie doczekac Opola:diabloti: nie no zart jak ja bym mogla sie na ciebie denerwowac :eviltong:
flashka-g Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 bo pechowe wsytawy wybierasz:) musisz sobie znalezc do teg jakiegos menagera:cool3:
Monika R. Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 a tak zmieniając temat kto by mnie przygarnąl jadąc(wliczając droge powrotną ) do Opola z Wawy lub okolic oczywiscie bym sie do paliwa dolozyla. Tylko jeszcze chcialabym wziac ze soba swoj asortyment tzn.stolik,suszarke,i jakies drobiazgi.no i psa ale to tego najmniejszego :p
flashka-g Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 wie ktos kto wzial tego BOBa w Berlinie? Monika miło mi bedzie Cie zobaczyc i malucha :cool3:
Monika R. Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 wiem wiem nie wybaczysz mi jak Lesia ci nie oddam, po dłuuugim przemysleniu stwierdzam ze moge ci go odstąpcić:eviltong: ,tylko co ja biedna będe robic:placz:
flashka-g Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 no jak to co:)) przeciez wiesz ze cenie Cie za Twój niezastąpiony grooming:cool3: moze mnie weprzesz w siłach??:)) Tylko ciezko tam z kontaktem bedzie pod ringiem..ale cos wymyslimy:)
Cyraneczka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 flashka-g napisał(a):wie ktos kto wzial tego BOBa w Berlinie? Ja wiem :evil_lol: Właśnie wróciliśmy z Berlina.
Cyraneczka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 flashka-g napisał(a):to czemu sie jeszcze nie chwalisz:cool3: :mad: Bo dop[iero odpaliłam kompa, ale jeszcze momencik, podam wyniki. Mogę się tylko pochwalić, ze mamy dwa nowe Championy Niemiec :)
Nitor-Nivalis Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Gratulacje :lol: i czekamy na fotki :)
Cyraneczka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Berlin 2006 sędzia: Petra Caspelherr (D) psy klasa młodzieży Speedy Bumblebee's Fire Face Filou - 1, bez ZW.Mł. klasa pośrednia Joraw's Distinctive Character - 1 bez CAC klasa otwarta Oumiak's See the Change - nb Crash Boom Bang of Danube Lowland - 1, CAC Lara Ke's Pale Rider - 2 klasa champoionow Taymyrs Unidentified Flying Obect - 1, CAC, CACIB, BOB Arktogea SWEETY - 2, res.CAC, res.CACIB Arktogea BLACK WIZARD - nb suki klasa szczeniat Eternal Flame of White Eternity - 1 Evenieng Star of White Eternity - 2 klasa mlodziezy Everafter Cameo Apperance - 1, Zw.Mł. klasa posrednia Epodiode of Life Potega Naturalnosci - 1, bez CAC klasa otwarta Freyja Colours of the Night - 1, CAC, CACIB Dancing Queen of White Eternity - 2 Ice Spot - 3 (typ zaprzęgowy) Dutchess Arktyczna Piękność - nb klasa championow Arktogea Alpina - 1, CAC, res.CACIB
NigdyNigdy Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 I my dołączamy się do gratulacji i czekamy na obszerną relację :-)
Recommended Posts